FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VIITORUL 1-1

FOTO. Gafă uriașă la debutul lui Mircea Rednic pe banca Viitorului: „ROȘU” direct pentru Cojocaru

Capturi Digi Sport +9   FOTO
Capturi Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 20:05 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 21:31

În minutul 36 al meciului dintre Chindia și Viitorul, încheiat 1-1, Valentin Cojocaru (25 de ani), portarul dobrogenilor, a comis o gafă uriașă.

Toate detaliile despre Viitorul - Chindia, AICI

Daniel Popa a scăpat singur spre poarta Viitorului, după un duel câștigat cu Andrei Ciobanu. Ajuns în situație de unu contra unu cu goalkeeper-ul oaspeților, Popa a reușit să-l dribleze, făcându-și mingea în lateral. 

Cojocaru l-a doborât pe fostul atacant al lui Dinamo, iar „centralul” Horia Mladinovici a dictat fault și cartonaș roșu pentru portarul crescut de FCSB. Rednic l-a sacrificat pe Matei și l-a trimis între buturi pe Cătălin Căbuz.

+5 FOTO

De ce a greșit Cojocaru? În primul rând, nu era nevoie să iasă atât de mult din poartă, întrucât Popa se îndrepta în lateral și putea fi blocat ulterior de apărarea oaspeților. Apoi, a fost depășit mult prea ușor de atacantul Chindiei, fiind convins că acesta va marca dacă nu-l faultează.

Chiar dacă se afla în avantaj pe tabelă, 1-0, mimica lui Mircea Rednic a arătat nemulțumirea noului antrenor de la Viitorul față de modul în care Cojocaru a judecat faza.

Într-un final, Viitorul a fost egalată, iar partida disputată pe arena Marin Anastasovici din Giurgiu s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dezvăluiri în direct ale unui jucător de la Dinamo » Totul despre calvarul prin care trece echipa + cerința specială a fanilor din PCH

Ce dezavantaj are CFR Cluj față de FCSB » Concluzia lui Edi Iordănescu: „Suntem afectați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  12 Decembrie 2020, 23:41

Cand pariezi 1 solist dar echipa ta conduce =))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close