INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO // Viorel Moldovan, gata s-o bată pe Dinamo: „Sunt urs rănit! Aș mușca din toți” + „Plecarea la FCSB a fost o gogoașă”

Articol de - Publicat joi, 15 august 2019 18:10

Chindia Târgoviște și Dinamo vor juca vineri, de la 19:30, într-un meci din etapa a 6-a din Liga 1. Partida se va juca la Ploiești și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Viorel Moldovan va fi vineri seară adversarul „câinilor” și va încerca să învingă și el umbra a ceea ce a fost cândva Dinamo. Fostul atacant, acum în vârstă de 47 de ani, a jucat în perioada 1993-1995 în Ștefan cel Mare și-a marcat de 19 ori în 60 de partide, iar luna trecută a fost foarte aproape de a fi instalat A1 la roș-albi, doar că negocierile nu s-au materializat.  

„Gogoașa” lui Vio 

„Am rămas la Chindia, am considerat că e oportun să continuu la Târgoviște. Toți antrenorii tind să ajungă mai devreme sau mai târziu la echipele de tradiție din fotbalul românesc, este un challenge personal, să fim la Dinamo, CFR Cluj, Craiova sau FCSB. Nu știu dacă va fi, dacă va mai fi, eu sunt profesionist și vreau să-mi fac meseria bine la Chindia, acum. Așa cum am făcut-o și ca fotbalist. Nu mă dau dinamovist, stelist sau mai știu eu ce, eu sunt profesionist. Dacă m-aș vedea la FCSB? Am vrut să mă distrez, că mă plictiseam, am lansat o «gogoașă», au înhățat-o mulți și uite că acum mulți mă întreabă dacă m-aș duce acolo", a explicat Vio Moldovan. 

„Jocul ne dă încredere, așa că noi sperăm într-un declic cu Dinamo. Credem că putem învinge vineri seară într-o atmosferă frumoasă la Ploiești” - Alexandru Benga, fundaș Chindia

Spirala negativă 

„Mă simt ca un urs rănit, vă spun sincer, aș mușca din toți! Sunt dezamăgit de acest start de sezon, multe eșecuri, multe goluri luate, cu toate că am avut momente multe bune cu Viitorul, cu Craiova. Nu vreau să dau vina pe ghinion, nu există așa ceva în fotbal, mai degrabă am făcut cadouri defensive, iar adversarul ne-a taxat la fiecare greșeală.  

Eu sunt nebun, sunt dus cu capul, dar am încredere totală în acest lot! Dacă și jucătorii ar crede la fel ca mine, am zbura! O să avem și rezultate, suntem doar într-o spirală negativă, așa e-n fotbal, trebuie să fim calmi, să nu ne panicăm, să nu fim disperați de soartă pentru a distruge toată munca”, a mai comentat fostul internațional.  

„Am mai jucat împotriva lui Dinamo, nu e nimic special. Îmi place numele meu, are o rezonanță aparte” - Cornel Dinu, fundaș Chindia 

1998este anul în care s-a disputat ultimul meci de campionat între cele două formații, pe 7 martie, când Chindia a învins cu 1-0 pe "câini" cu golul lui Marian Jilăveanu

5-0 este rezultatulultimei confruntări oficiale între cele două grupări, în Cupa României, când Dinamo, cu Flavius Stoican antrenor, a învins în 2013 pe Chindia lui Silviu Dumitrescu (liga a 3-a), goluri Thomas (2), Durimel (2) și Vali Lazăr

Crede în Uhrin, dar după meciul direct

Vio Moldovan a fost jucător la Poli Timișoara în ediția 200/2006, 8 goluri în 23 de meciuri, înainte ca Dușan Uhrin să preia echipa bănățeană. „Suntem două echipe disperate, în căutare de puncte. Sunt foarte optimist că vom avea prima victorie, cu toate că vom avea un adversar foarte motivat. Preferam ca Uhrin să vină după meciul cu noi. Trebuie să iasă soarele și pe strada noastră. Nu pot să fac aprecieri vizavi de antrenorul ceh, dar la Timișoara a făcut treabă bună și va reuși să redreseze situația la Dinamo”, a explicat el.  

Citește și:

Dinamo primește o superveste » Dan Nistor a revenit la antrenamente

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
spontanul
spontanul  •  15 August 2019, 23:52

„Umbra care a fost cândva Dinamo.” Băi, voi nu aveți limite? Nu vă este rușine de voi? Măcar un minut pe zi? Apostole, să mori cu ziaristica în brațe, dar chiar așa?

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  15 August 2019, 19:38

N a ost deloc o gogoasa,te-ai propus singur,pentru ca atata te duce mintea.In momentul cand ai vazut ca te-ai facut de ras si lumea te dezaproba ai dat-o la intors.Esti slabut tata,ma miram eu de ce nu ai rezultate ca antrenor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează