FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - DINAMO // VIDEO + FOTO Surpriză la Dinamo: 10 jucători la control antidoping » Ce vedetă a venit la antrenament

Articol de , - Publicat joi, 15 august 2019 19:14

Chindia Târgoviște și Dinamo vor juca vineri, de la 19:30, într-un meci din etapa a 6-a din Liga 1. Partida se va juca la Ploiești și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Fundașul Ricardo Grigore, 21 de ani, a vorbit despre situația de la club și a spus că echipa avea nevoie de un antrenor principal. 

„Putem spune că e destul de tensionată, dar să sperăm că totul va fi bine. A venit un nou antrenor și sperăm să facem treabă bună. Ne-a arătat ce filozofie vrea să abordeze cu noi. Ne-a spus că nu-l interesează ce a fost în trecut și că începe un nou campionat pentru noi. Nu mi s-a părut rigid sau dur. Emană o agresivitate pozitivă și vrea să fim compacți și să avem o organizare foarte bună.  

Aveam nevoie de un antrenor principal pe bancă. Simțeam nevoia și la meciuri, și la antrenamente. Sperăm să scoatem echipa din această pasă proastă”, a declarat Ricardo Grigore. 

Control doping înainte de antrenament 

Înainte de antrenamentul oficial, jucătorii lui Dinamo au avut parte de un control doping surpriză. 10 dintre jucători au fost selectați pentru control. La pregătire, Dusan Uhrin l-a avut și pe căpitanul Dan Nistor, revenit după accidentare. „Nistor este apt, dar el s-a antrenat doar de două ori până acum”, a spus noul antrenor al lui Dinamo. 

De partea cealaltă, mijlocașul Brito încă nu este 100% apt și s-a pregătit separat.

Torry Batmani la antrenament 

La antrenamentul lui Dinamo a fost prezent și creatorul de modă Torry Batmani. Acesta a fost împreună cu fiul său și a urmărit cum se pregătesc „câinii”. În plus, acesta s-a fotografiat și s-a salutat cu jucătorii roș-albilor.

+10 FOTO

Vezi și:

VIDEO Dusan Uhrin, prima conferință ca antrenor la Dinamo: „Am o echipă tăcută, nu există orgolii ca la Timișoara și CFR” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
268336644001397
Criss Crissu  •  16 August 2019, 12:18

Bună ziua... Chestia cu acel control. ANTI-DOPING bănuiesc ca multă lume s-a gândit... Chiar nu reușeam sa înțelegem cum puteau alerga asa de mult... Asa efort ce au depus nu mi-a venit sa cred cum aleargă asa de mult..... Hai sa fim serioși... Ăștia de la. ANTI DOPING fac MIȘTO de ei...

pain89
pain89  •  15 August 2019, 22:13

am zis ca e vreun terorist la cum arata ala si mai e si creator de moda, acum toti manelarii si cocalarii au botu imblanit

boierasul
boierasul  •  15 August 2019, 21:03

chestia asta cu controlul anti-doping e criminala rau )))) la cum au aratat in acest inceput de campionat.....sunt dopati 100% cu lene si indolenta

Vezi toate comentariile (3)
Comentează