FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Superafacere pentru Chindia: Hagi a dat jucători de 2,3 milioane de euro pentru Aioani

Marian Aioani a semnat cu Viitorul // FOTO: Imago
Marian Aioani a semnat cu Viitorul // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2021 16:49 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 17:57

După ce a încheiat sezonul trecut pe primul loc din play-out, Chindia joacă tare și pe piața transferurilor. Dintr-o singură mutare a făcut achiziții în valoare de 2,3 milioane de euro, mai mult decât bugetul pe sezonul trecut, care a fost de numai două milioane.

Hagi și l-a dorit pe Mihai Aioani, portarul naționalei U21, care valorează 650.000 de euro, conform transfermarkt. com. În schimb, a acceptat să îi cedeze definitiv târgoviștenilor pe Paul Iacob (mijlocaș central, 25 de ani), Marco Dulca (mijlocaș central, 22 de ani) și Tiberiu Căpușă (fundaș dreapta, 23 de ani), cei cărora le expira împrumutul la finalul acestei luni. În plus, a revenit, tot de la Farul și tot definitiv, portarul Cătălin Căbuz (25 de ani).  

Afacere pe axa Farul - Chindia: Căbuz, P. Iacob, Căpușă și M. Dulca pentru Aioani

Iar toți patru, a căror valoare însumată pe transfermarkt. com este de 2,3 milioane de euro, au semnat noi contracte cu Chindia pe câte doi ani. Mai mult, dâmbovițenii mai au un atu, și-au păstrat și 15 % dintr-un eventual transfer al lui Aioani de la Farul.

Plus doi împrumutați U21, Matiș și Haită

Pe lângă cei patru jucători pe care Chindia i-a luat definitiv în schimbul lui Mihai Aioani, pentru următorul sezon și-a asigurat și alți doi jucători pentru regula U 21, tot de Farul. 

Este vorba despre Florian Haită (extremă, 19 ani) și Răzvan Matiș (Răzvan Matiș, 20 de ani), care vor fi împrumutați pentru viitorul sezon și se vor alătura lotului condus de Emil Săndoi înaintea plecării în cantonamentul de la Săcele, care va începe de pe 28 iulie.

E cel mai bun portar, Aioani. Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani. I-am lăsat pe Cojocaru și Căbuz să plece. Am adus un portar de mare perspectivă
- Gică Hagi, antrenor Farul

VIDEO Petre Grigoraș, încântat de fuziunea dintre Farul și Viitorul

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Farul, prima victorie de la fuziunea cu Viitorul » Nume-surpriză printre marcatori: Hagi încearcă să salveze fosta mare speranță de la FCSB

Gică Hagi a revenit în antrenorat și își anunță planurile pentru Farul: „Trebuie să facem o echipă mare, care să atace”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
muzzi
muzzi  •  26 Iunie 2021, 23:26

hagi a facut o afacere demna de danila prepeleac! dai jucator de nationala, pe capusa, pe Iacob, care Sandoi zice ca e cel mai bun mijlocas central, pe Cabuz, un portar bun pe....un jucator care nu a confirmat inca nicaieri! cica acopera posturile deficitare! pai daca si cu cojocaru si cabuz esti descoperit, ce sa mai zic! poate esti mai acoperit acum cu Tordai!curiozitatea mea este alta...care e Hagi, ala care il "prostea" pe jiji cu petarde de milioane sau asta, care da doi boi frumosi pe o punga? sau nu prea a fost prosteala la jiji?! retoric, bineinteles, acolo s-au spalat bani la greu!

calinescu_
calinescu_  •  25 Iunie 2021, 13:20

INCA O DOVADA CA INTELIGENTA NU E PUNCTUL FORTE A LUI HAGI ...!!! SINGURUL LUI PUNCT FORTE ESTE CA REUSESTE SA PUNA O PRESIUNE INCREDIBILA ASUPRA ARBITRILOR ...!!!

dora
dora  •  24 Iunie 2021, 21:37
Postat de voinea pe 24 Iunie 2021, 21:17

Poate are ceva care vine din spate... Poate se gândește și la jucători.. decât să stea pe bancă mai bine să joace...

Păi asta este ...că nu vine nimeni din urmă...acolo joacă Damien Dussaut, care face un meci bun si 3 proaste. Mai este Boboc, care poate juca și fundaș stânga. Cu alte cuvinte Căpușă ăsta - international U 17, U 19, U 21 si cu o jumătate de oră la naționala mare - avea loc la Farul. Si, poate, peste 1-2 ani putea fi vandut afara pe bani mulți !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează