FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

EXCLUSIV Conducerea Chindiei reacționează după protestul jucătorilor » Președintele CJ Dâmbovița a fost azi la antrenament

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2022 14:38 / Actualizat sambata, 19 noiembrie 2022 14:50

Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște, a reacționat după protestul jucătorilor echipei lui Toni Petrea.

Din cauza restanțelor, fotbaliștii formației din Târgoviște au refuzat să se antreneze joi, la reunirea echipei, după pauza cauzată de întrerupere Ligii 1.

Doi jucători legitimați la FCU Craiova, arestați pentru 30 de zile » Sunt acuzați că au furat bani de la 3 copii
FCU CRAIOVA
Doi jucători legitimați la FCU Craiova, arestați pentru 30 de zile » Sunt acuzați că au furat bani de la 3 copii

Marcel Ghergu, după protestul de la Chindia: „Băieții vor primi o mare parte din restanțe”

Marcel Ghergu, președintele Chindiei, a reacționat pentru Gazeta Sporturilor. E sigur că va rezolva problemele jucătorilor până la finalul anului.

Într-adevăr, a fost o situație mai grea. Am avut niște probleme financiare, dar controlabile. Săptămâna viitoare, băieții vor primi o mare parte din restanțe. Iar până la finalul lui decembrie sperăm să ajungem cu banii la zi”,  a spus Marcel Ghergu.

Am mers astăzi la antrenamentele băieților de la Chindia Târgoviște și, împreună cu Toni Petrea și Cristian Țermure, am stat de vorbă cu jucătorii noștri despre situația financiară a clubului. 

Consiliul Judeţean Dâmboviţa și Primăria Municipiului Târgovişte își vor îndeplini angajamentele față de jucători, așa cum, de altfel, au făcut-o și până acum. Am clarificat toate lucrurile, săptămâna viitoare urmând să rezolvăm toate problemele inerente la nivelul echipelor de club din România. 

Am vrut să vorbesc cu toți jucătorii în primul rând pentru că au nevoie de liniște pentru a-și putea păstra parcursul bun în Liga I, dar și pentru a prezenta starea reală a situației de la club, mai ales că modul în care aceasta a fost prezentată în ultimele zile nu reflectă în mod just ceea ce se întâmplă la echipă.

Atât eu, cât și Daniel Cristian Stan vom fi alături de Chindia Târgoviște, de staff-ul echipei și de suporteri. Încă o dată, îi felicit pentru meciurile bune făcute!  

- Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Jucătorii Chindiei, protest din cauza datoriilor

Elevii lui Toni Petrea s-au dus la baza de la Aninoasa unde urmau să aibă antrenamentul. Ei au stat 15 minute îmbrăcați în haine civile și i-au zis tehnicianului că nu fac antrenamentul. Vineri, după insistențele lui Petrea, ei acceptat cu greu să se antreneze.

Pe 15 decembrie se vor împlini 4 luni de când jucătorii nu și-au mai primit salariile. În plus, ei nu și-au încasat nici primele promise pentru salvarea de la retrogradare la finalul sezonului trecut, când au trecut la baraj de Chiajna, la penalty-uri.

Jucătorii Chindiei aveau promiși și 1000 de lei pe punct, dacă la finalul lunii se aflau în primele 12 clasate. Ei sperau măcar că vor primi 500 de lei de punct pentru victoriile obținute de la sosirea lui Toni Petrea, așa cum le promisese conducerea, chiar dacă nu se aflau încă în primele 12 clasate din Superliga. 

VIDEO Popadiuc dezvăluie cum a fost la un pas să renunțe la fotbal: „M-am dus să predau geanta cu echipamentul”

Citește și 

Conferință de peste o oră a lui Gianni Infantino la Doha: „Am simțit discriminarea când eram copil! Astăzi mă simt qatarez, arab, african, gay”

Interes major pentru Moldova - România; „E un meci foarte așteptat și foarte important. Arătăm că suntem uniți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează