FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO Daniel Niculae, replică dură la GSP LIVE: „A trecut pe la Rapid și a fost instalator. Bine că l-au dat afară!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 15:22 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 19:06

Invitat în această dimineață la GSP LIVE, Daniel Niculae a fost extrem de incisiv la adresa lui Ovidiu Burcă.

Actual președinte al giuleștenilor și Ovidiu Burcă, cel care a ocupat mai multe funcții la Rapid, președinte, director tehnic, antrenor la copii și juniori și antrenor la echipa secundă, s-au certat în toamnă, când Nico i-a cerut acestuia să plece.

VIDEO Daniel Niculae, despre conflictul cu Ovidiu Burcă: „Când am ajuns eu la Rapid, Burcă nu știa unde se află Bucureștiul”

Acum, Daniel Niculae a replicat dur după acuzele lui Burcă, care spunea că „eu l-am adus în club și a fugit când a fost greu”.

„Pe mine m-a dus tata la Rapid. Când eu am intrat pe poarta Rapidului, domnul de care ai spus nu cred că apucase să iasă din localitatea în care s-a născut (n.r- Slatina). Nu știa unde e Rapid, nu știa unde e București.

Lucrurile au fost foarte clare de la început. Nu ne-am înțeles și ne-am strâns mâna. Nu aveam aceeași gândire, nu avem același plan. Am ales să plec.

Nu vreau să-mi aduc aminte de personajele care au trecut pe la clubul acesta și au fost instalatori! Eu nu am plecat niciodată, nu am fugit, cum spune el. Am spus atunci că plec și că mă întorc când vor pleca anumite persoane din conducerea clubului. Lucru care s-a întâmplat.

Eu am pus condiția ca Burcă să fie dat afară. Acesta lucru s-a întâmplat, iar alegerea a fost foarte bună. Am reușit să promovăm”, a spus Niculae la GSP LIVE.

Ovidiu Burcă: „Sunt dezamăgit de Nico. Eu l-am adus în club și a fugit când a fost greu”

Îndepărtat de la Rapid în această vară după întoarcerea lui Daniel Niculae, Ovidiu Burcă (41 de ani) a vorbit în septembrie despre relația cu fostul atacant.

 „Am avut o discuție de un minut sau două. Eram la Rapid II și mă așteptam la reacția asta din partea lui. El și Victor Angelescu m-au chemat, Nico mi-a zis că nu suntem compatibili. I-am mulțumit și mi-am luat la revedere. A încercat să-mi aducă niște argumente, dar l-am oprit pentru că nu-și mai aveau rostul. Știam că își dorește să plec. Ne-am strâns mâna, i-am urat baftă. Așa e viața. 

În momentul în care am pornit acest proiect, Daniel Niculae nu exista pe nicio hârtie, în nicio organigramă. Eu am fost omul care l-a propus. Nu-l știam direct, dar am avut referințe bune despre el de la cercul meu de prieteni apropiați. Am crezut foarte mult în el. A trăit mult în străinătate, avea o stabilitate financiară, voiam să nu existe tentația de a profita de finanțele clubului. În plus, când am început discuțiile, el și-a dorit să fie președinte. I-am zis ok. Pe mine nu mă interesa funcția. Eu am fost în clubul ăsta și președinte, și acționar, și director tehnic, și antrenor la copii și juniori, și antrenor la Rapid II”, spunea fostul mijlocaș atunci.

Citește și:

EXCLUSIV Daniel Niculae i-a refuzat pe Gigi Becali și Cristi Borcea: „Au fost două oferte”

EXCLUSIV Așa ar trebui ales! » Am făcut portretul-robot al selecționerului ideal: iată cine sunt primii 5 clasați!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
tivireli
tivireli  •  20 Noiembrie 2021, 02:32
Postat de ucluj2011 pe 18 Noiembrie 2021, 22:18

Burcă este un om OK , cred că toată lumea îl respectă , dar de data asta Daniel Nicolae are dreptate 100%. Lucrurile stau/au stat întocmai cum a spus el.

Totuși comportamentul lui Nicolae este suburban

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Noiembrie 2021, 22:22
Postat de popa_basca pe 17 Noiembrie 2021, 21:04

Țigani câtă frunză, câtă iarbă sub podul Grant

Totuși procentajul nu este chiar atât de mare ca la Steaua!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  18 Noiembrie 2021, 22:18

Burcă este un om OK , cred că toată lumea îl respectă , dar de data asta Daniel Nicolae are dreptate 100%. Lucrurile stau/au stat întocmai cum a spus el.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează