FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi a făcut primele transferuri la Farul! Aduce doi internaționali de tineret

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2021 12:50 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 14:02

Viitorul și Farul au fuzionat, iar noua echipă, care se va numi Farul și va fi antrenată de Gică Hagi, plănuiește deja două mutări pe piața transferurilor: portarul Marian Aioani (21 de ani) și Adrian Petre.

Chindia își continuă campania de achiziții pentru viitorul sezon, după ce s-a despărțit de trei titulari, Pițian, Dumitrașcu și Rață. De câteva zile, la antrenamentele târgoviștenilor s-a prezentat portarul celor de la Farul (ex-Viitorul), Cătălin Căbuz.

Marian Aioani și Adrian Petre la Farul

Cele doupă grupări discută varianta unui schimb, sub formă de împrumut, clubul la care Gică Hagi va urma să fie acționar și antrenor urmând să îl ia pe Mihai Aioani, internațional de tineret.

În acest schimb, va intra în discuție și prelungirea împrumuturilor la Chindia a doi dintre jucătorii de la Farul, P. Iacob și T. Căpușă. E posibil, totuși, ca și Marco Dulca să rămână în continuare la Chindia.

Adrian Petre (23 de ani) a plecat de la UTA la finalul acestui sezon și ajunge la Farul din postura de jucător liber de contract. În sezonul recent încheiat, a bifat 17 partide pentru arădeni, marcând un gol.

650.000 de euroeste cota lui Marian Aioani, potrivit transfermarkt

  • Adrian Petre (23 de ani) a plecat de la UTA la finalul acestui sezon și ajunge la Farul din postura de jucător liber de contract. În sezonul recent încheiat, a bifat 17 partide pentru arădeni, marcând un gol.
  • Aioani, crescut la juniorii Chindiei, este unul dintre cei mai promițători portari din Liga 1. În sezonul recent încheiat a bifat 33 de partide, fiind convocat de Adrian Mutu pentru meciurile din grupele EURO U21.

„E cel mai bun portar, Aioani. Va fi unul dintre portarii naționalei mari în doi ani. I-am lăsat pe Cojocaru și Căbuz să place. Am adus un portar de mare prespectivă. Am luat un fundaș central care s-a format la Farul, unul dintre cei mai buni constructori din Liga 1. Vom lua și la mijloc ceva. În atac l-am adus pe Adi Petre, vârful echipei naționale de tineret. Îmi place să resuscitez jucătorii care au talent și vreau să-l fac să dea multe goluri”, a spus azi Gică Hagi la conferința de presă.

450.000 de euroe cota lui Adrian Petre, potrivit transfermarkt

Marți, elevii lui Săndoi vor face vizita mediaclă la Chiajna, urmând ca miercuri să dispute prima partidă de verificare, cu Academica Clinceni. Deocamdată, Chindia i-a transferat pe Doru Popadiuc (Poli Iași), Sergiu Suciu (liber) și Simo Roumpoulakou (UTA).

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Viitorul și Farul Constanța fuzionează! Toate detaliile sunt prezentate ACUM: Hagi revine pe bancă!

Bătăi de cap pentru Marius Șumudică: CFR Cluj are probleme de lot în cantonamentul din Austria

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  21 Iunie 2021, 14:20
Postat de liga303 pe 21 Iunie 2021, 14:04

cu 7-10 milioane Euro il poate cumpara pe Ianis :-)

Si pe cel mai bun atacant roman Denis Dragus (atacantul fara goluri) cel mai important produs de export al Academiei din Ovidiu.

iosif_
iosif_  •  21 Iunie 2021, 14:20

Adrian Petre =)))))))))))) Cine l-a primit pe ăsta la fotbal trebuie să se închidă în casă și să nu mai iasă o vreme de acolo

liga303
liga303  •  21 Iunie 2021, 14:04

cu 7-10 milioane Euro il poate cumpara pe Ianis :-)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează