FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo. Omul lui Cortacero, izgonit de la Săftica » Ce s-a întâmplat la antrenamentul „câinilor”

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de - Publicat marti, 08 decembrie 2020 12:49 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 13:19

Leo Fuentes, antrenorul de portari adus la Dinamo odată cu venirea acționarului majoritar Pablo Cortacero, s-a prezentat ieri la antrenamentul „câinilor”, la câteva zile după ce și-a anunțat plecarea de la club.

Prezența acestuia la Săftica i-a surprins pe jucători, pe membrii staffului și pe suporterii prezenți acolo, care veniseră să discute cu jucătorii, în speranța de a-i convinge pe aceștia să rămână la echipă până la finalul anului.

Potrivit Doardinamo.ro, Leo Fuentes ar fi fost convins cu greu să plece de la antrenament. Mai mult, acesta ar fi îmbrăcat echipamentul lui Cătălin Mulțescu, antrenorul de portari din componența noului staff tehnic al dinamoviștilor, care nu înțelegea ce s-a întâmplat cu echipamentul său.

Fuentes, izgonit de la antrenamentul lui Dinamo

Totuși, sursele GSP prezintă o situație diferită. Într-adevăr, Fuentes s-a prezentat la antrenament la îndemnul lui Pablo Cortacero și s-a echipat pentru a conduce pregătirea portarilor. Nu cu echipamentul lui Cătălin Mulțescu însă, care era la rândul lui prezent la baza de la Săftica și îl privea pe spaniol întrebător. 

Lui Fuentes i-a fost cerut de către suporteri să plece pe un ton politicos, iar spaniolul s-a conformat. Acesta nu era nici pe placul portarilor, mai ales că nici măcar nu este atestat ca antrenor de portari. Cât timp a lucrat la Dinamo, a făcut-o pe licența lui Cătălin Mulțescu, fiul lui Gheorghe, fostul antrenor al „câinilor”.

Între timp, jucătorii lui Dinamo, înarmați cu mult simț al umorului, așteaptă ziua de miercuri, când Pablo Cortacero a promis că va aduce 1,5 milioane de euro în club. În cazul în care banii vor veni, aceștia au asigurat că vor ține o masă mare alături de suporterii echipei, care le-au fost alături în această perioadă dificilă.

Dinamo. Omul lui Cortacero, izgonit de la Săftica » Ce s-a întâmplat la antrenamentul „câinilor”
Leo Fuentes, numărul 5

VIDEO. Se confirmă interesul unui om de afaceri turc pentru Dinamo: „A făcut deja un gest față de noi”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Angajații lui Dinamo, ajutați financiar de unul dintre fotbaliști: „Sunt supărat, toţi trebuie să îşi primească salariile”

Căpitanul lui Dinamo, interviu tăios: „Ha, ha, cine-l mai crede pe Cortacero?! Altceva e important: am luat o decizie după ședința jucătorilor în vestiar”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close