FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Gică Hagi a revenit în antrenorat și își anunță planurile pentru Farul: „Trebuie să facem o echipă mare, care să atace”

FOTO: Cristi Preda +17   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iunie 2021 13:42 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 15:04

Viitorul și Farul Constanța au anunțat azi fuziunea între cele două cluburi. Gică Hagi (56 de ani) va fi unul dintre acționari, alături de Ciprian Marica, dar și antrenor.

După o pauză de un sezon, Gică Hagi revine în antrenorat și va fi conduce și de pe bancă echipa Farul Constanța. „Regele”a plecat în august 2020 de la Viitorul, după 6 ani, timp în care a câștigat campionatul, Cupa României și Supercupa României.

Gică Hagi revine! Va fi antrenor la Farul Constanța

În conferința de presă de azi, Hagi a vorbit despre revenirea sa în antrenorat și despre planurile pe care le are pentru viitorul echipei.

„Le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, prin care rămâne un singur brand, o singură echipă, o singură echipă. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a înțeles că acesta este drumul cel mai bun. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraș, toată Dobrogea. Fiecare suporter trebuie să fie mândru.

Am o singură strategie, să devin cel mai bun. Asta vom încerca. Trebuie să facem o echipă mare, care să atace, să joace un fotbal bun, și după să se apere. Suntem obligați să jucăm un fotbal bun. Îmi place să câștigăm. Dar nu va fi simplu, ușor.

Împreună putem deveni cei mai buni. Mă oblig să duc standardul de performanță la cel mai înalt nivel. Echipa trebuie să știe să atace foarte bine și să se apere la fel

De mâine începem să lucrăm la un buget. Trebuie să fie consistent care să ne permită să aducem jucători foarte buni, pe care eu să-i antrenez cum trebuie. Am făcut deja transferuri.

L-am luat pe cel mai bun portar, Aioani. Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani. I-am lăsat pe Cojocaru și Căbuz să place. Am adus un portar de mare perspectivă.

Am luat un fundaș central care s-a format la Farul, unul dintre cei mai buni la construcție din Liga 1. Vom lua și la mijloc ceva. În atac l-am adus pe Adi Petre, vârful echipei naționale de tineret. Îmi place să resuscitez jucătorii care au talent și vreau să-l fac să dea multe goluri.”, a spus Gică Hagi.

Autoritățile trebuie să facă un stadion, avem nevoie de un stadion nou. Nu doar noi, în Constanța, ci în toate județele trebuie stadioane noi. Din acest moment, Farul are cea mai bună bază sportivă din România, Farul are cea mai bună academie din România, are teren oficial de joc în proprietate privată. Devine club puternic. Are palmaresului Farului și al Viitorului, are o istorie de 101 ani. Devine un club foarte bine organizat. Împreună suntem mai puternici.
- Gică Hagi

Citește mai multe știri despre fuziunea dintre Viitorul și Farul: 

Primarul din Constanța oferă noutăți despre stadionul pe care va evolua Farul: „Voi face lobby puternic”

Ciprian Marica explică ce se întâmplă cu locul Farului din Liga 2: „Cu siguranță așa va fi”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
danut1971
danut1971  •  21 Iunie 2021, 17:34

fa echipa mare giga dar fara blaturi cu gigi becali ca inainte atunci vei fi respectat

danut1971
danut1971  •  21 Iunie 2021, 17:33

fa echipa mare giga dar fara blaturi cu gigi becali ca inainte atunci vei fi respectat

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Iunie 2021, 16:13

Bafta multa Hagi ! Cand vine DEDEMAN ?Unde va poate contacta lumea sa contribuie cu bani de 1 -2-3 jucatori??? Sunt si oameni cu bani in tara si in strainatate care vor sa contribuie unde se face treaba ! Comunicarea si marketingul sa fie 200% ! E cazul sa iesim din din lumea a 4-a a fotbalului !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează