FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CONCORDIA 5-1 D. PEN.

VIDEO Dramatism total la Ploiești! Chindia Târgoviște o bate pe Chiajna la loviturile de departajare și rămâne în Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 17:52 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 22:04

Chindia Târgoviște și-a asigurat locul în Liga 1 și la anul, după ce a învins-o dramatic pe Concordia Chiajna scor 1-0, 5-1 d. pen. Trupa lui Ianis Zicu a fost la câteva minute de promovare.

La returul de la Ploiești, Chindia spera să întoarcă rezultatul din tur și să rămână în Liga 1. Elevii lui Emil Săndoi au început în ofensivă încă din primul minut, iar Șerban a fost cel care l-a pus primul la încercare pe Aldescu. Șutul său de la distanță a fost respins excelent de portarul ilfovenilor. 

Târgoviștenii au continuat să atace, iar Popadiuc (20) a avut și el șansa de a deschide scorul. Același Aldescu s-a opus. Trupa lui Zicu a scos pentru prima dată capul din apărare în minutul 29, când a fost și aproape să marcheze. Liber în careu, experimentatul Neluț Roșu a luftat incredibil la o centrare venită din flancul drept. 

Chindia și-a continuat atacurile în valuri, toate însă cu accelași rezultat: Aldescu nu a putut fi bătut și scorul la pauză era 0-0. Repriza secundă a început abrupt, cu târgoviștenii alergând după golul care să îi ducă în prelungiri. Florea (46) a trimis cu capul puțin pe lângă dintr-o centrare perfectă. Același Florea a ratat 4 minute mai târziu o nouă ocazie mare de gol. Reluarea sa spectaculoasă din voleu a trecut milimetric peste bara porții ilfovenilor. 

Nasser Chamed, salvatorul lui Săndoi

Au continuat ratările uriașe la poarta Concordiei. În minutul 58, Doru Popadiuc a lovit bara cu un șut puternic din marginea careului mic, în timp ce lovitura de cap a lui Marco Dulca a fost blocată excelent de eroul Aldescu. Insistențele târgoviștenilor au dat roade. 

Nasser Chamed a trimis meciul în prelungiri cu un gol marcat în minutul 90+1. Mijlocașul Chindiei a reluat imparabil cu capul din corner.

 Gazdele au continuat să atace în speranța unui nou gol, dar Cherchez a ratat incredibil ocazia să termine meciul în 90 de minute și să rămână în Liga 1 alături de Chindia. Meciul s-a dus în reprizele de prelungiri. În cele 30 de minute suplimentare scorul a rămas la fel, iar câștigătoarea s-a decis la lovituri de departajare.

Acolo, Sokovic și Palmeș au ratat din tabăra ilfovenilor, în timp ce toți jucătorii Chindiei au transformat. Emil Săndoi rămâne încă un sezon în Liga 1, în timp ce echipa lui Ianis Zicu va trebui să o ia de la capăt în Liga 2.

FINAL. Chindia - Concordia 1-0, 5-1 d. pen. (în tur 1-2)

  • A marcat: Chamed 90+1
  • 4-1. Celea transformă și Chindia rămâne în Liga 1!
  • 3-1. Marchează Lullaku. Toate șansele ilfovenilor stau în portarul Aldescu.
  • 3-0 Chindia. Marchează Chunchunkov. Chindia aproape de rămânerea în Liga 1.
  • Ratează și Palmeș! Căbuz sare în dreapta și blochează încă un penalty al Concordiei. Scorul rămâne 2-0.
  • 2-0 Chinida. Passaglia transformă fără emoții.
  • Ratează Sokovic! Căbuz scoate mingea trimisă de ilfovean de lângă bară.
  • 1-0 Chindia. Paul Iacob transformă cu un șut în dreapta lui Aldescu

Încep loviturile de departajare 

  • Min 120: S-a terminat 1-0 și după cele două reprize de prelungire, iar totul se va decide la loviturile de departajare.
  • Min 110: Cherchez trimite un șut-centrare periculos spre poartă, Aldescu reușește să prindă mingea în 2 timpi.
  • Min 105: S-a încheiat prima repriză de prelungiri. Încă 15 minute ne despart de loviturile de departajare.
  • Min 99: Șerban își înceracă din nou norocul de la distanță, dar reluarea sa trece pe lângă poartă.

Au început cele două reprize de prelungire!

  • Min. 90+1, Gol Chindia: Chamed câștigă un duel aerian în careul Concordiei și egalează cu o lovitură de cap! Rezultatul la general este în acest moment 2-2. Urmează două reprize de prelungiri.
  • Min 90: Istvan Kovacs dictează 8 minute de prelungire
  • Min 87: Chamed trimite și el cu capul spre poartă, dar lovitura sa trece pe lângă bară.
  • Min 83: Chindia se aruncă în atac, Șerban șutează din cădere, dar Aldescu se opune din nou.
  • Min 71: Chindia continuă să domine, dar târgoviștenii nu mai reușesc să-și creeze ocazii ocazii.
  • Min 60: Marco Dulca ratează și el incredibil. Lovitura sa de cap e respinsă de Aldescu, apoi șutul spectaculos al lui Șerban din voleu trece peste poartă
  • Min 58: O nouă ocazie uriașă ratată de elevii lui Emil Săndoi. Găsit perfect în aporpierea porții, Popadiuc a trimis în bară. Ilfivenii scapă fără gol
  • Min 50: Încă o ocazie ratată de Florea. Reluarea sa din voleu cade pe plasa porții lui Aldescu. Concordia este din nou în corzi.
  • Min 46: Repriza începe furtunos. Daniel Florea este aproape de gol, dar lovitura sa de cap trece puțin pe lângă poartă.
    A început repriza a doua!

    Pauză!
     
  • Min 38: Florea și Șerban combină perfect, dar Aldescu se opune din nou șutului venit de la mijlocașul Chindiei.
  • Min 34: O nouă ocazie mare ratată de Chindia. Mingea ajunge cu noroc la Șerban, care din marginea careului mic șutează puternic, dar Aldescu respinge incredibil.
  • Min 29: Ocazie mare pentru Concordia. Neluț Roșu luftează incredibil dintr-o poziție excelentă.
  • Min 20: Ocazie uriașă pentru Chindia. Palmeș respinge incredibil de pe liia porții șutul lui Popadiuc
  • Min 13: Florea ratează întâlnirea cu mingea la centrarea lui Chamed. Târgoviștenii pun din ce în ce mai multă presiune la poarta lui Aldescu.
  • Min 9: Cornel Dinu (Chindia) este avertizat după un fault dur la mijlocul terenului.
  • Min 2: Chindia are prima ocazie. Șutul lui Șerban de la distanță trece puțin pe lângă poarte Concordiei.

A început partida!

Chindia - Concordia, echipele de start:

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Pițian, Iacob, Roumpuolakou – I. Șerban, M. Dulca, Passaglia, Popadiuc – Chamed, D. Florea 
Antrenor: Emil Săndoi 

Concordia Chiajna: Aldescu – Borta, Palmes, Marc, Taub – Codrea, Roșu – Popescu, Matis, Voicu – Batin 
Antrenor: Ianis Zicu

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești) 
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei), A1: Artene Ovidiu (Vaslui), A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)

Citește și alte știri despre Liga 1:

A semnat cu FCSB! Primul jucător rezolvat de Becali pentru sezonul viitor

O legendă de la Dinamo se teme de reacția fanilor la returul cu U Cluj: „Nu știu câtă răbdare vor avea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
popescudzn
popescudzn  •  30 Mai 2022, 07:21
Postat de catalynn pe 29 Mai 2022, 23:47

Matusalem, astăzi s-a așezat și ultimele doua piese din puzzle! :-))) Ti-am spus, fii pregătit, următoarea lună îți va aduce “surprize” mari: 18 echipe in L1! :-)))

''S-au asezat'' ma prostule. Ai spus ca legea permite promovarea. *** ca pe 13 Aprilie a ajuns proiectul de modificare in Parlament desi nu a ajuns nimic :))))))) Ai spus ca Bichir s-a inteles cu Burleanu sa se joace barajul :))))) Uite prostule ce ai mai aberat: ''Simplu! Au aflat și ei de la ministrul Novak ca modificările la legea 69 sunt deja la Parlament pt avizare încă din 13 Aprilie și odată avizata “oportunitatea”, premierul Ciucă (fost general și ministru MApN,un prieten al Stelei pana la urma, nu!?) are stiloul pregătit pt a semna HGul. :-))) A avut stiloul pregatit? :))))))))))) Ca n-a semnat nimeni nimic, nici nu aveau ce sa semneze ca la Parlament nu s-a depus nimic. Si o veste trista pentru tine, nici TAS nu judeca pentru ca la TAS nu mai exista nimic in care este implicata CSA. Vrei raspunsul lor oficial? Ca eu iti dau oficiale nu prostii ce visezi tu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mikeshine
mikeshine  •  30 Mai 2022, 00:54
Postat de catalynn pe 29 Mai 2022, 23:47

Matusalem, astăzi s-a așezat și ultimele doua piese din puzzle! :-))) Ti-am spus, fii pregătit, următoarea lună îți va aduce “surprize” mari: 18 echipe in L1! :-)))

ha ha ha. tu nu erai prostul care spunea ca clona csa o sa joace baraj? s-a demonstrat oficial ca clona csa este o clona. ha ha ha. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  29 Mai 2022, 23:47
Postat de popescudzn pe 29 Mai 2022, 23:20

Inteleg ca suferi dar nici chiar asa. Plangi ca prostul cand toti stelistii rad de retrogadarea rivalei :)))))

Matusalem, astăzi s-a așezat și ultimele doua piese din puzzle! :-))) Ti-am spus, fii pregătit, următoarea lună îți va aduce “surprize” mari: 18 echipe in L1! :-)))

Vezi toate comentariile (50)
Comentează