FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Angajații lui Dinamo, ajutați financiar de unul dintre fotbaliști: „Sunt supărat, toţi trebuie să îşi primească salariile”

Fabbrini a reușit o „dublă” în Dinamo - Viitorul 3-0
Fabbrini a reușit o „dublă” în Dinamo - Viitorul 3-0

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 11:26 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 11:33

Diego Fabbrini (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, contribuie în „Ștefan cel Mare” nu doar cu goluri, cât și cu bani. 

Neplătiți de luni bune, angajații lui Dinamo trec printr-o perioadă extrem de delicată. Modelul fostului antrenor Cosmin Contra, care înainte să părăsească echipa obișnuia să ajute o parte dintre angajați cu bani, a fost urmat și de Diego Fabbrini.

„Câteodată, da, am făcut asta, pentru că este o situatie ciudată. Sunt supărat pentru că toţi oamenii trebuie să îşi primească salariile”, a declarat italianul. Întrebat dacă are fonduri suficiente pentru a salva clubul, Fabbrini a spus: „Nu pot, este imposibil. Poate Contra avea mai mulţi bani, dar eu nu”.

Fabbrini vrea să rămână la Dinamo

Fabbrini, unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei, i-a calmat pe suporteri: nu se gândește să plece de la Dinamo în acest moment.

„Nu este o situaţie normală, dar suntem jucători profesionişti. Pot vorbi doar în numele meu, dar mie îmi face plăcere să joc fotbal. Dacă ne rezolvăm problemele, rămân aici, la Dinamo. Mai am doi ani contract, iar eu şi clubul meu trebuie să ne respectăm înţelegerea”, a spus acesta, pentru AS.ro.

2 goluri și o pasă decisivăa adunat Fabbrini în acest sezon, în 12 meciuri jucate

VIDEO. De câte luni este neplătit antrenorul echipei secunde a lui Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Vin bani la Dinamo! Anunț de ultimă oră în direct: „A vrut să ajute, semnăm contractul”

Căpitanul lui Dinamo, interviu tăios: „Ha, ha, cine-l mai crede pe Cortacero?! Altceva e important: am luat o decizie după ședința jucătorilor în vestiar”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
whitesnake
whitesnake  •  08 Decembrie 2020, 12:58

Respect Fabbrini !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează