FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CFR

FOTO Pariul lui Dan Petrescu, înger și demon pentru CFR » Emmanuel Yeboah a reușit o „foarfecă” de zile mari, apoi a fost eliminat

Emmanuel Yeboah a marcat din „foarfecă” cu Chindia
Foto: captură orange sport +4   FOTO
Emmanuel Yeboah a marcat din „foarfecă” cu Chindia Foto: captură orange sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 19:19 / Actualizat duminica, 07 august 2022 21:35

Chindia - CFR.  În prelungirile primei reprize, Emmanuel Yeboah (19 ani), atacantul ardelenilor, a reușit un gol de excepție, primul pentru el în fotbalul românesc.

Emmanuel Yeboah, folosit în premieră titular de către Dan Petrescu, l-a răsplătit pe antrenorul ardelenilor în minutul 45+1 cu o execuție spectaculoasă. 

La scorul de 1-0 pentru clujeni, Yeboah a fost găsit excelent în careu de către Ovidiu Hoban, atacantul ghanez s-a desprins de marcajul lui Celea și al lui Căpușă și a marcat spectaculos, cu „o foarfecă” minunată, la care Căbuz nu a mai putut face nimic. 

A fost primul gol în tricoul lui CFR al tânărului fotbalist adus vara aceasta de către ardeleni, care a rezistat pe teren până în minutul 66, când a fost eliminat direct de către „centralul” Iulian Călin după ce l-a lovit cu tala în abdomen pe Adrian Ioniță.

Pariul lui Dan Petrescu, înger și demon pentru CFR » Emmanuel Yeboah a reușit o „foarfecă” de zile mari, apoi a fost eliminat
Faultul lui Yeboah la Ioniță

25.000 de euroeste cota lui Yeboah, potrivit transfermarkt.

Citește alte știri din Liga 1: 

S-au anulat reciproc! Sepsi și UTA, egal alb. Oaspeții au evoluat în inferioritate numerică pe final
Sepsi - UTA 0-0
S-au anulat reciproc! Sepsi și UTA, egal alb. Oaspeții au evoluat în inferioritate numerică pe final
Scos din lot, după oferta primită de la CS Universitatea Craiova: „A suferit pe plan mental, dar trebuie să înțeleagă că e dator!”
UTA
Scos din lot, după oferta primită de la CS Universitatea Craiova: „A suferit pe plan mental, dar trebuie să înțeleagă că e dator!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dududuru
dududuru  •  07 August 2022, 20:51

l-a lovit cu tala în abdomen?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 August 2022, 20:30

sa l naturalizam repede ...ca are atitudine...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează