FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO // VIDEO Dusan Uhrin, prima conferință ca antrenor la Dinamo: „Am o echipă tăcută, nu există orgolii ca la Timișoara și CFR”

Articol de , - Publicat joi, 15 august 2019 18:58

Chindia Târgoviște și Dinamo vor juca vineri, de la 19:30, într-un meci din etapa a 6-a din Liga 1. Partida se va juca la Ploiești și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport

Meciul va reprezenta debutul lui Dusan Uhrin jr. pe banca lui Dinamo. Acesta a susținut o conferință de presă și a vorbit despre primele impresii la echipa alb-roșie. 

„Dinamo e un nume mare în România și-n Europa. Toți știu de acest club și sunt mândru că am acceptat acest contract. Locul în clasament nu e bun. Nu vreau să spun prea multe. Dinamo a avut probleme și de aceea sunt aici. Dacă era echipa era pe locul 1 sau 2, nu eram aici. Sunt sigur. Munca va fi a întregului staff și sper că vom munci bine și că vom crește ca echipă. 

Trebuie să fim buni. Le-am zis jucătorul că trebuie să jucăm mai bine și să le aratăm fanilor că vrem să jucăm la Dinamo și că vrem să fim mai buni. 

Trebuie să schimbăm totul, mai ales la mentalitate. Trebuie să luptăm mai mult. Am avut doar două antrenamente și am văzut că am o echipă tăcută. O compar cu Poli Timișoara și CFR Cluj, unde erau jucători cu personalitate și cu orgolii puternice, și spun că e o echipă tăcută. Dar jucătorii trebuie să fie puternici pe teren”, a declarat Dusan Uhrin jr. 

Conferința lui Dusan Uhrin

Citește și:

Viorel Moldovan, gata s-o bată pe Dinamo: „Sunt urs rănit! Aș mușca din toți” » Ce spune despre șansa de a merge la FCB: „A fost o gogoașă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spontanul
spontanul  •  16 August 2019, 00:01

„Am avut doar două antrenamente și am văzut că am o echipă tăcută. O compar cu Poli Timișoara și CFR Cluj, unde erau jucători cu personalitate și cu orgolii puternice, și spun că e o echipă tăcută. Dar jucătorii trebuie să fie puternici pe teren” I-a nivelat marea echipă antrenorială, cea care a avut încredere în ei. Prunea, ne-ai nenoricit, idiotule!

109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  15 August 2019, 20:49

Vlad Nedelea, Cosmin Nistor?!? Voi sunteţi cumva nişte ... ANALFABEŢI?!?

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  15 August 2019, 19:52

"Altii care se leaga cu lanturi de portile stadionului ".....Pai in afara de tine si "geana".....cine se tine cu lanturi de portile stadionului ? A zis ceva Rednic cand l-ati data afara ca niste .... ? A plecat omul in treaba lui. Stai asa, cat de curand ne parasesti si tu. Parasesti, in sens ca pleci de la echipa. Tot nu am aflat nici pana astazi, CE TE RECOMANDA pentru postul pe care-l ocupi in prezent ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close