FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - UTA 2-1

VIDEO UTA se scufundă » Chindia a câștigat pe final, după o mare greșeală a portarului arădean

Chindia - UTA // foto: Imago Images
Chindia - UTA // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 18:58 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 19:34

Chindia a câștigat cu UTA, scor 2-1, în primul meci al etapei #24 din Superliga. Arădenii au ajuns la 14 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Nu au mai câștigat în Liga 1 din septembrie.

AICI, programul etapei 24 din Superligă

Pe un teren prost la Ploiești, cele două echipe au oferit un meci bogat în faze de poartă. Prima șansă a avut-o UTA, în minutul 8. Postolachi a ajuns singur cu portarul Căbuz și a decis să îi paseze lui Milosevic, care nu a ajuns la minge și nu a putut trimite în poarta goală.

CFR, încă o gafă de proporții » Fotbalistul campioanei a câștigat procesul la FIFA și trebuie să primească O AVERE! + prima reacție a clujenilor
CFR Cluj
CFR, încă o gafă de proporții » Fotbalistul campioanei a câștigat procesul la FIFA și trebuie să primească O AVERE! + prima reacție a clujenilor

Câteva momente mai târziu, Chindia a deschis scorul. Neguț i-a dat o pasă liftată lui Cooper, care l-a învins cu sânge rece pe Iacob. Atacantul târgoviștenilor a marcat din nou 15 minute mai târziu, însă reușita a fost anulată pentru o poziție de ofsaid.

UTA a egalat în minutul 31. Postolachi a pătruns bine în flancul stâng, a pasat în centrul careului, de unde Ubbink a șutat la colțul scurt și la învins pe Căbuz. Și UTA avut un gol anulat, înainte de pauză. Milosevic marcase, dar reușita a fost anulată pentru un fault în atac.

Chindia s-a impus pe final, după greșeala lui Iacob

La 5 minute de la startul reprizei secunde, UTA a avut o mare ocazie, prin Paul Anton. Mijlocașul a tras în bară din interiorul careului. Postolachi, foarte activ pe parcursul meciului, ar fi putut marca la rândul său în minutul 54. A trimis bine cu capul din apropierea porții și doar reflexul fantastic al lui Căbuz a salvat-o pe Chindia.

În ciuda dominării arădenilor, Chindia a marcat golul victoriei în minutul 81. Neguț a înscris din 7 metri, după gafa lui Iacob. Portarul de la UTA a respins un șut al lui Dulca exact la căpitanul Chindiei.

Clasamentul din Superliga

UTA a rămas în continuare pe locul 15, retrogradabil, la 3 puncte în spatele lui U Cluj, echipa de pe ultimul loc de baraj. Chindia a urcat pe 8, cu 28 de puncte.

FINAL » Chindia - UTA 2-1

Chindia - UTA, echipe de start: 

CHINDIA (4-2-3-1): Căbuz - Căpușă, Corinus, Boldor, Ad. Ioniță - Vorobjovas, Dulca - Neguț, Popadiuc, D. Popa - Cooper
Rezerve: D. Moldovan - Perianu, A. Șerban, Dumitrașcu, Chamed, Akhmatov, C. Dinu, Orozco, Buș
Absenți: Celea (suspendat), Grubac (accidentat)
ANTRENOR: Anton Petrea

UTA (3-5-2): Iacob - Erico, Benga, Hoxhallari - Benzar, Anton, Batha, Ubbink, Pop - Milosevic, Postolachi
Rezerve: Balauru - Vukcevic, Dobrescu, Chindriș, Marrone, Cascini, Stahl, Barbosa, Keșeru
Absent: Abeid (suspendat)
ANTRENOR: Laszlo Balint

Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești) 
Arbitru: Horia Mladinovici; A1: Bogdan Gheorghe; A2: Stelian Slabu; VAR: Lucian Rusandu; AVAR: Andrei Moroiță

Mai multe știri din Superliga: 

Ce țeapă și-a luat Rotaru! Finanțatorul Craiovei s-a „fript” de două ori cu fotbalistul care vrea să-i ducă pe juveți la sapă de lemn

Gigi Becali, ironizat din toate direcțiile: „Și antrenorii mari mai fac greșeli la schimbări. Îl încurajez, trebuie să meargă înainte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
22cea
22cea  •  04 Februarie 2023, 01:29

Uta pacaleste fotbalul de cand a revenita in Mamaliga 1 . Totul are o limita .

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  03 Februarie 2023, 21:41
Postat de brentford pe 03 Februarie 2023, 19:07

Amice,tu te vrei a fi suporter UTA,dar de fapt esti un gigist cu acte-n regula! Si Everton joaca fotbal frumos,dar e la retrogradare. Te-ai molipsit de la Meme,fluierasii va baga in groapa si ajuta Chindia sa castige campionatul. Ce ti-e si cu suporterii astia de 2 lei.

Lasa prostalaul travestit in pace si sa sufere.mai are de incasat de la mioveni si cfr in etapa asta.multumim negut!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  03 Februarie 2023, 21:30
Postat de rav410wrc pe 03 Februarie 2023, 21:12

Frustratule de guimaraesp, te-ai uitat la meci, prostea !? Dc te-ai fi uitat ai fi observat ce FURT calificat au facut "domnii" arbitrii, asa ca mai taie ... Vezi-ti tu de echipele tale favorite, UM 02301 CSA, DoarDiviziaB si RadioErevan, alianta prostilor !! :))) PS. ***' tibi ;)))

M-am uitat ba viitor retrogradat d-aia am si precizat despre reluarea de la holul anulat lui cooper.cat despre acele echipe favorite pe care mi le-ai expus vezi ca te intalnesti cu ele de la sfarsitul lui august.nu uita prostule a utistde ceasul desteptator cel care te va ajuta la toamna.:-)de asemenea nu uita sa-ti iei de martisor o lanterna rosie cu snur alb si rosu deoarece mioveniul e aproape si s-ar putea ca pana la dragobete sa va faca lanternari cu acte in regula cum s-ar zice.eu ti-am zis de acum 2 saptamani ca ajungeti lanterna rosie conform meritelor voastre.si-acum hai dispari pe pagina de liga2 unde ti-e locul cum a zis si balint al vostru ca te-am bagat destul in seama gigisttravestit :-)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează