FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - RAPID 2-2

video+foto Chindia scapă victoria cu Rapid, 2-2, din cauza unei erori URIAȘE de arbitraj! Tușierul n-a văzut un ofsaid clar

Chindia - Rapid 2-2 +37   FOTO
Chindia - Rapid 2-2

Articol de - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 22:30 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 23:44

Chindia și Rapid au remizat, 2-2, într-un meci în care târgoviștenii au evoluat cu 2 oameni în minus și au fost egalați în finalul partidei, după un gol ce trebuia anulat.

Programul etapei 16 din Liga 1

Fără gol marcat acasă de 3 etape, Chindia a început în atac meciul cu Rapid, disputat pe „Ilie Oană ”din Ploiești. Elevii lui Emil Săndoi au ratat două ocazii mari prin Daniel Florea. 

Au urmat două lovituri puternice pentru târgovișteni, Laurențiu Corbu și Tiberiu Căpușă fiind eliminați pe rând de „centralul” Andrei Chivulete până la pauză. Cu doi oameni în plus, Rapidul a forțat la ieșirea de la cabine și putea deschide scorul prin Marzouk, dar marocanul a trimis pe lângă poartă un șut-centrare al lui Rareș Ilie. 

Apoi a început festivalul golurilor la Ploiești. Plecat din propria jumătate, Neguț a făcut o cursă extraordinară, trecând de toată apărarea giuleștenilor, parcă adormită și a deschis scorul pentru Chindia, lăsându-l pe antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, fără reacție. 

+33 FOTO

Rapid, salvată de tușier

Avantajul gazdelor nu a durat mult, Rareș Ilie reușind egalarea în minutul 61 după o succesiune de pase frumoase. Incredibil însă, la numai un minut de la golul lui Ilie, Chindia a punctat din nou.

Lansat excelent de Dulca, Daniel Popa a marcat pentru 2-1. A urmat apoi o ofensivă totală a „vișiniilor” la poarta lui Căbuz,  iar Rapid a reușit egalarea în minutul 88 prin Marzouk, gol ce trebuia anulat, marocanul înscriind dintr-o poziție clară de ofsaid, nesemnalizată de asistentul Sebastian Gheorghe.

Chindia scapă victoria cu Rapid, 2-2, din cauza unei erori URIAȘE de arbitraj! Tușierul n-a văzut un ofsaid clar
Marzouk, în poziție de ofsaid în momentul devierii lui Săpunaru FOTO: Captură Digi Sport 1

2-2 scor final și târgoviștenii pierd două puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Chindia - Rapid 2-2

  • în minutul 30, fundașul dreapta al Chindiei, Laurențiu Corbu, a fost eliminat după ce și-a ținut un adversar în postură de ultim apărător
  • în minutul 40, Tiberiu Căpușă (Chindia) a fost eliminat și el după ce a încasat al doilea cartonaș galben în urma unui fault asupra lui Bălan

Chindia - Rapid, echipe de start

Chindia: Căbuz - L. Corbu, Căpușă, P. Iacob , Roumpoulakou - Neguț, M. Dulca, Popadiuc, Matiș - D. Popa, D. Florea 
Rezerve: R. Pop, Martac, Celea, M. Șerban, A. Stoian, Cherchez, Suciu, Atanase 
Antrenor: Emil Săndoi 

Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, Dandea, J. Morais - Sefer, Crepulja, Bazza - Stahl, A. Bălan 
Rezerve: Drăghia, Florica, Costin, R. Moise, R. Ilie, Pănoiu, Hlistei, Marzouk, Goge 
Antrenor: Mihai Iosif

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti), A2: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava)

Citește alte știri in Liga 1:

Rapid, cea mai bună nou-promovată » Performanța reușită de trupa lui Mihai Iosif

Daniel Niculae, replică dură la GSP LIVE: „A trecut pe la Rapid și a fost instalator. Bine că l-au dat afară!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
104692314974397
Silviu Apostol  •  20 Noiembrie 2021, 17:16

Cum adica "Chindia scapa victoria ..." ? Bai scribilor , echipei asteia I S-A FURAT victoria !

patruvilica5_db
patruvilica5_db  •  20 Noiembrie 2021, 16:32

FC Chindia, furată ca-n codru ! Dacă tușierul n-a "văzut" marele offside de aprox. 1 (un) metru, să-i toarne CCA-ul o sticlă de tuș negru în ochi, la birou, pentru limpezirea vederii ; sau, mămica lui dragă să-l limpezească cu vitliol, precum în legenda lui Codin ... Iar noi asistăm nepăsători cum suntem furați pe față ; Dumnezeu sigur va face dreptate.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  20 Noiembrie 2021, 13:12
Postat de Iuga Mircea pe 20 Noiembrie 2021, 06:56

Aseară s-a văzut diferența intre un antrenor (Săndoi) și un amator(Mihai Iosif), o echipă bine antrenată ,tactic și strategic și o echipă care joacă ”dăi nainte ca tăvălugu ”fără nici o organizare tactică,jucînd după ureche,și care nu poate câștiga nici ajutată de un arbitru nesimțit ,care nu a văzut un ofsaid de cel puțin 1 metru.Un arbitru rău intenționat la experiența lui care atrecut prin anii de arbitraj ca ”rața prin apă”.Să-i fie rușine!!!!!

Ca-n codru...haiducie pe fata .

Vezi toate comentariile (85)
Comentează