FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-1

VIDEO + FOTO Chindia Târgoviște - FCSB 0-1. Neinspirați, dar norocoși » Budescu aduce victoria din penalty, la ultima acțiune a meciului! Clasamentul ACUM

Chindia Târgoviște - FCSB, în etapa #11 din Liga 1, live +19   FOTO
Chindia Târgoviște - FCSB, în etapa #11 din Liga 1, live

Articol de - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 23:01 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 23:03

FCSB s-a impus în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. Golul a fost marcat de Constantin Budescu, din penalty, la ultima acțiune a meciului.

Programul complet al etapei #11

Gigi Becali s-a așezat confortabil în fotoliu în fața televizorului, pregătit ca roș-albaștrii să facă spectacol. Întâmplător sau nu, Edi Iordănescu i-a făcut pofta. L-a scos din echipă pe Iulian Cristea, jucător pe care patronul a transmis că vrea să-l mai vadă titular după meciurile cu Hunedoara și cu Academica Clinceni.

Îl locul lui Cristea în centrul apărării lângă Vinicius a reapărut Miron, cu tot cu banderolă. Tehnicianul a mai operat o schimbare față de confruntarea cu "Milanul lui Ionuț Chirilă" (3-2), etapa precedentă. L-a lăsat pe bancă pe Valentin Gheorghe și a întărit mijlocul cu Ovidiu Popescu, iar pe Cordea l-a urcat în linia de trei din față alături de Keșeru și puștiul Ianis Stoica.

Chindia, în 10 oameni din minutul 8

FCSB a arestat minge din primele minute, dar prima fază-specatol au făcut-o cei de la Chindia. Pe contraatac, Daniel Popa (8) a intrat în careu pe dreapta și a trimis un șut-centrare prin fața porții, care a nimerit bara. Vlad a avut noroc. Câteva zeci de secunde mai târziu, gazdele au rămas în 10 oameni. Rusandru l-a eliminat pe Kocic pentru o intrare agresivă asupra lui Valentin Crețu.

Două greșeli mari de arbitraj în Chindia - FCSB » Porumboiu, verdict pentru GSP: „Cine îi deleagă?! Nu învață nimic!”
Chindia - FCSB
Două greșeli mari de arbitraj în Chindia - FCSB » Porumboiu, verdict pentru GSP: „Cine îi deleagă?! Nu învață nimic!”

Keșeru, bară în Chindia - FCSB

Trupa lui Edi Iordănescu a împins jocul spre poarta lui Căbuz, dar Chindia a alergat cu 20 de inimi. Puștiul-minune Ianis Stoica putea da tonul la recital în minutul 23, dar nu și-a găsit pașii la mingea respinsă de Căbuz, după șutul lui Olaru, și a trimis slab din cădere. Fiul lui Pompiliu Stoica a mai avut o ocazie (33), dar nici de data asta n-a fost inspirat. Spre finalul primei reprize a ieșit la rampă Claudiu Kerșeru. Golgheterul a avut două dueluri cu goalkeeper-ul Chindiei, dar prima dată a tras în Căbuz din 6 metri (36), iar în minutele de prelungiri a nimerit transversala.

+15 FOTO

Edi Iordănescu, neinspirat, dar norocos

Edi Iordănescu a mutat ofensiv după pauză. L-a sacrificat pe Șut și l-a introdus pe Budescu, încă nepregătit după perioada de inactivitate. FCSB a împins jocul tot mai mult spre careul de 16 metri, dar acolo roș-albaștrii s-au lovit de apărarea superorganizată a trupei lui Emil Săndoi. Cel mai activ om din ofensivă, Keșeru a fost înlocuit surprinzător de Iordănescu jr. în minutul 70, cu Valentin Gheorghe. Cu tot asediul, vicecampioana și-a creat puține ocazii. Cea mai mare șansă de gol a avut-o Olaru (72), însă Căbuz a făcut minuni.

La ultima acțiune a meciului, Olaru a șutat din interiorul careului. Paul Iacob s-a aruncat să blocheze, dar mingea l-a lovit în braț. Rusandru a dictat penalty, de data asta justificat. Budescu a transformat și a adus o victorie nesperată pentru FCSB.

FINAL » Chindia Târgoviște - FCSB 0-1

Chindia Târgoviște - FCSB, echipe de start:

Chindia: Căbuz - T. Căpușă, Celea, P. Iacob, C. Dinu - Dulca, Kocic - D. Popa, C. Șerban, D. Popadiuc - D. Florea 
Rezerve: Moldovan - Corbu, Matiș, Jipa, Ad. Ioniță, Cherchez, Suciu, Martac, Atanase 
Antrenor: Emil Săndoi

2.000 de spectatoriasistă la meciul dintre Chindia și FCSB

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru - Cordea, Keșeru, I. Stoica 
Rezerve: Straton - Haruț, Budescu, Dumiter, I. Cristea, V. Gheorghe, Perianu, Oaidă, Musi 
Antrenor: Edi Iordănescu

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Încă un conflict între Edi Iordănescu și Gigi Becali: „Dacă nu-ți convine, îmi fac bagajele!”

FCSB întâlnește loserul perfect » Are un bilanț șocant împotriva roș-albaștrilor!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (492)
csa_si_fcsb_inseamna_steaua.
csa_si_fcsb_inseamna_steaua.  •  02 Octombrie 2021, 23:29
Postat de anatol_karagandici pe 02 Octombrie 2021, 23:15

Reciteste incet amaratule, pana pricepi :))) TU TE-AI DUS DIN PROSTIE SPRE EXPRESIA "SCRIITORII LUI MUSTATA" CARE PUR SI SIMPLU NU EXISTA IN ACEASTA DISCUTIE :))) Aici era vorba despre "Tweety" care prin condamnare a devenit "scriitor" iar eu faceam misto de faptul ca e in aceeasi situatie cu Mustata :))) INTELEGI AMARATULE? DIN PROSTIE TE-AI DRIBLAT SINGUREL SI APOI TI-AI DAT UN AUTOGOL LEGENDAR :))) OFTICA-TE :)))

"E ACUM "SCRIITOR" DINTRE AL LUI MUSTATA" ti se pare corect? Hai, spune! Ca propozitia ta e asa: "E ACUM SCRIITOR DE-AL LUI MUSTATA". Si cum sa fie scriitor, dar a primit doar cu suspendare??? BA, TU CHIAR NU REALIZEZI CAT ESTI DE PROST??? EVIDENT, NU! :))))))))))))) Nu e vorba despre contextul din capul tau cu 'scriitorii lui Mustata', e vorba despre ce ai scris acolo. Atat! Formularea ta e gresita, OFTICA-TE! Oricum esti invingator, anti.cioban m-a lamurit de treaba asta :)))))))))) PENIBILULE! De fiecare data cand imi aduc aminte de acel moment penibil, rad si mai tare de tine, si realizez cu ce fel de om am de-a face :))))). Bine, 'OM' e mult spus :))))))) Ala a fost autogol, adrianne, ca ai si recunoscut ca anti.cioban e contul tau. Acela a fost momentul in care a aparut poza ta in DEX, langa definitia cuvantului "PENIBIL" :)))))))))))

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  02 Octombrie 2021, 23:15
Postat de anatol_karagandici pe 02 Octombrie 2021, 10:04

Sa fim seriosi, orice galerie are uscaturi de-astea, impotriva Rapidului a existat o campanie furibunda pe aceasta tema,"***" *** Daca e sa ne uitam la lucruri concrete "Tweety" ala care a pocnit un cameraman cu lantul (ce-o fi avut cu el apropo???) era fix stelist, nu rapidist sau dinamovist. https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/suporterul-stelist-care-a-agresat-un-cameraman-a-fost-condamnat-59173.html ACUM PROBABIL E FECESEBIST, "SCRIITOR" DE-AL LUI MUSTATA :)))

Reciteste incet amaratule, pana pricepi :))) TU TE-AI DUS DIN PROSTIE SPRE EXPRESIA "SCRIITORII LUI MUSTATA" CARE PUR SI SIMPLU NU EXISTA IN ACEASTA DISCUTIE :))) Aici era vorba despre "Tweety" care prin condamnare a devenit "scriitor" iar eu faceam misto de faptul ca e in aceeasi situatie cu Mustata :))) INTELEGI AMARATULE? DIN PROSTIE TE-AI DRIBLAT SINGUREL SI APOI TI-AI DAT UN AUTOGOL LEGENDAR :))) OFTICA-TE :)))

csa_si_fcsb_inseamna_steaua.
csa_si_fcsb_inseamna_steaua.  •  02 Octombrie 2021, 23:12
Postat de anatol_karagandici pe 02 Octombrie 2021, 23:04

NU PROSTEA, PENTRU CA NU A FOST NICI O CLIPA VORBA DE "SCRIITORII" LUI MUSTATA :))) DE-AIA TI-AI DAT AUTOGOLUL, DIN PROSTIE, PENTRU CA ESTI INCAPABIL SA INTELEGI CONTEXTUL:))) IN MESAJUL MEU A FOST VORBA DE FAPTUL CA "TWEETY" COMDAMNAT PENTRU AGRESAREA UNUI CAMERAMAN E ACUM "SCRIITOR" DE-AL LUI MUSTATA, CONDAMNAT CA SI EL. STAI JOS, NOTA 1 CA DE OBICEI :)))

De-ai* lui Mustata. Prostule! :)))) Tot n-ai inteles ca n-are cum sa fie scriitor, daca n-a ispasit pedeapsa? ESTI CHIAR ATAT DE PROST?!?!? :)))))). E o intrebare retorica, evident ca esti prost, din moment ce propozitia "E ACUM "SCRIITOR" DINTRE AL LUI MUSTATA" ti se pare corecta :))))))

Vezi toate comentariile (492)
Comentează