FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-2

Chindia - FCSB 0-2, FOTO+VIDEO » Echipa lui Petrea se distanțează de CFR și suflă în ceafa Craiovei! Clasamentul

FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în epilogul rundei #9 din Liga 1. +14   FOTO
FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în epilogul rundei #9 din Liga 1.

Articol de , - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 00:10 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 23:51

FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în epilogul rundei #9 din Liga 1.

Rezultatele etapei #9 din Liga 1

Chindia - FCSB. Cronică de Aurelian Botezatu: Tănase nu-l lasă singur pe Man

„Tase” l-a egalat aseară pe Dennis în fruntea clasamentului golgeterilor, într-o partidă câștigată fără prea mari eforturi. Amândoi au acum câte 7 reușite.

La 22 de goluri înscrise în precedentele 8 etape, cele mai multe din Liga 1, te-ai fi așteptat la un iureș FCSB-ist în careul lui Aioani. Mai ales că bucureștenii au în rândurile lor două guri de foc redutabile, golgeterul Dennis Man, 7 reușite până la ora partidei, și căpitanul Florin Tănase (6). Însă n-a fost cazul. Așa cum și anunțase, Emil Săndoi nu și-a focusat defensiva pe anihilarea în mod special a lui Man: „Nu îi vom acorda o atenție specială, dar o să pregătim foarte bine apărarea. Dennis este într-o formă incredibilă, este un jucător de excepție. E foarte greu să-l blochezi pe Man, dar vom încerca prin toate mijloacele să o facem. Îmi doresc să reușim să punem în mișcare organizarea defensivă, să limităm atacurile celor de la FCSB". 

Până la pauză, i-a reușit aproape perfect. Man și Tănase abia dacă s-au văzut. Pe Săndoi l-a trădat, în schimb, portarul Aioani. Care la un corner al oaspeților nu s-a înțeles cu fundașii din fața sa, iar Iulian Cristea a profitat și a deschis scorul: 0-1. La primul și singurul șut pe poartă al bucureștenilor în prima parte! Evident nemulțumit, Gigi Becali a schimbat placa la reluare și a comandat introducerea unui vârf de meserie, Sergiu Buș. Însă golul doi a venit din gheata lui Tănase. Servit de Man, căpitanul roș-albaștrilor l-a executat pe nefericitul Aioani, aflat, cu siguranță, la cel mai modest meci în Liga 1. 

Parcă ambiționat de reușita colegului său, care tocmai îl egalase în fruntea clasamentului golgeterilor, Dennis a început să se vadă și el, din ce în ce mai mult. Mai întâi cu un șut sănătos, apoi cu o primă ocazie irosită. Dar de gol nu s-a lipit. Buș? În ziua în care a împlinit 28 de ani, atacantul venit de la Mediaș nu și-a putut face cadou un gol. A avut o oportunitate, în final, dar i l-a refuzat Aioani.

Chindia - FCSB 0-2. foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB 0-2. foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB 0-2. foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB 0-2. foto: Cristi Preda (GSP)
Chindia - FCSB 0-2. foto: Cristi Preda (GSP)
+10 FOTO

Clasament Liga 1

FINAL » Chindia - FCSB 0-2

  • Au marcat: I. Cristea 23, Fl. Tănase 56
  • VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

Vezi AICI Live+Statistici

Chindia - FCSB. Echipe de start

Chindia (4-4-2): Aioani - Căpușă, Pițian, Paul Iacob, Fomba - Neguț, Rață, Dulca, Yameogo - D. Popa, Florea
Rezerve: Moldovan, Berisha, Negrea, Atanase, Cherchez, Martac, Adi Ioniță, Neicuțescu, Mihai Costea
Antrenor: Emil Săndoi

FCSB (4-3-3): Vlad - Crețu, Miron, Cristea, Panțîru - Simion, Vînă, Tănase - Man, Olaru, Moruțan
Rezerve: Straton, Briceag, Buș, Buziuc, C. Dumitru, Ov. Popescu, Oaidă, G. Enache, Șut
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Marin Anastasovici" (Giurgiu)
Arbitru: Florin Chivulete // A1: Andrei Constantinescu; A2: Bogdan Velicu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”

Jorge Costa și-a învins fosta echipă: „E mai mult decât o victorie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (368)
daniaania
daniaania  •  03 Noiembrie 2020, 13:18
Postat de andrei.f pe 03 Noiembrie 2020, 06:50

Așteptăm cu interes ca cfr să nu se deplaseze la Pitești cum se jura patronul. Nu ne fac ei bucuria asta, e numai circ ceferist pt a pune presiune pe arbitri !

Esti disperat aiurea,si ce daca castiga campionatul fcsb sau craiova? In EL nu vor ajunge,si asta conteaza nimic altceva. Asa ca sari mai departe ca sari degeaba.

saviola2_8
saviola2_8  •  03 Noiembrie 2020, 09:56
Postat de catalynn pe 03 Noiembrie 2020, 00:39

Ai ridicat o întrebare la care îl așteptam pe domnul comandant doctor Hincu sa răspundă, mai ales ca s-a angajat public sa apere numele și reputația Stelei. Însă in afara de aceste promisiuni frumoase nu am văzut nimic pana acum o saptamana când Talpan a notificat LPF in legătura cu acel concurs. Bun, poate ca omul așteaptă decizia de la CAB, însă uite ca CSU nu au așteptat, ei încă se mai judeca cu Prichindelu dar LPF și FRF ii recunoște deja ca Universitatea Craiova. In ciuda părerii multora, atribuțiile lui Talpan sunt limitate, el nu face acolo ce vrea, iar dacă Hincu nu ii semnează hârtiile nu fac doua parale ... Referitor la Palmares nefiind jurist nu pot sa îți răspund, însă tocmai pt ca nu suntem juriști plătim regeste niște cetățeni cu pregătire in domeniu sa ne lamuresca, dacă in sentinta scrie negru pe alb ca “Palmaresul aparține X” (nu mai caut acum minuta de ședința, dar știi bine la ce mă refer) aia e! OK, poate ca judecătoarea de la TB a comis o greșeala, e om, se poate întâmpla! Acum așteptam de la un complet de 3 judecători sa ne lamureasca. Dacă și ei spun ca “ Palmaresul aparține ...” închidem speța chiar dacă nu ne place și respectam ce a decis Curtea. Așa e in democrație, știu ca nu este un sistem ideal dar pana una alta e singurul cât de cât funcțional. :-)))

Da, stiu ca nu esti jurist, in orice caz, ceea ce stim sigur e ca palmaresul nu exista in notiunea instantei civile, orice proces care vrea sa atribuie cuiva un palmares sportiv se rezolva la un tribunal sportiv, pentru ca palmaresul este strict o notiune sportiva si nu are absolut nici o legatura cu partea juridica, a se vedea raspunsul FRF sau UEFA, catre pitigoiul talpan care solicita sa fie steaua dezafiliata de la uefa sau din liga 1! daca nu stii raspunsul iti spun eu, pe scurt i-au spus ca marca nu are nici o legatura cu palmaresul!a doua problema cea cu procesul de constatare aici situatia este foarte foarte clara, indiferent de rezultatul final al procesului el este irelevant pentru organizatiile sportive, fiind un proces de INFORMARE, nu executoriu, vad ca iti place sa DEZINFORMEZI, dar asta e purul adevar! procesul NU este despre cine detine palmaresul din 1947 pana azi, nu stabileste cine este detinatorul palmaresului absolut, nu stabileste nimic din punct de vedere juridic, cu atat mai putin sportiv fiind vorba de un tribunal civil, procesul este o chichita avocateasca care se doreste a fi inca o arma de manipulare a CSA-ului, tocmai de aia e INFORMARE, fara valoare! un exemplu: MAI ar merge la o instanta civila sa CONSTATE ca CS DINAMO club infiintat de MAI a concurat in liga 1 intre 1948 si 1994 can d s-au privatizat( sau 92 irelevant), nu inseamna ca sc dinamo 1948 s.a adica actuala din liga 1 nu are palmaresul intreg din 1948 pana azi! Nu mai dezinformati!

andrei.f
andrei.f  •  03 Noiembrie 2020, 06:50

Așteptăm cu interes ca cfr să nu se deplaseze la Pitești cum se jura patronul. Nu ne fac ei bucuria asta, e numai circ ceferist pt a pune presiune pe arbitri !

Vezi toate comentariile (368)
Comentează