FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mario Nicolae, răspuns tăios după ce a fost acuzat că a plecat cu aparatura de la Săftica: „Minciună, dezinformare”

Mario Nicolae, fost director sportiv Dinamo
Mario Nicolae, fost director sportiv Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2021 13:02 / Actualizat vineri, 06 august 2021 13:17

Mario Nicolae, fostul director sportiv de la Dinamo, a reacționat pentru GSP.ro după ce a fost acuzat de Constantin Eftimescu, președintele clubului, că a plecat de la echipă cu aparatura Catapult, folosită pentru monitorizarea condiției fizice a jucătorilor.

Joi, Constantin Eftimescu l-a acuzat pe Mario Nicolae, ex-director sportiv la Dinamo, că ar fi plecat de la club cu aparatura necesară fotbaliștilor aflați sub comanda lui Dario Bonetti.

Mario Nicolae îi răspunde lui Constantin Eftimescu: „Sistemul este la Săftica”

La o zi distanță, Mario Nicolae a oferit o reacție amplă pe subiect, pentru GSP.ro: 

„Nu știu dacă domnul Eftimescu chiar a făcut această declarație la adresa mea. Refuz să cred acest lucru. L-am cunoscut, un om cerebral, un gentleman. Circulă tot felul de dezinformări  în jurul clubului în ultima perioadă. Mie îmi place transparența și de asta, din păcate, nu am fost compatibil cu o parte din cei pe care i-am găsit la club cât am fost acolo. 

Cu siguranță a fost informat greșit de oameni dragi ai domniei sale, aflați în anturajul său de foarte mulți ani și pe care i-a protejat chiar dacă rar își îndeplineau funcțiile de serviciu.

Nu mă supăr pentru această minciună și dezinformare pentru că domnia sa nu avea cum să știe că sistemul este la Saftica. Venea rar pe acolo, doar când a fost prezentat domnul Mulțescu și Dusan Uhrin în fața echipei.

Sunt oameni pe la birouri sau prin jurul echipei care încă mai fac confuzii cu privire la acest sistem de monitorizare GPS, Catapult. Unii dintre ei, neștiind cum arată și la ce folosește, îl confundă cu dispozitivul balistic de aruncare a proiectilelor la mare distanță.

În concluzie, sistemul Catapult este unde a fost mereu, la Săftica. Numai că de la plecarea lui George Neagu (n.r. - fostul preparator fizic) nu l-a mai folosit nimeni. Nu a fost niciodată în proprietatea clubului, a fost și este dat decât spre utilizare cu titlu gratuit până la terminarea sezonului. 

Asta pentru că eu am fost manager sportiv la Dinamo București și pentru că mi-am dorit cele mai bune condiții pentru jucătorii mei și pentru staff-ul tehnic. Relația mea cu cei de la Catapult durează de foarte mulți ani și este bazată pe seriozitate și corectitudine, altfel nu aveam cum să primesc gratis aparatură cu o valoare de aproximativ 60.000 euro”. 

Am avut parte de foarte multă reticență dinspre  birouri, dinspre vechea gardă, care timp de 6 luni mi-au îngreunat foarte mult activitatea și care nu puteau accepta că vremea lor se apropie de apus și că Mario Nicolae a venit să ajute clubul necondiționat și să aibă grijă ca Dinamo să rămână în Liga 1 și să protejeze pe cât de mult se poate banii veniți din partea suporterilor.

- Mario Nicolae, ex-director sportiv Dinamo

Mai multe știri despre Dinamo:

Cadou la propria aniversare » Gestul cu care Dario Bonetti „le-a intrat la inimă” fanilor dinamoviști

Ce talent a pierdut Dinamo! » Juniorul a plecat gratis și a semnat cu Genoa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
albub
albub  •  06 August 2021, 14:24

Eu nu inteleg,firmele astea aduse de Mario,Catapult,Bilancia si mai era una care lucra la Saftica,au incheiat contracte cu Mario Nicolae sau cu Dinamo? Daca a plecat Mario ele nu mai lucreaza

tororosso
tororosso  •  06 August 2021, 14:08

La Dinamo țepele și hoția fac casă comună . Aici dacă ar intra organele de control vor descoperi fraude colosale care au dus la starea actuală a clubului . Începând cu Borcea , Turcu defunctul , Badea , Negoiță și acum Mureșan au devalizat tot ce sa putut devenind acționari doar pentru propriul interes . Zicala ” Hoțul strigă ...hoții ” este ideal în spălarea păcatelor . Un club ca Dinamo care aleg acționari corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice la distrugere .

tororosso
tororosso  •  06 August 2021, 14:08

La Dinamo țepele și hoția fac casă comună . Aici dacă ar intra organele de control vor descoperi fraude colosale care au dus la starea actuală a clubului . Începând cu Borcea , Turcu defunctul , Badea , Negoiță și acum Mureșan au devalizat tot ce sa putut devenind acționari doar pentru propriul interes . Zicala ” Hoțul strigă ...hoții ” este ideal în spălarea păcatelor . Un club ca Dinamo care aleg acționari corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice la distugere .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează