FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine e Abdullah Kigili, turcul ademenit să o preia pe Dinamo » Istoric bogat în sport + ce afaceri are!

Dinamo a câștigat ultimul meci jucat, 1-0 cu FC Argeș
Dinamo a câștigat ultimul meci jucat, 1-0 cu FC Argeș

Articol de - Publicat duminica, 06 decembrie 2020 10:32 / Actualizat duminica, 06 decembrie 2020 11:21

Abdullah Kiğılı, 77 de ani, este turcul ce-ar putea salva Dinamo. Momentan, se discută un contract de sponsorizare, dar roș-albii vor să-l atragă pe omul de afaceri implicat și la Fenerbahce să investească și să preia clubul.

Dinamo riscă să se dezintegreze, dar partea română a managementului clubului, suporteri DDB și autohtoni, încearcă să găsească surse de finanțare. Cum Pablo Cortacero continuă să implice gruparea în lumea minciunilor, i-a molipsit și pe ceilalți spanioli din club care continuă să le spună fanilor că „săptămâna viitoare” vine omul cu banii.

Abdullah Kiğılı, ademenit la Dinamo

Într-o intervenție la GSP Live după succesul din Trivale, directorul de marketing Radu Birlică a anunţat că a convins un om de afaceri din Turcia să investească în Ştefan cel Mare. Turcii de la Fotospor indică numele lui Abdullah Kiğılı ca fiind milionarul despre care vorbea oficialul bucureștenilor, iar sursele GSP spun că el a fost contactat pentru un parteneriat de imagine, ce s-ar dori extins la finanțare sau chiar preluarea clubului!

Kiğılı este fondatorul şi actualul patron al companiei ce-i poartă numele, retailer de haine important pe piaţa din Turcia. În total, compania Kiğılı are 225 de magazine în străinătate, pe lângă cele deschise în Turcia. 

Afaceristul de 77 de ani este vicepreşedinte la Fenerbahce de 11 ani, unul dintre cluburile de tradiţie din Turcia şi din Europa. A mai ocupat funcţii de conducere la İstanbulspor, federaţia de wrestling şi federaţia de schi. Turcul a avut şi un mandat scurt în funcţia de preşedinte al federaţiei de fotbal din țara sa, în toamna 1997.

Am vorbit cu om de afaceri care să sponsorizeze clubul cu o sumă foarte mare. E și la Fenerbahce şi la încă un club din prima ligă din Turcia. Are o foarte mare fabrică de îmbrăcăminte. I-am prezentat şi părţile negative şi pe cele pozitive şi dânşii sunt de acord să se asocieze cu noi în condiţiile astea - Radu Birlică, director de marketing Dinamo

Cine e Abdullah Kigili, turcul ademenit să o preia pe Dinamo » Istoric bogat în sport + ce afaceri are!
Abdullah Kigili // foto: Twitter @ AsistAnaliz

100 de magazineîn întreaga lume vrea să deschidă Kigili în următorii ani, România și Bulgaria fiind țintele sale în viitorul apropiat

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dumitru Dragomir îi ironizează pe spaniolii de la Dinamo: „Erau îmbrăcați de la solduri” + Scenariu interesant: „Așteaptă să cadă, apoi ia el echipa”

„ANAF să facă ordine la Dinamo!” » Se cer măsuri de urgență în Ștefan cel Mare: „Contracte reziliate și clubul înapoi la Ministerul de Interne”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
blackknight
blackknight  •  07 Decembrie 2020, 23:52

sa o vad si pe asta... pana nu vad nu mai cred NIMIC! parca se face politica si la Dimano... promisiuni cat cuprinde, realizari 0 barat!

parpalache
parpalache  •  07 Decembrie 2020, 10:25

Cin sa fie?Ali-baba din povestile lui Birlic ala!

mehighms
mehighms  •  07 Decembrie 2020, 06:16
Postat de creeperno pe 06 Decembrie 2020, 22:40

Face domnul cortacero marire de capital de 5 milioane de euro si dupa apare turcul asta si mai face o marire de capital de 5 milioane de euro. Ar fi un proiect frumos daca s-ar ajuta reciproc domnul cortacero si abdullah

schimba ma tastatura! pff incredibil ce pro..st esti!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează