FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CFR 0-2

video Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2 » Ardelenii se impun la finalul unui meci cu scântei. Dan Petrescu și doi jucători ai campioanei au fost eliminați!

Chindia Târgoviște - CFR Cluj, în etapa #4, live/ foto Captură Prima Sport
Chindia Târgoviște - CFR Cluj, în etapa #4, live/ foto Captură Prima Sport

Articol de - Publicat duminica, 07 august 2022 20:28 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:12

Chindia Târgoviște a pierdut acasă cu CFR Cluj, scor 0-2, în etapa a patra din Liga 1. Dan Petrescu, Yeboah și Debeljuh au luat cartonașul roșu.

Programul și rezultatele etapei #4

Chindia a început furibund partida. Neguț a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în careu pentru Popa, dar atacantul a trimis pe lângă poartă dintr-o poziție ideală. CFR a răspuns prin Jefte, care a fost aproape de deschiderea scorului în minutul 19. Spaniolul a trimis bine cu capul, la colțul lung, dar Căbuz a avut un reflex bun și a reușit să intervină.

CFR a marcat la următoarea ocazie, prin nou-venitul Muhar. Petrila a centrat din corner, mingea a fost recentrată în fața porții,de unde mijlocașul a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Pentru CFR a marcat un alt jucător venit în această vară, Yeboah. Atacantul a trimis plasat, din „foarfecă”.

Fază bizară în Chindia - CFR Cluj » Jucătorii campioanei n-au înțeles de ce a fost eliminat Gabriel Debeljuh! Ce spune protocolul VAR
Chindia - CFR Cluj 0-2
Fază bizară în Chindia - CFR Cluj » Jucătorii campioanei n-au înțeles de ce a fost eliminat Gabriel Debeljuh! Ce spune protocolul VAR

Repriza secundă a început cu Chindia în atac. Passaglia a trimis pe jos, din marginea careului, mingea a fost deviată și a trecut puțin pe lângă poartă. Spiritele s-au încins în minutul 66, când Yeboah a intrat cu talpa la Ioniță. Atacantul a fost eliminat direct. Petrescu s-a enervat, a protestat, iar Călin i-a arătat de asemenea cartonașul roșu.

Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2 » Ardelenii se impun la finalul unui meci cu scântei. Dan Petrescu și doi jucători ai campioanei au fost eliminați!
Faultul lui Yeboah la Ioniță

Campionii au rămas în 9 jucători pe teren, după ce atacantul Debeljuh a fost la rândul său eliminat. Croatul l-a lovit cu cotul în figură pe Celea. Arbitrul a analizat faza la monitorul VAR și a decis să îi dea „roșu” direct.

Chindia a fost aproape de gol în minutul 90, dar mingea trimisă puternic de Șerban a lovit doar bara porții lui Bălgrădean. Nu au mai fost alte evenimente, iar CFR a câștigat cu 2-0.

FINAL. Chindia Târgoviște - CFR Cluj 0-2

Chindia Târgoviște - CFR Cluj, echipe de start:

Chindia: Căbuz - Căpușă, Celea, Boldor, Ad. Ioniță - Neguț, Chamed, Vorobjovas, D. Dumitrașcu - Popadiuc - D. Popa 
Rezerve: B. Moldovan - Passaglia, C. Dinu, Mihaiu, A. Șerban, Cooper, Atanase, Ct. Dima, Al. Petre 
Antrenor: Adrian Mihalcea

CFR Cluj: Bălgrădean - Braun, Kolinger, A. Burcă, Brucic - Hoban, Muhar, Bordeianu - Yeboah, Jefte, Petrila 
Rezerve: Scuffet - C. Bălan, Yuri, Itu, Boateng, Roger, Gîdea, Malele, Debeljuh
Antrenor: Dan Petrescu

  • Emmanuel Yeboah (19 ani) a fost titular pentru prima dată în tricoul campioanei. Veteranul Ovidiu Hoban (39 de ani) a fost titular și a purtat banderola de căpitan.

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Călin Iulian (Ştefăneşti) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Bîrdeş Romică (Piteşti) / Arbitru VAR: Haţegan Ovidiu (Arad), Arbitru AVAR: Stroe Gabriel Sabin (Piteşti)

Rapid vrea să dea două lovituri, Omrani și un fundaș de la CFR: „Poate fi o soluție”
RAPID
Rapid vrea să dea două lovituri, Omrani și un fundaș de la CFR: „Poate fi o soluție”
O echipă importantă a ultimilor ani s-a retras din campionat: „Avem doar 2 seniori, ne făceam de râs. Vom juca în Liga 4”
PROBLEME
O echipă importantă a ultimilor ani s-a retras din campionat: „Avem doar 2 seniori, ne făceam de râs. Vom juca în Liga 4”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
chibit
chibit  •  08 August 2022, 07:53

Imi pare rau de Chindia,dar cred ca va retrograda direct. Fara stadion si cu un lot,,subtire" este greu sa te menti in prima liga, dar totul este posibil. Imi place devotamentul lor, dorinta de a demonstra ca isi merita locul in prima liga.

Barna
Barna  •  07 August 2022, 21:43

Tristețe mare printre gigistii de la gsp. Nici bine n-a început campionatul și CFR e aproape iar campioană!

alenb
alenb  •  07 August 2022, 21:34
Postat de mosierul pe 07 August 2022, 21:03

...Singurul fault care a fost într-adevăr de roșu a fost cel al lui Braun când l-a faultat pe Cooper....în rest s-a vazut clar in slujba cui este VAR-ul, Hațegan, unii arbitrii!!! Si le-a dat minute de prelungire, fara număr, celor de la Chindia poate, poate se întâmplă vreo minune...

Cum sa fie de rosu si la Braun? Mah, voi ati inebunit de tot, la Braun a fost fault de galben.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează