FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - PETROLUL 1-2

Papp, după ce Petrolul a întors-o pe Chindia: „Am auzit că au fost suspiciuni de blat. Noi nu suntem «caprele» nimănui!”

Paul Papp
Paul Papp

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 22:50 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 22:55

Paul Papp (33 de ani), fundaș central la Petrolul, a dezvăluit că au existat suspiciuni de blat înainte de meciul cu Chindia, conform cărora urma ca ploieștenii să se dea la o parte. Până la urmă, „lupii” au câștigat, 2-1, după ce târgoviștenii au deschis scorul rapid.

Integralist astăzi, Paul Papp a ajutat-o pe Petrolul să câștige cu Chindia Târgoviște și să devină lider în play-out.

Imediat după meci, experimentatul fundaș central a venit la flash-interviu și a dezvăluit că în jurul meciului au planat suspiciuni de blat.

Conform spuselor lui Papp, ploieștenii erau suspectați că se vor da la o parte, astfel încât Chindia să obțină puncte prețioase pentru a evita retrogradarea. În intervenția sa, Papp a folosit și o expresie suburbană.

Chindia - Petrolul 1-2 » Le-au întors obrazul! Căbuz și gazonul de la Ploiești le-au adus victoria „lupilor”
CHINDIA - PETROLUL
Chindia - Petrolul 1-2 » Le-au întors obrazul! Căbuz și gazonul de la Ploiești le-au adus victoria „lupilor”

Paul Papp, după Chindia - Petrolul 1-2: „Ni s-a transmis că sunt suspiciuni de blat. Nu e posibil!”

„Am discutat între noi și ni s-a transmis că sunt suspiciuni de blat. Nu e posibil așa ceva, să vorbești în România despre blat, despre chestii de genul ăsta. Noi nu suntem «caprele» nimănui, ne-am jucat șansa cum am știut noi mai bine.

Nu este posibil să existe așa acuzații. Din fericire pentru noi, ne-am făcut treaba. Vrem să câștigăm play-out-ul acum.

Sigur că ne-am ambiționat (n.r. - după ce au auzit suspiciunile), eu cred că suntem o echipă umilă, niște băieți modești, bărbați adevărați. Chiar am vorbit între noi: «Bă, hai să le dăm peste nas».

Ne antrenăm foarte bine, suntem băieți modești, serioși, ne vedem de lungul nasului, jucăm pe calitățile noastre, nu vrem să inventăm noi fotbalul. Fotbalul se joacă pe goluri, important e să nu iei multe”, a precizat Papp după meci.

În urma victoriei, Petrolul este acum lider în play-out, cu 34 de puncte, 3 peste FCU Craiova, care nu a jucat încă în această etapă.

Până la finalul rundei, Chindia poate fi depășită de oricare dintre UTA și FC Argeș, dacă una dintre acestea obține victoria în duelul direct!

Ce a declarat Gheorghe Grozav după meci: „Nu mi-am luat gândul de la națională”

Meci greu, cu o echipă în căutare mare de puncte. Ne bucurăm că am câștigat, avem un obiectiv după calificarea în play-out și trebuie să-l îndeplinim. Pentru asta suntem aici, muncim și încercăm să-l îndeplinim. Mergem acasă acum, ne odihnim, și de luni o luăm de la capăt.

Mă simt bine, vreau să le mulțumesc și colegilor, fără ei nu aș fi reușit să înscriu. Sunt bucuros, încerc să mă odihnesc și de luni o iau de la capăt.

Niciodată nu mi-am luat gândul de la echipa națională, chiar dacă nu am fost în anturajul ei. Îmi fac treaba zi de zi, muncesc, încerc să dau tot ce am mai bun pe teren. Rămâne de văzut ce va fi.

- Gheorghe Grozav, autorul golului de 1-2 în Chindia - Petrolul

VIDEO: gafă colosală în Chindia - Petrolul 1-2

Mai multe știri din Liga 1: 

Strategia lui Adrian Mititelu. Transferul lui Moses Abbey, făcut filiera prin care l-a descoperit pe Andrea Compagno

U Cluj l-a angajat pe „omul care i-a descoperit pe Falcao, Griezmann și Joao Felix”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Misu1950
Misu1950  •  06 Mai 2023, 09:54

Paul, poate sunteti tapi...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  06 Mai 2023, 09:34

Terenul a fost petrolist după ce a fost călcat ani întregi de Târgovișteni . .Grozav e clar de Nationala...dacă ii avem în vedere pe alții care au trecut pe acolo ultimii ani.

Lidioara
Lidioara  •  06 Mai 2023, 08:55

Papp trebuie înțeles pentru declarația data : a fost lovit violent cu unghia de la degetul mic de Popa ! S- a văicarit saracul....Măi Papp, păi tu vorbești de stat capră ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează