FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Încă un conflict între Edi Iordănescu și Gigi Becali: „Dacă nu-ți convine, îmi fac bagajele!”

Edi Iordănescu, conflict cu Gigi Becali
Edi Iordănescu, conflict cu Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 30 septembrie 2021 21:09 / Actualizat joi, 30 septembrie 2021 21:48

Relația dintre antrenorul Edi Iordănescu și patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, devine din ce în ce mai tensionată. După conflictul de după meciul de la Hunedoara, în care cei doi s-au contrat din cauză că Edi a ales să joace cu Iulian Cristea, deși finanțatorul roș-albaștrilor îl consideră veriga slabă a echipei, de data aceasta cei doi s-au certat în legătură cu jocul echipei.

Concret, Gigi Becali este nemulțumit de jocul prestat de FCSB, dorind mai multe faze de poartă și mai mult spectacol din partea elevilor lui Iordănescu.

„Eu vreau spectacol, nu-mi place jocul ăsta! Eu nu vreau să câștigăm meciurile așa. Vreau goluri, faze de poartă, spectacol”, i-ar fi spus Becali lui Edi potrivit Fanatik.

Edi Iordănescu amenință cu plecarea

Tehnicianul a încercat să-i explice patronului că echipa are de recuperat o diferență mare față de CFR și că principale sunt rezultatele, nu jocul. Iar spectacolul va veni atunci când vor reveni jucătorii accidentați.

„Trebuie să recuperăm diferența față de CFR, chiar dacă nu facem spectacol în fiecare meci. O să vină și vremea când putem face și show, revin Tănase, Tavi Popescu, Coman și atunci se schimbă situația. Acum cel mai important e să câștigăm meci de meci”.

Neînduplecat de argumentele lui Edi, Becali și-a continuat discursul privind spectacolul, moment în care Iordănescu jr. a amenințat că va pleca de la echipă: „Dacă nu-ți convine cum joacă FCSB, dacă nu-ți convine să jucăm uneori mai slab, dar să câștigăm, atunci la iarnă eu îmi fac bagajele și plec!”, a răspuns tehnicianul FCSB potrivit sursei citate.

Primul conflict a fost pentru Cristea

După meciul cu Hunedoara, Gigi Becali, în discuțiile pe care le-a avut cu Iordănescu junior, i-a transmis acestuia că din punctul lui de vedere Iulian Cristea n-ar trebui să mai joace fiindcă e veriga slabă din defensivă. Mesajul patronului era cu scopul de a nu-l mai vedea în primul "11" la următorul joc, confruntarea de campionat cu Clinceni.

Deși echipa a arătat vulnerabilități grave de fiecare dată când Cristea a evoluat în centrul defensivei în ultima perioadă, iar Miron a avut prestații foarte bune, cu el în teren FCSB n-a primit gol nici cu Dinamo, dar nici la Craiova, cu FCU, Edi Iordănescu a mutat realmente surprinzător pentru partida cu Academica. 

A apelat ca titular la Cristea și l-a lăsat pe Miron pe bancă, tocmai pentru a-i demonstra lui Gigi Becali că ordinele sale nu mai au nicio valoare și nu se mai pun în practică, așa cum s-a întâmplat cu antrenorii pe care formația i-a avut în anii precedenți. În ambele întâlniri în care FCSB a terminat fără gol primit, cu Dinamo și Craiova, Cristea nu a evoluat deloc ca stoper. 

Iulian Cristea a fost integralist cu Clinceni, într-un meci în care din punct de vedere defensiv FCSB a suferit iarăși enorm. A încasat două goluri de la ultima clasată, iar finalul a fost cu multe emoții pentru vicecampioană. Miron a fost lăsat pe bancă și nu a fost folosit niciun minut.

În schimb, decizia antrenorului a fost validată de Indexul InStat. Iulian Cristea a fost cel mai bun fotbalist al roș-albaștrilor în partida de sâmbătă. El a oferit o pasă de gol și a avut un index de 320, peste Keșeru, Vinicius și Ianis Stoica, cei trei marcatori.

Citește alte știri din Liga 1:

Adrian Mititelu Jr., atac jignitor la adresa lui Rotaru și Reghecampf: „Să își vadă de amantele lui prostituate”

Jucătorul de „milioane” de la FCSB, accidentat » Intrase în vizorul naționalei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
104692314974397
Silviu Apostol  •  01 Octombrie 2021, 13:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  01 Octombrie 2021, 13:04
Postat de csa_si_fcsb_inseamna_steaua pe 01 Octombrie 2021, 06:45

Nea caisa/mosvasile/parpalache/zorrozabal, ce cooperativa cu Chindia visezi? :)))) Vrei sa spui de Voluntari cu Dinamo, care va sunt vasali? Voi sunteti cu un picior in groapa, si va arde de 'cooperative', zici ca suntem pe vremea lui Pinalty, sau matale ai ramas ancorat in acea era. Auzi ma, si Chindia e acum in cooperativa. Toate sunt in cooperativa, dar cand joaca impotriva noastra alearga de rup terenul, si in fata franarilor joaca cu capul plecat. Asa ceva :))))))

Predosane!Zorro stie ce spune!Tu n-ai vazut nici un meci al fcsb-ului cu Chindia?N-ai vazut cum fug de minge jucatorii Chindiei,fiind doar pe post de insotitori respectuosi-de la o distanta de doi metri?

121768505301491
Costel Bastea  •  01 Octombrie 2021, 12:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează