FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - PETROLUL 2-3

Adrian Mihalcea, discurs devastator la adresa propriilor jucători, după eșecul cu Petrolul: „Nu e întâmplător că sunt refuzați de alte echipe! Nu pot mai mult”

Adrian Mihalcea
Adrian Mihalcea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 18:52 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 19:38

Petrolul s-a impus la limită, scor 3-2 în deplasarea cu Chindia, într-un meci din etapa #8. Adrian Mihalcea, antrenorul târgoviștenilor, și-a criticat dur fotbaliștii după un nou eșec în Liga 1. 

Chindia a suferit cu Petrolul a 4-a înfrângere consecutivă în campionat și este lanterna roșie în Superligă, fapt care l-a făcut pe Mihalcea să răbufnească la adresa fotbaliștilor săi.

Tamaș a ieșit din interviul în direct: „Mă gândesc să plec de la Petrolul!”
Chindia - Petrolul 2-3
Tamaș a ieșit din interviul în direct: „Mă gândesc să plec de la Petrolul!”

„Deja e din ce în ce mai greu să vorbesc după astfel de meciuri, mai ales că sunt înfrângeri. Mi-e destul de greu să înțeleg unele lucruri, trebuie să accept realitatea și să ieșim din această gaură. Meci de meci oricine vrea să ne dea gol ne dă. Dacă nu greșește unul, greșesc ceilalți doi.  

Am început extrem de prost, am fost conduși cu 2-0, am avut o reacție în repriza a doua. Problemele personale ne-au costat. Și valoarea individuală, poate nu e întâmplător faptul că mulți dintre băieții de aici sunt refuzați de alte echipe. Încă încercăm să facem transferuri, doar încercăm. Ne afundăm din ce în ce mai mult. 

Eu sunt de vină că nu reușesc să pricep ABC-ul fotbalului. Pe faza ofensivă suntem ok. Nu știu cum putem să reușim să ieșim din această stare. O echipă în 10 oameni, care avea singura șansă cea a contraatacului a reușit să înscrie în 2 oameni. Voiam să câștigăm. 

Meciurile viitoare vom înscire 3 goluri dar vom lua 4, sunt sigur de asta. Meci de meci le pare rău, eu ce să fac? Au făcut ceva ca să le pară rău. Poate ei nu pot mai mult. De 4 meciuri luăm câte 3 goluri pe meci. Dacă aș puta în momentul de față aș cere 10 transferuri. Nu se vor putea, ăștia suntem, foarte puțini”, a declarat Mihalcea la Prima Sport.

Adrian Mihalcea: „Nu renunț în ruptul capului!”

Antrenorul Chindiei a vorbit și despre viitorul său pe banca echipei, anunțând că nu se gândește să plece de la târgovișteni.

„E ușor să dau vina pe altcineva când de fapt eu sunt vinovat că am acceptat și nu îi fac să conștientizeze importanța meciurilor. Nu, nicidecum. Nu renunț în ruptul capului. Faptul că sunt mai critic nu înseamnă că renunț. Decizia e a conducătorilor clubului, dar eu nu renunț”, a mai declarat antrenorul.

Citește și: 

România e prima țară care își bate joc de VAR: meciuri viciate vs meciuri salvate 9-6!
ANALIZĂ LIGA 1
România e prima țară care își bate joc de VAR: meciuri viciate vs meciuri salvate 9-6!
Hagi îngroapă și mai rău FCSB și revine pe primul loc în Liga 1! Clasare ȘOCANTĂ pentru echipa lui Dică după 8 etape
FARUL - FCSB 3-1
Hagi îngroapă și mai rău FCSB și revine pe primul loc în Liga 1! Clasare ȘOCANTĂ pentru echipa lui Dică după 8 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  31 August 2022, 20:05

Nu mai vorbesti despre "U" Cluj, desteptule?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează