FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-1

Fostul antrenor de la FCSB o laudă pe Chindia: „O felicit! Putea scoate un egal”

Chindia - FCSB, 0-1
Foto: GSP
Chindia - FCSB, 0-1 Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 octombrie 2021 10:29 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 17:20

Anton Petrea (46 de ani), fost antrenor la FCSB, a comentat azi succesul de aseară al roș-albaștrilor în fața Chindiei, scor 1-0. Tehnicianul a lăudat prestația târgoviștenilor, care au fost aproape să obțină un rezultate de egalitate, deși au jucat peste 80 de minute în inferioritate numerică.

În cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”, Petrea a analizat prestația celor două echipe din meciul de la Ploiești și a rămas impresionat de formația lui Emil Săndoi pentru organizarea defensivă perfectă de care a dat dovadă cu un om mai puțin pe teren.

„Urmăresc meciurile lor (n.r - FCSB) cu interes și le țin pumnii. Mă bucur că reușesc să câștige chiar dacă jocul nu este așa cum și-l dorește toată lumea. Importante sunt rezultatele pe care le obțin, potrivite pentru a urca în clasament, pentru a se apropia de primul loc. Felicit echipa Chindiei pentru că a dovedit organizare defensivă foarte bună în condițiile în care aproape tot meciul a jucat în 10 oameni. 

Dacă ne uităm la celelalte meciuri, de exemplu la Dinamo, care a jucat două meciuri în inferioritate numerică și a primit 11 goluri, Chindia s-a prezentat foarte bine. Nu le-a dat celor de la FCSB spații de a finaliza, a știut să-și atingă obiectivul, să rupă elanul celor de la FCSB. Cu puțină șansă, puteasă plece cu un egal. 

Dar până la urmă, victoria este meritată a celor de la FCSB. Jocul a suferit, probabil că dacă ar fi înscris mai devreme, lucrurile s-au fi desfășurat cu totul altfel. Așa, s-a intrat într-o criză de timp, presiune suplimentară și precipitare a lor”, a declarat Toni Petrea.

Vasile Miriuță, critici dure pentru FCSB

Fost antrenor al rivalei Dinamo, Miriuță i-a taxat pe fotbaliștii vicecampioanei României pentru modul în care au evoluat în înfruntarea de la Ploiești.

Se bucurau de parcă au câștigat Champions League. Te bucuri că bați așa Chindia? E o victorie mincinoasă. Nu am nimic cu ei, dar FCSB juca mai bine înainte. FCSB juca mai bine înainte să vină Edi Iordănescu, echipa arăta mai bine. Asta e părerea mea. De mult timp am spus, nu e prima dată, și înaintea meciului cu Chindia am spus că FCSB joacă slab
-Vasile Miriuță

Video. FCSB. Valentin Gheorghe după succesul în fața Chindiei: „Ne-am făcut vacanța frumoasă!”

Citește alte știri din Liga 1:

Critici aspre după Chindia: „FCSB, victorie mincinoasă! Cum să te bucuri așa?!” + „Antrenorul” Gigi Becali e regretat: „Jucau mai bine înainte să vină Edi”

Ce a observat Panduru după Chindia - FCSB: „Dacă Keşeru şi Budescu ştiu, bănuiesc că ştie toată lumea”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ouroboros
ouroboros  •  02 Octombrie 2021, 13:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează