FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL 2-1

CHINDIA - VIITORUL 2-1. Viorel Moldovan: „Am întâlnit o echipă cu o dinamică de joc superbă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 22:01 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 23:06

Chindia a învins Viitorul, scor 2-1, în runda cu numărul 4 din play-out. Viorel Moldovan (47 de ani) e concentrat 100% pe salvarea de la retrogradare și felicită proiectul implementat de Gică Hagi la Constanța. 

„Am făcut un meci foarte bun tactic. Defensiv am stat foarte bine, am reușit să deblocăm rezultatul în prima repriză. Era păcat să pierdem 3 puncte astăzi. Pe final ne-am debusolat puțin. Au fost anumite probleme, dar am reușit să marcăm golul 2. Aveam nevoie de această șansă. Îmi felicit băieții, au muncit foarte mult. Mai avem 11 jocuri. Totul depinde doar de noi. Nimeni nu o să ne facă daruri. 

Băieții au muncit mult pe durata celor două luni. Am suferit puțin din punct de vedere fizic, dar ușor, ușor, sper să ne turăm motoarele și să găsim ritmul de joc care să ne aducă puncte. E foarte bine că Neguț a marcat. A fost seara lui, dar nu contează cine marchează, ci să dăm un gol mai mult decât adversarul. Astăzi am întâlnit o echipă cu o dinamică de joc superbă, o bună circulație de joc, din acest punct de vedere nu pot decât să îl felicit pe Gică Hagi”, a declarat Viorel Moldovan la Look Sport. 

„Știu că trebuie să fac orice ca să salvez echipa de la retrogradare, altceva nu am de zis despre viitor. Nu este o problemă, voi semna acel act adițional până la finalul acestui sezon. Sunt concentrat la maximum să evităm retrogradare. Nu are rost să discutăm de viitor pentru că, sincer, chiar nu știu ce va urma”
- Viorel Moldovan

VIDEO / Viorel Moldovan: “E o victorie importantă, dar cu șansă am reușit să câștigăm”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

DINAMO. Toate li se întâmplă numai lor! Ce veste au primit „câinii” la ora 20:00, când așteptau rezultatele testelor pentru coronavirus

CHINDIA - VIITORUL. Gică Hagi a schimbat 10 jucători față de ultimul meci!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
portardelegenda
portardelegenda  •  18 Iunie 2020, 12:35

Mai avea un pic si baga si maseurii si doctorul pe teren Gicuță .. sa aiba si ei meciuri in picioare

sibman
sibman  •  18 Iunie 2020, 11:04

Superba dinamica, pe gustul vostru.

81mada
81mada  •  17 Iunie 2020, 22:43

O dinamica nemaivazuta, unica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează