FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - POLI IAȘI 2-1

CHINDIA - POLI IAȘI 2-1 // Discursul mobilizator ținut de Viorel Moldovan la finalul meciului: „Trecutul nu ne definește” + „Un om e distrus atunci când renunță”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 20:28

Viorel Moldovan, 47 de ani, antrenorul Chindiei Târgoviște, poate răsufla ușurat: echipa sa a obținut contra lui Poli Iași, scor 2-1, prima victorie după 7 etape consecutive de secetă.

La finalul partidei, tehnicianul dâmbovițenilor a ținut un discurs prin care a ținut să laude munca depusă de jucătorii săi în meciul cu Poli Iași. 

„Un om e distrus atunci când renunță. Felicit băieții, am luat niște corecții în ultimele meciuri, dar trecutul nu ne definește. Mă bucur enorm de mult pentru această victorie. Îmi felicit băieții pentru atitudine, e foarte importantă pentru ceea ce va urma.

Ca antrenor, ești singurul responsabil pentru rezultatele negative. Îmi asum tot ce e negativ, dar vreau ca jucătorii mei să intre motivați pe teren. A fost o serie complicată, dar așa e în fotbal, lucrurile basculează rapid în diverse sensuri. Sper ca această victorie e un nou început pentru noi”, a declarat Viorel Moldovan, la Look Sport.

Citește AICI cronica partidei Chindia - Poli Iași 2-1!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează