FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID

FOTO Chindia - Rapid, decis de o greșeală flagrantă de arbitraj în minutul 90

Rapid a egalat la 2 în meciul cu Chindia Târgoviște în minutul 90, prin Younes Bnou Marzouk (26 de ani). Atacantul marocan se afla într-o poziție evidentă de ofsaid. +37   FOTO
Rapid a egalat la 2 în meciul cu Chindia Târgoviște în minutul 90, prin Younes Bnou Marzouk (26 de ani). Atacantul marocan se afla într-o poziție evidentă de ofsaid.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 22:32 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 08:22

Rapid a egalat la 2 în meciul cu Chindia Târgoviște în minutul 90, prin Younes Bnou Marzouk (26 de ani). Atacantul marocan a stabilit rezultatul final, dar se afla într-o poziție evidentă de ofsaid. 

Chindia Târgoviște a făcut un meci eroic în fața Rapidului. A evoluat o repriză în 9 oameni, după eliminările lui Laurențiu Corbu (33) și Tiberiu Căpușă (45+2), reușind să înscrie de două ori în poarta Rapidului. Dacă eliminările au justificare regulamentară, reușita decisivă a fost validată eronat.

Chindia - Rapid, decis de o greșeală de arbitraj

În ultimul minut al timpului regulamentar, Marzouk a trimis mingea în poarta lui Căbuz, cu o execuție ușoară, din interiorul careului mic. Vârful giuleștenilor a plecat dintr-o poziție evidentă de ofsaid în momentul devierii lui Cristian Săpunaru. 

Chindia - Rapid, decis de o greșeală flagrantă de arbitraj în minutul 90
Marzouk, în poziție de ofsaid în momentul devierii lui Săpunaru FOTO: Captură Digi Sport 1

Prost plasat, asistentul Sebastian Gheorghe nu i-a indicat „centralului” Andrei Chivulete ofsaidul, iar reușita a fost validată, în ciuda protestelor vehemente din tabăra gazdelor. Emil Săndoi a fost extrem de nervos la final și a fost surprins cerând explicații pe drumul către vestiare.

Nu pot să nu remarc amatorismul arbitrilor. Au fost personajele negative. Ei au fost actorii principali, dar nu ei trebuie să iasă în evidență. Îmi doresc ca Rapidul să fie sus, dar nu pot să nu remarc arbitrajul slab. Nu poți să dai roșu direct la Corbu, în prima repriză, când de fapt trebuia să dai fault în atac. Iar la Căpușă nu ai cum să dai așa ceva pentru vociferări. Singura scuză a arbitrului e că e slab, n-ai cum să nu vezi ofsaidul de la gol. Chivulete, dacă era arbitru, întorcea faza, pentru că nu avea cum să nu vadă! Trebuia să treacă peste semnalizarea tușierului 
Cristi Dulca, la Look Sport

Dacă scoatem din context faza golului 2, se putea vorbi despre o victorie meritată a Chindiei. Dar o greșeală imensă de arbitraj a privat-o de două puncte. Din nou se pune acut problema arbitrajului video. Faza asta  se rezolva fără niciun fel de problemă
Mihai Stoica, la Telekom Sport

Clasamentul în Liga 1 după Chindia - Rapid 2-2

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Suspendare blocată la poștă! Interzis un an pe stadion, Mititelu Jr. poate asista și la meciul cu CFR Cluj: Jandarmeria a explicat pentru GSP motivele

Războiul cu Edi lasă urme: un titular de la FCSB, pe făraș! Ce spune Anamaria Prodan despre transfer

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Noiembrie 2021, 16:33

A fost greseala de arbitraj sau o maniera de manifestare gândită de dinainte? Ceea ce am văzut la televizor ne arata o acțiune planificata din timp - Chindia trebuia nenorocit!

vasileroaita
vasileroaita  •  20 Noiembrie 2021, 09:52
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ighen!

vasileroaita
vasileroaita  •  20 Noiembrie 2021, 09:51
Postat de roaitavasile pe 20 Noiembrie 2021, 05:34

Vai de mama voastra de oropsiti.

Asa e. Acum, cu Dancu la guvernare, suntem condamnati sa iesim iar campioni cativa ani!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează