FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB

CHINDIA - FCSB // Viorel Moldovan sfidează echipa lui Vintilă: „De 4 meciuri nu luăm gol și atacăm bine” + cum arată prăpastia din cotele la pariuri

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 13:28

Chindia Târgoviște o va întâlni pe FCSB în cadrul etapei #13 din Liga 1, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, iar antrenorul Viorel Moldovan (47 de ani) a prefațat această partidă. 

  • Meciul se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 20:30 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

„Trebuie să pregătim foarte bine meciul cu FCSB, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de calitate. Chiar dacă le lipsesc anumite elemente, pot oricând să alcătuiască un 11 competitiv. Mai avem patru zile până la acest joc şi mergem ca atare pentru a ne prezenta foarte bine şi pentru a câştiga jocul.

E important să menţinem acest nivel, apoi să îl ridicăm şi sunt convins că la finalul sezonului regulat vom culege roadele dacă vom avea aceeaşi cadenţă

Rămâne de văzut dacă a fost bună sau nu această pauză prilejuită de meciurile echipelor naţionale. Nu mă interesează acest lucru, indiferent că este pauză sau nu, noi trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată şi atunci când intrăm pe teren să ştim ce avem de făcut”, a spus Viorel Moldovan pentru Telekom Sport. 

Chindia Târgoviște are patru meciuri consecutive fără înfrâgere și fără gol primit în Liga 1. Trupa lui Viorel Moldovan ocupă locul 9, cu 15 puncte și este la un singur punct de ultimul loc de play-off, ocupat de către FC Botoșani. 

Dâmbovițenii le-au învins în acest sezon pe Dinamo, FC Botoșani, Astra Giurgiu și FC Voluntari. Au remizat cu Poli Iași și Sepsi Sfântu Gheorghe. 

„Trebuie să jucăm ceea ce am propus până în momentul de faţă, un fotbal de calitate. În ultimul timp, sunt foarte mulţumit pentru că am reuşit să nu primim goluri, sunt patru meciuri fără goluri primite, ăsta e un lucru foarte bun, o satisfacţie enormă pentru mine. Am găsit echilibrul între a ataca bine şi a ne apăra bine, trebuie să continuăm în aceeaşi manieră şi sper să rămână poarta noastră intactă, pentru că de marcat goluri avem potenţial, avem capacitatea să marcăm” - Viorel Moldovan

VIDEO MATCH PREVIEW CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB

VEZI ȘI: 

CHINDIA - FCSB // Echipa lui Bogdan Vintilă umple Stadionul „Ilie Oană” » 7.000 de bilete vândute

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
2177161549205487
Daniel Buriu  •  17 Octombrie 2019, 15:15

Am citit de doua ori articolul, sincer, nu vad unde sfideaza Moldovan, echipa fara stadion, palmares, culori, suporteri!?

blatistu49
blatistu49  •  17 Octombrie 2019, 14:51

Rau a ajuns FCSB ul pe bune nu pot cistiga doar blaturile ...mai salveaza

blatistu49
blatistu49  •  17 Octombrie 2019, 14:48

ha ha ha se face de ris Moldi auzi ca joco cu o echipa de calitate?? mai bine de cantitate deci un nou scenariu de blatistuta cu scenarii autogoluri pe bune FCSB ul nu cistiga

Vezi toate comentariile (4)
Comentează