FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB

CHINDIA - FCSB // VIDEO Bogdan Vintilă a răspuns punct cu punct: ce-l enervează cel mai tare, marea problemă cu jucătorii de la FCSB, când revine Dennis Man

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 11:23

Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB, a susținut azi o conferință de presă, înainte de meciul contra Chindiei Târgoviște, și a oferit cele mai noi informații din lotul roș-albaștrilor. 

  • FCSB va juca duminică, de la 20:30, pe terenul celor de la Chindia. Partida va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Plus. 

Dennis Man revine mai repede

Accidentat luni la față, în meciul România U21 - Irlanda de Nord U21 3-0, Dennis Man va fi apt mai repede decât se credea. 

„Inițial, m-am speriat. Văzând ca a revenit pe teren și a jucat, m-am liniștit. După meci am aflat că are probleme mai grave, dar nu sunt așa grave cum se credea. Într-o săptămână revine la antrenamente. Pe moment, ca jucător, nu-ți dai seama de accidentare datorită adrenalinei”, a declarat Vintilă despre mijlocașul ofensiv de 21 ani. 

„Ne va aștepta un joc dificil contra Chindiei. E o echipă agresivă. Am încredere că vom câștiga meciul” 
Bogdan Vintilă 

„Îmi e greu să motivez jucătorii” 

Bogdan Vintilă a dat detalii din vestiar și a spus că marea lui problemă constă în motivarea jucătorilor în meciurile cu echipe mai slab cotate. 

„Suntem FCSB și trebuie să câștigăm toate meciurile. Am cei mai buni jucători, dar trebuie să demonstreze că sunt cei mai buni meci de meci. Asta e greu, să-i motivez de la joc la joc, mai ales cu echipele mici. De ce trebuie să-i motivez? Să-i fac mai buni. Trebuie să-i fac mai buni. Nu e de ajuns să se automotiveze. E un factor care mă ajută, dar nu e decisiv. 

Jucătorii mei sunt printre ce mai buni. Acum sunt cum vreau eu să fie. Sunt liniștiți și echilibrați. Ei pot mai mult si asta încerc să le transmit. Nu știu dacă sunt pe placul lor. Eu simt că sunt lângă mine. Nu ieșeam de pe ultimul loc dacă nu erau lângă mine”, a adăugat antrenorul. 

„Avem un lot foarte mare. E rândul altora să evolueze. Avem încă jucători sub 21 de ani în lot și vor mai veni jucători de la Academie. Va veni Niță (n.r. Adrian Niță, mijlocaș, 16 ani). Pentru acest joc sunt 26 de jucători. Dragoș Nedelcu, Lucian Filip și Soiledis au revenit la antrenamente. Toți sunt posibil componenți ai lotului de 18 pentru mâine”
 Bogdan Vintilă 

„Mă enerveză traficul” 

Întrebat despre gestul lui Cosmin Contra, care l-a înjurat la România - Norvegia 1-1 pe George Pușcaș, Vintilă a spus că el nu se enervează pe bancă. 

„Pe bancă sunt echilibrat. Am și eu momente cânt mă enervez. Ce mă enervează? Traficul, de exemplu. Ca jucător am înjurat un coleg, ca antrenor,  nu. Eu trebuie să dau echilibru”, a spus Vintilă. 

Vezi AICI VIDEO cu conferința integrală a lui Bogdan Vintilă

CITEȘTE ȘI:

Marea dorință a lui Becali devine realitate! Echipa lui Vintilă bifează oful de ani de zile al patronului 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
sexilian
sexilian  •  19 Octombrie 2019, 15:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105177627189728
Dan Constantin Petre  •  19 Octombrie 2019, 12:38

Ziaristii ziarului au adoptat in mod stupid formula PE TERENUL CELOR DELA, poate importata. Ar fi mai simplu, poate arhaica, pe trenul echipei, sa zicem, Steaua

deusdat
deusdat  •  19 Octombrie 2019, 11:43

Ăsta chiar se crede antrenor. Ciupiți-l, să se trezească!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close