FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

O legendă de la Dinamo se teme de reacția fanilor la returul cu U Cluj: „Nu știu câtă răbdare vor avea”

Dănuț Lupu (55 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, avut un mesaj pentru fanii „câinilor”, înaintea returului barajului de menținere/promovare în Liga 1, cu U Cluj.
Dănuț Lupu (55 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, avut un mesaj pentru fanii „câinilor”, înaintea returului barajului de menținere/promovare în Liga 1, cu U Cluj.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2022 12:15 / Actualizat duminica, 29 mai 2022 12:52

Dănuț Lupu (55 de ani), fostul mijlocaș de la Dinamo și Rapid, a avut un mesaj pentru fanii „câinilor”, înaintea returului barajului de menținere/promovare în Liga 1, cu U Cluj.

  • Returul barajului dintre Dinamo și Universitatea Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00, liveTEXT AICI! și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. În tur, Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0

Lupu consideră că Dinamo poate întoarce scorul cu echipa lui Lincar și le cere suporterilor să fie alături de „câini” pe tot parcursul jocului, indiferent de rezultat.

APOCALIPSA ACUM: Dinamo a căzut în „B”! Prima retrogradare în 74 de ani de existență pentru al doilea cel mai titrat club al României! Urmează falimentul?
Dinamo - U Cluj 1-1
APOCALIPSA ACUM: Dinamo a căzut în „B”! Prima retrogradare în 74 de ani de existență pentru al doilea cel mai titrat club al României! Urmează falimentul?

Dănuț Lupu, rugăminte pentru fanii lui Dinamo

„Nu știu câtă răbdare vor avea. Îi rog să aibă răbdare până în minutul 90, se poate întâmpla orice. Dacă vor începe să-i înjure, nu vor face nimic”, a declarat Dănuț Lupu la Pro Arena. Fostul mijlocaș a fost întrebat despre gestul suporterilor, care s-au dus la baza de la Săftica pentru a-și arăta susținerea față de jucători.

„Nu sunt de acord cu chestia asta. Nu știu cât de mult îi ajuți dacă te duci peste ei. Sunt 14 jucători care mâine sunt liberi. Ce să le spui lor? Mă, cum să faci asta? Să le pui clauze să plece dacă retrogradezi?”, a mai precizat Lupu.

Dănuț Lupu dă de pământ cu antrenorii din România

Dănuț Lupu i-a criticat pe antrenorii care insistă să aducă străini în loc să mizeze pe tineri români: „Au vreo vină jucătorii care sunt aduși la cluburi precum Dinamo, Steaua, Rapid, UTA, dacă ei nu știu ce înseamnă aceste cluburi? Selecțiile și aducerea jucătorilor în România s-a bazat mai puțin pe cunoștințe sau pe caracter. Așa au fost aduși, iar o parte din vină o au antrenorii. Unii mi-au spus clar: «De ce să mă chinui cu un român de 19 ani ? Iau un străin de 27». 

De asta nu avem națională, că antrenorii nu promovează români. Uite CFR. Nu înțeleg cum ia CFR campionatul, când Steaua are o echipă de 10 ori mai bună. E neplăcut că vin străinii și iau campionatul, prin disciplină, nu talenț Romnânii sunt mult mai talentați. Dianmo joacă finale la U17, U19, dar nu promovează jucători la echipa mare. De ce? Lucescu a reușt pentru că a avut 5-6 bătrâni, în rest a jucat cu copii. De asta a reușit”.

13.000 de biletes-au vândut la meciul dintre Dinamo și U Cluj, care ar putea fi ultimul pentru „câini” pe arena din „Ștefan cel Mare”

Uhrin, mesaj de susținere pentru dinamoviști

Citește și alte știri despre Liga 1:

CSU Craiova a anunțat primii jucători care pleacă de la echipă, după un nou sezon ratat: „S-au eliberat două posturi”

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/csu-craiova-pune-presiune-pe-reghecampf-664982.html

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
tomthompson
tomthompson  •  29 Mai 2022, 16:42
Postat de icostin66 pe 29 Mai 2022, 16:19

''U'' va marca cel putin un gol la Bucuresti... Punct...

da,doar ca mafiotii au schimbat regulmanetul si nu mai conteaza golul in deplasare,deci daca marcati un gol esti sigur ca nu incasati 3?

icostin66
icostin66  •  29 Mai 2022, 16:19

''U'' va marca cel putin un gol la Bucuresti... Punct...

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  29 Mai 2022, 15:34
Postat de doar_dinamo_bucuresti pe 29 Mai 2022, 13:18

stati linistiti ca dupa 4-o ii lasam sa treaca centrul terenului, pentru cei mai devotati suporteri si pentru cea mai frumoasa poveste din fotbalul romanesc Dinamo va invinge fara probleme

Chisr ca poveste… o iluzie de e hipa… pardon… deziluzie

Vezi toate comentariile (10)
Comentează