FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri în direct ale unui jucător de la Dinamo » Totul despre calvarul prin care trece echipa + cerința specială a fanilor din PCH

Dinamo are 4 victorii consecutive, dar problemele financiare persistă. foto: Cristi Preda +33   FOTO
Dinamo are 4 victorii consecutive, dar problemele financiare persistă. foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 16:39 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 17:13

Andrei Radu (24 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, a fost suspendat pentru partida cu Poli Iași (4-1) și a urmărit meciul de vineri din studioul emisiunii GSP Live.

Fotbalistul care are șanse mari să devină titular după plecarea lui Isma Lopez a făcut dezvăluiri despre problemele de la Dinamo, a explicat cum se mai motivează jucătorii în condițiile vitrege din club și a vorbit în amănunt despre implicarea financiară a suporterilor, care au oferit prime și după meciul cu Poli Iași.

Andrei Radu: „Fanii lui Dinamo ne-au rugat să jucăm pentru ei”

„În mod special, e de remarcat susținerea suporterilor lui Dinamo. Au venit mereu alături de noi, ne-au susținut moral și financiar, mai ales în ultimele meciuri. Au fost alături de noi și ne-au transmis o energie pozitivă care ne-a dat moral și încredere pentru aceste partide. Trebuie remarcată munca lui Cosmin Contra. A început să lege o echipă, dar e de remarcat și ce face acum mister Jerry Gane.

Acum câteva săptămâni, având în vedere condițiile grele care erau la Săftica, fanii ne-au rugat să jucăm pentru ei și asta nu poate decât să-ți ofere încredere și să te facă să fii cât mai determinat pe teren”, a spus Andrei Radu la GSP Live.

Andrei Radu: „Mi se pare extraordinar că fanii ne oferă prime”

Sunt momente grele pentru toți cei care muncesc zi de zi la Dinamo, de la angajații clubului până la jucători. Nici angajații clubului de la Săftica n-au fost plătiți și nici promisiunile față de ei nu au fost respectate. 

Un mare merit în toată această poveste îl au fanii lui Dinamo, care ne-au susținut tot timpul și ne-au promis că ne vor susține în continuare. Ei sunt singurii care ne mai susțin în aceste momente. Mi se pare un gest extraordinar că ne oferă prime din banii obținuți din bilete [virtuale]
- Andrei Radu

Andrei Radu, răspuns după declarațiile lui Dănuț Lupu

Andrei Radu a ținut să lămurească și declarațiile făcute recent de legenda Dănuț Lupu, care a afirmat că jucătorii dinamoviști n-ar fi avut mâncare înaintea partidei cu FC Argeș de pe 4 decembrie, iar Nicolae Badea le-ar fi trimis 30 de cutii de pizza

„Pot să spun exact ce s-a întâmplat înainte de meciul cu FC Argeș. Am ajuns la Pitești și am avut condiții normale de cazare, condiții de masă normale. Am mâncat exact meniul pe care ni l-a făcut doctorul. Am avut și gustare, cum se întâmplă înainte de meciuri. Au fost exact mesele pe care noi le mâncăm de obicei, unele profesioniste”, a spus Andrei Radu. 

EXCLUSIV Dezvăluiri în direct ale unui jucător de la Dinamo » Totul despre calvarul prin care trece echipa + cerința specială a fanilor din PCH
Andrei Radu. foto: GSP

2 meciuria jucat Andrei Radu pentru Dinamo în acest sezon.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - Poli Iași 4-1

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+29 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Nicolae Badea bagă din nou bani la Dinamo: „Am semnat contractul și a virat deja suma necesară”

La 5 luni de când a fost demis de Dinamo, Dănciulescu revine! „Marți anunțăm oficial, dacă nu intervine altceva”

EXCLUSIV „Mă doare, cred că se ajunge la faliment!” » Apariție rară în spațiul public, un triplu campion cu Dinamo a discutat în premieră despre dezastrul din club

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
creeperno
creeperno  •  12 Decembrie 2020, 22:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiomanid
valiomanid  •  12 Decembrie 2020, 20:52
Postat de Eugen Iustin pe 12 Decembrie 2020, 18:59

Lupu nu a mințit când a spus că clubul e rupt de foame, asta era de reținut, nu că au avut ăștia desert la un meci :)))

eProstia nimiceste fecesebistii si fecesebismul ! De eprost ce esti nu ai inteles ca era vorba de cele 30 de cutii de pizza !

samertx
samertx  •  12 Decembrie 2020, 20:32
Postat de Eugen Iustin pe 12 Decembrie 2020, 20:18

Foarte relevant.

Ce ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează