FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Spaniolii lui Dinamo, ademeniți în țara natală » Unde pot ajunge Mejias, Hinojo și Aleix Garcia

Aleix Garcia
Aleix Garcia

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2020 08:24 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 08:41

Împinși să o părăsească pe Dinamo din cauza lipsei banilor, jucătorii spanioli aduși în această vară sunt la mare căutare în Segunda Division, al doilea eșalon al Spaniei.

Rene Hinojo (36 de ani) a decis să se despartă deja de „câini”, va urma și Mejias Osorio (31)  în curând, cu toate că oamenii de la echipă speră să mai stea trei meciuri, până la finele lui 2020.

Spaniolii lui Dinamo, doriți în Segunda Division

Jurnaliștii de la Diario de Almeria au scris ieri că Rene, fost portar și căpitan al formației locale, are două oferte din Segunda Division și una din a treia ligă. Totodată, Mejias este pe lista lui Tenerife (locul 17 în liga a doua), doar că acolo ibericii trebuie să ajungă la un acord și cu Middlesbrough, grupare de la care Dinamo l-a împrumutat pe goalkeeperul crescut la Real Madrid.

Borja Valle (28 de ani) și Aleix Garcia (23) nu duc nici ei lipsă de oferte. Fostul decar nu e doar pe lista lui Deportivo La Coruna, fosta sa echipă ajunsă acum tocmai în divizia a treia, dar e dorit de Girona (locul 14 în Segunda). Iar fostul mijlocaș de la Manchester City e monitorizat atât de Girona, cât și de Oviedo (locul 15 în Segunda).

De la Dinamo a plecat și Isma Lopez (30 de ani), fundaș stânga.

VIDEO. Radu Birlică: „Cine are onoare și calitate umană rămâne până la sfârșitul anului la echipă”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Război pe față la Dinamo: Rufo Collado, ținut la distanță de jucători » Cum arată noul staff tehnic al „câinilor”

Cine e Abdullah Kigili, turcul ademenit să o preia pe Dinamo » Istoric bogat în sport + ce afaceri are!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
danielpurcherea
danielpurcherea  •  08 Decembrie 2020, 11:16

Drum bun. Unde ar fi norocul să plece și să scăpăm de ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează