FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mișcări de trupe importante la Dinamo! Patru plecări în aceeași zi, în timp ce alți jucători se pregătesc să „evadeze” » Cine va conduce echipa la meciul cu FC Argeș

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2020 14:13 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 14:53

Cosmin Contra (44 de ani) a părăsit-o astăzi pe Dinamo, însă antrenorul nu este singurul care și-a luat rămas bun de la club. La fel au făcut-o mai mulți jucători, în timp ce alții se pregătesc să le calce pe urme. 

„Guriță” s-a prezentat la antrenamentul echipei de astăzi însă nu l-a condus, acesta fiind dirijat de antrenorul secund „Jerry” Gane. Contra și-a luat rămas bun de la jucătorii pe care i-a pregătit timp de 11 meciuri, însă nu este singurul care a spus adio clubului. La fel au făcut-o jucătorii Isma Lopez și Borja Valle și Leo Fuentes, antrenorul de portari. 

La meciul cu FC Argeș de vineri seară, echipa va fi pregătită de Gane și Iulian Mihăescu, antrenor cu licența PRO, care a fost convins să se întoarcă la Dinamo. Spaniolii s-au răzgândit și în privința lui Gică Mihali, pe care ieri au încercat să-l dea afară, astfel că fostul fundaș va rămâne în staff.

Dinamo readuce jucătorii de la echipa a doua

Rămasă fără două piese importante, Dinamo îi va rechema la prima echipă pe Andrei Sin și Andreas Mihaiu, trimiși de Contra la Dinamo 2. Dinamo nu va putea miza la meciul de mâine, de la Pitești, pe fundașul dreapta Alexander Gonzalez, care nu s-a antrenat astăzi, acuzând probleme medicale. Nici Robert Moldoveanu nu va putea fi utilizat, pentru că tânărul atacant de bandă va pleca mâine la Acibadem pentru a efectua un control medical.

Tot mâine, la ora 10:00, va avea loc plecarea echipei spre Pitești, acolo unde cazarea și masa sunt asigurate de DDB!

Plecările care au avut loc astăzi nu sunt singurele cu care Dinamo va avea de-a face. În același timp, portarul Rene Hinojo se pregătește și el să plece, lucru care ar putea avea loc zilele următoare.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un nume important din istoria lui Dinamo, consternat de salariile promise noilor jucători ai echipei: „Când am văzut sumele alea, am luat-o razna! Eu aveam 8.000 de euro PE AN”

Continuă contrele la Dinamo! Gică Mihali, devastator în direct: „Papițoiul ăla vrea să fie pe bancă la echipa mare?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
demadrid_al
demadrid_al  •  03 Decembrie 2020, 22:55
Postat de anonim91 pe 03 Decembrie 2020, 19:45

Rusine de om Cortacero! Dupa ce s a bagat in peisaj daca n are fonduri banesti?! A tras țeapa pana acum la toti oamenii de la Dinamo, incepand cu angajatii pana la suporteri. O fi un combinator si asta, ca multi altii care s au perindat prin fotbalul romanesc si au lasat in paragina totul in urma lor..

:)))) DE NEGOITA SI TELEAGA-NIKA? MARII AFACERISTI? ESTI ..GRAMADA

demadrid_al
demadrid_al  •  03 Decembrie 2020, 22:51

:)))))) CE SE MAI DAU PCH-ISTII SI DDB ISTII DE CEASUL MORTI.. ACUM..IN CEASUL 12 ...IMI PROVOCATI GREATA BAH...V-AM SPUS DIN SAPTAMANA 2 DUPA CE A PRELUAT PIANISTUL CA E O SAGEATA A LUI TELEAGA SI CA ASTIA NE VOR FALIMENTUL? V AM SPUS..TOT EU AM FOST PRIMUL CARE AM CERUT SOCIOS -PE SITE UL ASTA-DAR IN VARIANTA UNIVERSAL VALABILA-PRIN STATUT? MNO..TOT EU -SI VOI CE ATI FACUT? UN SMEN PE O ASOCIATIE CU LIDERII PREA IUBITORI DE SMENARI-PCH... ? HAI CU SICK ..LA VOI SI SANATATE MINTALA-GHASTEPTILOR-CE M-ATI MAI INJURAT...REVIN CU ACEIASI POVESTE- TRAGEDIA VIETII MELE E SA AM DREPTATE IN FATA... PROSTILOR..DITTO..

anonim91
anonim91  •  03 Decembrie 2020, 19:45

Rusine de om Cortacero! Dupa ce s a bagat in peisaj daca n are fonduri banesti?! A tras țeapa pana acum la toti oamenii de la Dinamo, incepand cu angajatii pana la suporteri. O fi un combinator si asta, ca multi altii care s au perindat prin fotbalul romanesc si au lasat in paragina totul in urma lor..

Vezi toate comentariile (34)
Comentează