FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - BOTOȘANI 0-1

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FC BOTOȘANI 0-1 // VIDEO Moldovenii dau lovitura în final și urcă pe loc de play-off » Clasamentul actualizat

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2020 18:55

FC Botoșani a câștigat pe terenul Chindiei Târgoviște, scor 1-0, succes ce-i ajută pe moldoveni să urce până pe locul 5 în Liga 1. Moldovenii au dat lovitura în minutul 89. 

Programul etapei #23

Clasamentul actualizat

Dinamo a bătut-o pe Astra, iar Marius Croitoru avea emoții. Echipa lui avea nevoie de victorie ca să continue să spere că poate ajunge pentru prima dată în play-off.

Și-a început ca din pușcă. Nou-venitul Dugandzici, sosit de la Osijek, bagă "capul" din șase metri, dar Așkovski blochează prostește drumul balonului spre poartă. Finalul primei reprize îi face KO pe elevii lui Moldovan. Nu mai au aer, se sufocă, abia așteaptă pauza. 

Așkovski a vrut să se revanșeze, a trimis un șut centrare de la 30 de metri, dar mingea a căzut pe transversală (42). Peste trei minute, suporterii au răsuflat din nou ușurați, după o nouă transversală! Lovitură liberă bătută excelent de Hăruț de la 22 de metri.

Chindia pâlpâie la fel de slab și după pauză. Croitoru simte că se poate după o primă repriză dominată cap-coadă. Ofosu, din fața careului, a șutat, dar Moldovan a respins în față. Mingea a ajuns la Dugandzici și acesta a deschis scorul (76). Feșnic a arătat centrul terenului, dar asistentul Cerei a întors decizia clujeanului pentru ofsaid! Foștii arbitri susțin că e o mare greșeală de arbitraj.

"Feșnic face o greșeală mare de arbitraj pentru că era aproape de fază! Așkovski nu influențează în niciun fel portarul. Se vede că portarul nu face niciun gest, n-are nicio reacție. Este o decizie eronată luată de Feșnic"
Constantin Zotta, fost arbitru

"Feșnic a greșit când a anulat acest gol! Din punctul meu de vedere, este un gol valabil pentru că nu există niciun fel de intenție de a influența portarul advers de către Așkovski"
Cristi Balaj, fost arbitru

Nervii sunt întinși la maxim. Tabela electronică de pe "Ilie Oană" arăta 88:50, când Rodriquez a prins o pasă fabuloasă de peste 60 de metri. Dugandzici a alergat ca la maraton după minge, a agățat-o, l-a lobat pe Moldovan de lângă Leca și a marcat golul victoriei. Croatul a uitat de reguli! Și-a aruncat tricoul și a declanșat fiesta.

"Nu înțeleg de ce avem această teamă în joc. După cum arăta meciul mă mulțumeam și cu un singur punct. Din păcate, am arătat mai bine în meciurile amicale și în antrenamente"
Viorel Moldovan, antrenor Chindia

"Mi-l doream de foartă multă vreme pe Dugandzici. Dumnezeu îi răsplătește pe cei puternici și pe cei care cred în ei"
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

FINAL // Chindia - Botoșani 0-1

Echipele de start

Chindia: Moldovan - Martac, Pițian, Leca, Ioniță - Rață, Bic, Șerban, Novac - Ivancic, Cherchez
Rezerve: Popescu, Dinu, Negrea, Mihai, Neguț, Burlacu, Berisha 
Antrenor: Viorel Moldovan

FC Botoșani: Hankic - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu - Cascini, Rodriguez - Ashkovski, Ebenhofer, Ofosu - Dugandzic
Rezerve: Pap, Patache, Mendoza, Șeroni, Cîmpanu, Florescu, Chalkiadakis
Antrenor: Marius Croitoru

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Horațiu Feșnic // A1: Alexandru Cerei; A2: Valentin Avram

Vezi și:

CFR CLUJ - FCSB // Adi Popa, jucător problemă la FCSB? Gigi Becali nu l-a menajat: „Nu e obraznic cu mine, dar ce face în vestiar deranjează”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Februarie 2020, 20:36
Postat de anastasiu pe 02 Februarie 2020, 20:30

Evident, singurul motiv pentru care vor sa joace i play off e fcsb! 6 puncte din start pt fcsb! Daca moldovenii vor prinde play off-ul!!!

decat sa dati voi 12 lu cfr,mai bine sa ne dea noua 6 puncte bostonsaniu !

anastasiu
anastasiu  •  02 Februarie 2020, 20:35
Postat de cpt.ahab pe 02 Februarie 2020, 17:15

Hai, Chindia!

Moldovan a pierdut exact cand trebuia sa castige! In mod sigur vor retrograda direct!

104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Februarie 2020, 20:33
Postat de catalin.palcu pe 02 Februarie 2020, 19:05

Da Razvane, mai intai ne-au dezavantajat clar in 7-8 partide, "ajutandu-ne" sa stam cat mai departe de locurile de playoff, iar acum cand aproape ca nu mai avem nici sanse matematice arbitrii o vor pe Dinamo in playoff! Hai sa venim si cu argumente cand spunem/scriem ceva

cand dinamo e arbitrata corect,coregrafii cearceafurilor zburatoare zic ca sunt furati !!! ei erau obisnuiti cand venea lucescu in vestiaru oaspetilor si le spuneau cand trebuie sa primeasca gol-vezi interviul lui Ionuţ Chirilă, atacuri şocante la Mircea Lucescu..."“Am spus lucrurile astea ca să pot dormi seara liniștit de acum încolo. Să pot să încerc să-mi fac profesia mai departe”, spune Ionuț Chirilă, fiul natural al lui Ioan Chirilă și, până la începutul acestui interviu, fiul adoptiv în fotbal al lui Mircea Lucescu."

Vezi toate comentariile (25)
Comentează