FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - ASTRA 1-0

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - ASTRA 1-0 // Viorel Moldovan a fixat un nou obiectiv: „Putem să jucăm în play-off”

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 septembrie 2019 21:58

Chindia Târgoviște a învins-o pe Astra Giurgiu, scor 1-0 în etapa a 11-a din Liga 1, iar Viorel Moldovan (47 de ani) a anunțat că își dorește să joace în play-off alături de nou-promovata pe care o antrenează. 

„Știam că avem un adversar de calitate. Am jucat foarte bine și este incontestabilă această victorie. Prima repriză a fost un pic mai precaută. În a doua repriză am reușit să punem presiune pe apărarea adversă. Vreau să îmi felicit băieții, pentru că asta e echipa pe care mi-o doresc. Știu pentru ce joacă. Știu că dacă terminăm mai repede campionatul au o promisiune din partea mea.  

Nu vreau să mă inflamez prea tare, dar am mare încredere că putem să jucăm în play-off. Ca să eviți lupta pentru salvarea de la retrogradare și să fii liniștit trebuie să joci în play-off. Nu va fi ușor. Am obținut două victorii consecutive împotriva unor echipe foarte bune”, a spus Viorel Moldovan, la Look Sport. 

„Nu ne-am uitat la numele de la echipa adversă. Noi am recreat echipa bună de anul trecut și am început să punem probleme. De la început am pus presiune pe ei. Nu ne-au pus probleme. Noi am fost cei care am pus probleme mai mari. Ne bucurăm că am luat toate cele trei puncte” - Daniel Florea (31 de ani, atacant Chindia) 

VEZI ȘI:

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - ASTRA 1-0 // Gabi Tamaș, supărat rău după meci: „Să fie sănătoși! Și Barcelona pierde” + Ce pariu a pus cu patronul Ioan Niculae

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  29 Septembrie 2019, 01:23

joaca bine targovistenii, rapid, ofensiv, merita playofful.

1067673013289509
Marian Abel  •  29 Septembrie 2019, 01:19

*** *** cu dinamo, blat, acum, la fel, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează