FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV. Vin bani la Dinamo! Anunț de ultimă oră în direct: „A vrut să ajute, semnăm contractul”

Abdullah Kigili // foto: Twitter @ AsistAnaliz
Abdullah Kigili // foto: Twitter @ AsistAnaliz

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 09:58 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 11:18

Radu Birlică, directorul de marketing al lui Dinamo, a dezvăluit în ce stadiu se află discuțiile cu omul de afaceri turc Abdullah Kigili cu privire la un contract de sponsorizare pentru clubul din „Ștefan cel Mare”.

Într-o încercare de a atrage fonduri pentru Dinamo, Radu Birlică a luat legătura cu Abdullah Kigili, vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani și fondatorul şi actualul patron al companiei ce-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. Totuși, Abdullah Kigili nu pare interesat să preia clubul, însă a fost dispus să semneze un contract de sponsorizare pentru Dinamo, susține Radu Birlică.

VIDEO. Radu Birlică: „În condițiile actuale, este imposibil să vină lângă Dinamo”

„E mult mai complexă discuția vizavi de asocierea respectivă, chiar ieri am avut o întâlnire. Asta a spus și dânsul, că în condițiile actuale și cu bugetul actual, este imposibil să vină lângă club. Dar a făcut deja un gest față de noi, pe care îl veți vedea zilele următoare.

A făcut un gest să ajute clubul. Vom face un contract în imediata perioadă. E vorba și de bani, a vrut să facă un contract de sponsorizare. Banii vor intra imediat ce discut cu managementul clubului, să găsim soluția astfel încât să fie bine pentru club. Voi vorbi cu cei care sunt aici, domnul Șerdean, domnul Couto, o să-l anunț și pe domnul Eftimescu”, a declarat Birlică în direct la GSP Live. 

VIDEO. Radu Birlică, răspuns pentru Cosmin Contra: „Eu zic că îmi cunoaște numele foarte bine”

În cadrul interevenției, Birlică i-a răspuns lui Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo, care l-a atacat pe directorul de marketing ieri. 

„Nu vreau să intru în polemică cu dânsul, din câte am auzit este un om deosebit. Eu zic că îmi cunoaște numele foarte bine. Eu sunt fericit că nu mă înțeapă inima și nu am atacuri de panică și merg în continuare la muncă fără bani. E urât să te iei de nume, ține de educație. Avem două meserii diferite, nu aș putea să fac ce face dânsul, iar nici el ce fac eu”, a spus Radu Birlică.

Domnul «Birlic» , dacă e atât de puternic pe marketing, ar fi trebuit să facă rost de bani să ne țină până în decembrie. Sau Birlică, nici nu știu cum îl cheamă. Să aducă bani în club, să-și facă treaba. Nu doar să facă un contract cu hotel Phoenicia unde stau spaniolii și să vorbească pe la TV - Cosmin Contra, la PRO X

VIDEO EXCLUSIV. Vin bani la Dinamo! Anunț de ultimă oră în direct: „A vrut să ajute, semnăm contractul”
Radu Birlică, director marketing Dinamo

VIDEO. Dumitru Dragomir ironizează conducerea lui Dinamo și nu-i vede bine pe „câini”: „O să aibă soarta celor de la Rapid”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Spaniolii lui Dinamo, ademeniți în țara natală » Unde pot ajunge Mejias, Hinojo și Aleix Garcia

Căpitanul lui Dinamo, interviu tăios: „Ha, ha, cine-l mai crede pe Cortacero?! Altceva e important: am luat o decizie după ședința jucătorilor în vestiar”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
creeperno
creeperno  •  08 Decembrie 2020, 22:43

Ajunge maine cu banii si mancare la baieti

dobrin
dobrin  •  08 Decembrie 2020, 18:44
Postat de planetfun pe 08 Decembrie 2020, 13:42

Niste Turkish Deligt la baieti

Jucatorii n-aveau ce manca, bine ca s-a implicat domnul Birlica....

1017387414979881
Dragan Ionel  •  08 Decembrie 2020, 16:45
Postat de Claudiu Ceclan pe 08 Decembrie 2020, 15:57

Contra o *** ...practic daca era bani ramanea pana in Decembrie ...a plecat primul rectific a fugit primul ...dand tonul plecarilor precum un *** pe vapor ....daca avea bun simt ramanea pana in iarna strangea echipa si dovedea ca e antrenor ...asa ...e un zero barat....realizari zero ca antrenor

Lasati-l in pace pe Contrao, e zbuciumat rau, de-abia poate lega doua vorbe si lalaieste vorbele ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează