FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB

VIDEO + FOTO Imagini frapante surprinse de GSP la intrarea pe „Ilie Oană”, la meciul Chindia - FCSB » Cum se face accesul fanilor, în plin val 4 al pandemiei de Covid-19

Chindia Târgoviște și FCSB se întâlnesc pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. Accesul fanilor în tribune nu a respectat în totalitate prevederile legale în vigoare. +6   FOTO
Chindia Târgoviște și FCSB se întâlnesc pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. Accesul fanilor în tribune nu a respectat în totalitate prevederile legale în vigoare.

Articol de , - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 20:52 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 20:01

Chindia Târgoviște și FCSB se întâlnesc pe arena „Ilie Oană” din Ploiești. Accesul fanilor în tribune nu a respectat în totalitate prevederile legale în vigoare. Meciul a fost organizat de clubul dâmbovițean

Reporterii Gazetei Sporturilor au surprins imagini tragi-comice la Ploiești. În plin val 4 al pandemiei de coronavirus, într-un oraș în care incidența a atins valoarea de 4,27 cazuri la mia de locuitori, controlul la intrarea pe stadionul „Ilie Oană” este unul mai mult decât superficial.

VIDEO Control superficial înainte de Chindia - FCSB: suporteri cu teste de acasă au intrat la meci

Prima imagine care te izbește este cea a unui cadru medical care nu poartă conform masca, deși intră în contact cu sute de spectatori. 

Urmează detaliile cu adevărat frapante. Mai multe persoane au apărut la porțile stadionului cu testul de Covid-19 în mână, fără vreo dovadă că rezultatul negativ îi aparține. Testul ar fi putut fi găsit pe stradă, mai vechi sau să fi fost „împrumutat” de la altcineva. 

Un tânăr tratează acest filtru în batjocură. Reporterii GSP l-au surprins ținând testul în gură, înainte de a-l prezenta cadrele medicale care ar fi trebuit să verifice veridicitatea documentelor. Accesul tuturor a fost permis pe stadion!

+2 FOTO

Cine are voie să asiste le meciurile din Liga 1, conform protocolului în vigoare, dacă incidența nu depășește 6 la mia de locuitori:

  • persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare)
  • persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ, certificat de un test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore
  • persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCU Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova! Câți fani pot asista la meci

OFICIAL! EXCLUSIV Adio, Grozavu! 3 antrenori importanți de la FCSB se luptă pentru banca lui Sepsi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
3352482901443613
Condurache George  •  02 Octombrie 2021, 00:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  01 Octombrie 2021, 23:26

Frapant este ca in loc să-și vadă de treaba lor, ziariștii stiu mai bine ca organele DSP cum ar trebui facut accesul pe stadioane!

thereem
thereem  •  01 Octombrie 2021, 22:28

Parca gsp era ziar de sport. Vlad Nedelea,vezi-ti de sport,boss!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează