FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Dănuț Lupu, dezvăluiri inimaginabile: „Jucătorii nu aveau ce mânca. Le-a trimis domnul Badea 30 de cutii de pizza, ei aveau doar două ouă”

Jucătorii sunt neplătiți cu lunile la Dinamo +36   FOTO
Jucătorii sunt neplătiți cu lunile la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 17:11 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 18:52

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător de la Dinamo și Rapid, a făcut noi dezvăluiri incredibile despre haosul care domnește în „Ștefan cel Mare”. 

Jucătorii sunt neplătiți cu lunile la Dinamo, iar situația a început să capete accente dramatice pentru aceștia. Potrivit spuselor lui Dănuț Lupu, fotbaliștii „câinilor” n-ar fi avut ce să mănânce înaintea partidei cu FC Argeș de vinerea trecută, câștigată cu greu de roș-albi, 1-0. 

„Jucătorii nu au avut ce mânca înainte de ultimul meci. Am auzit că, înainte de ultimul meci, au avut doar două ouă, apoi le-a trimis domnul Badea 30 de cutii de pizza”, a spus Dănuț Lupu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Dănuț Lupu: „Nu văd pe cineva care să plătească 500 de mii de euro acum, apoi 3 milioane pentru Negoiță”

„Îmi doresc ca spaniolul să aducă banii, altfel nu văd pe cineva care să plătească 500 de mii de euro acum, apoi 3 milioane pentru Negoiță, mai sunt banii pentru ANAF. 

Acum sunt și salarii mari, sper să trimită banii, dar cred că vin pe jos și nu au picioare! Sunt 4 luni și, din ce știu, toți jucătorii și-au depus memorii”, a mai spus Dănuț Lupu, conform sursei citate. 

VIDEO Se confirmă interesul unui om de afaceri turc pentru Dinamo: „A făcut deja un gest față de noi”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Angajații lui Dinamo, ajutați financiar de unul dintre fotbaliști: „Sunt supărat, toţi trebuie să îşi primească salariile”

Dinamo. Omul lui Cortacero, izgonit de la Săftica » Ce s-a întâmplat la antrenamentul „câinilor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
1745flo
1745flo  •  09 Decembrie 2020, 10:02
Postat de creeperno pe 08 Decembrie 2020, 22:37

E normal ca barbat sa ai doua oua, tu ce ai patit?

Lupu poate are 3!

mehighms
mehighms  •  09 Decembrie 2020, 08:54
Postat de creeperno pe 08 Decembrie 2020, 22:37

E normal ca barbat sa ai doua oua, tu ce ai patit?

iti trimit o felie de pizza sa ai cu ce le manca!

kriss23ro
kriss23ro  •  09 Decembrie 2020, 02:10

Pe dinozaurul asta de ce *** il baga cineva in seama ?! Lasa-ne ma lupule ca nu ai tu habar cum e in vestiarele lui Dinamo ca tu nu le-ai vazut de vreo 20 ani ..a ajuns si puscariasul asta sa vorbeasca de Dinamo zilnic . Acum ca a plecat Contra nu mai are cine sa va dea subiecte si a-ti ramas in baza acestei caricaturii . Ii dau eu 200 euro numai sa taca *** ca m-am saturat de el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează