FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL

CHINDIA - VIITORUL 2-1. VIDEO Viorel Moldovan îl învinge pe Gică Hagi cu un gol marcat în minutul 89! Clasamentul ACUM

Articol de - Publicat miercuri, 17 iunie 2020 17:24 / Actualizat miercuri, 17 iunie 2020 23:06

Chindia a câștigat meciul cu Viitorul, scor 2-1, și urcă deasupra locurilor retrogradabile. 

Cu o echipă improvizată a Viitorului, Chindia și-a reluat reprezentațiile în Liga 1 în același ritm șubred al campionatului înfățișat după reluarea competiției post-pandemie. Dâmbovițenii au stat prima rundă din cauza izolării celor de la Dinamo, iar apariția în fața băieților lui Hagi n-a adus nimic în plus la peisajul gri al sezonului. Poate numai ambiția de a ieși din spirala negativă a rezultatelor de pe teren propriu: doar o victorie în ultimele 9 jocuri acasă! 

Cristi Ganea aduce plusul

Prima repriză s-a redus, practic, la golul lui Neguț (10), căzut în urma unor erori în lanț ale defensivei oaspete, unde Boboc a greșit fatal, iar Tordai n-a putut să blocheze decât în primă instanță faza Chindiei. În rest, a fost un mitan cu o echipă foarte discretă a Viitorului, lipsită de inițiativă și de inspirație, cu un singur șut pe poartă, anemic, al lui Casap. Abia după pauză meciul s-a mai înviorat. Hagi nu s-a împăcat cu înfrângerea, l-a trimis pe teren pe Pitu în locul absentului Bârnoi, iar puștiul din Academia "Regelui" s-a infiltrat de câteva ori la finalizare. A plusat și cu George Ganea în ofensivă, și cu Cristi Ganea în locul lui Boboc, iar ex-fundașul lui Bilbao și-a făcut și el simțită prezența înspre poarta lui Aioani. 

Respiro pentru Chindia 

Mai întâi cu un trasor-marcă înregistrată, mingea ducându-se însă puțin lângă bară, apoi cu un assist care a adus egalarea. A trimis din stânga direct pe linia fundașilor Chindiei, aflați în retragere, Diallo a respins greșit, iar Cosmin Matei i-a înfundat balonul în plasă lui Aioani pentru un 1-1 care părea că închide partida. Dar șansa s-a aciuat în tabăra lui V. Moldovan. Iar Neguț (89) a reușit "dubla" după un șut de la marginea careului deviat de Dulca, aducând trei puncte vitale pentru Chindia, care ia o gură de aer pe drumul către salvarea de la retrogradare. z

Clasament play-out Liga 1

VIDEO / Viorel Moldovan: “E o victorie importantă, dar cu șansă am reușit să câștigăm”

FINAL » Chindia - Viitorul 2-1

Chindia - Viitorul, echipele de start:

Chindia: Aioani - Martac, Benga, Diallo, Ad. Ioniță - V. Rață, Bic - Neguț, Dangubic, Ivancic - Berisha 
Rezerve: D. Moldovan, Pițian, L. Corbu, D. Dumitrașcu, Novac, L. Mihai, Yameogo, D. Florea, An. Șerban 
Antrenor: Viorel Moldovan 

Viitorul: Tordai - Dussaut, M. Dulca, Al. Iacob, R. Boboc - G. Matei, Edjouma, Casap - Chițu, L. Munteanu, Bîrnoi 
Rezerve: Căbuz - Cr. Ganea, Artean, G. Ganea, Pitu, D. Grosu, Căpușă, Grameni, G. Danuleasa Antrenor: Gheorghe Hagi

VIDEO / Hagi se teme de Chindia

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

OFICIAL Când se joacă Botoșani - CFR Cluj și CS Universitatea Craiova - Botoșani

DINAMO. Mircea Rednic se ia Ionuț Negoiță: „Am dat prime de 70.000 de euro la Dinamo!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (43)
robotman
robotman  •  18 Iunie 2020, 01:02
Postat de Adrian Adam pe 17 Iunie 2020, 22:23

*** e blat-off si blat-out . Cum le ai explicat copiilor aia ca azi trebuie sa se dea la o parte?Toate prajiturile tale se vad din avion si tot tu ipocritule urlii ca nu avem rezultate. Singurul lucru bun in ritmul asta dinam0 e condamnata sigura.

ce avion baiete,daca vrea sa faca ceva hagi,atunci pierdea si cu iasi si vitanul barzesti era 99% retrogradat.

robotman
robotman  •  18 Iunie 2020, 01:00
Postat de catalin.palcu pe 17 Iunie 2020, 23:01

Ca iti este suficient un egal, nu e o garantie ca il si obtii ! Si mai uiti ceva, 3 echipe au punctele rotunjite in sus, iti las placerea sa afli tu care. Iti spun doar ca Dinamo nu e printre ele, iar in cazul unei egalitati la puncte asta e criteriul nr 1. Dar bineinteles, se mai poate gasi un test de Corona pozitiv, te mai pot ciupi cu arbitrii, metode sunt. E clar ca Dinamo e f vulnerabila acum si se va da un asalt la baioneta impotriva noasta. Nu am niciun dubiu, acum e momentul 'dusmanilor' . Iar Viitorul isi da viata pe teren cu Dinamo, iarasi nu am niciun dubiu, dar nu sunt nici ei invincibili. Nu pot sa uit la meciul cand a murit Ekeng ( luat cu salvarea inconstient, s-a aflat dupa meci ca a murit) toti dinamovistii nu mai puteau sa stea in ghete iar hagi urla ca disperatul la ai lui sa continue sa atace. Ii cunoastem toti caracterul ( sau lipsa lui) !

in legatura cu injumtatairea de puncte,stiu. sepsi este una dintre echipe care a avut numar impar de puncte dupa sezonul regular. de aia spun ca trebuie sa va bata sambata pentru a nu intra in hora retrogradarii. iar in legatura cu putinta,hai sa fim seriosi,dupa doar 2 zile de antrenament o sa aveti meci cu sepsi,ce conditie fizica ati putea avea? iti spun eu,una sa de proasta ca numaid aca nu vrea nu scoate macar un egal sepsi. tu esti constient ca voi nu trebuie sa pierdeti,doar sa faceti egal. daca faceti 12 egaluri retrogradati 100% de pe unu din ultimele 2 locuri.

1071461486216926
Adrian Adam  •  18 Iunie 2020, 00:10
Postat de Adrian Adam pe 17 Iunie 2020, 22:23

*** e blat-off si blat-out . Cum le ai explicat copiilor aia ca azi trebuie sa se dea la o parte?Toate prajiturile tale se vad din avion si tot tu ipocritule urlii ca nu avem rezultate. Singurul lucru bun in ritmul asta dinam0 e condamnata sigura.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează