FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Umilit! A vorbit ieri la TV despre situația de la Dinamo, iar azi spaniolii l-au dat afară! Moment stânjenitor: „Dați-mi contractul, nu sunt plătit de 4 luni”

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 16:07 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 17:13

Gică Mihali (54 de ani), antrenorul echipei U18 de la Academia lui Dinamo, a dezvăluit că unul dintre spaniolii aduși la club odată cu venirea lui Pablo Cortacero i-a transmis la antrenamentul de astăzi că este demis!

Ieri, într-o intervenție la Digi Sport, Mihali a declarat că este neplătit de luni bune și că juniorii lui Dinamo nici măcar nu au suficiente mingi pentru a se antrena. La o zi distanță, lui Mihali i s-a transmis de către analistul video că este demis, atât pentru declarațiile făcute, cât și pentru rezultatul din ultimul meci al echipei sale: un egal, 2-2, după ce Dinamo U18 a condus cu 2-0.

Gică Mihali: „Suntem la Dinamo București, e posibil?”

„Nu credeam vreodată că pot să trec prin așa ceva. Suntem la Dinamo București, un club cu atâția suporteri, cu istorie în spate și să te cheme cineva să îți spună că mâine nu mai ești antrenor... Că am condus cu 2-0 în ultima etapă și făcut 4 schimbări și s-a terminat 2-2. Și poate că am vorbit la televizor. Eu am făcut schimbările pentru că toți jucătorii vor să intre, sunt tineri. Am zis să îi bag pe toți dacă tot am ocazia, că de aia am 5 schimbări. 

Le-am spus așa: «nicio problemă, dați-mi frumos contractul, nu sunt plătit de 4 luni». Băiatul mi-a spus «nu cu mine discuți de contract». Eu mă duc la antrenament, băiatul ăsta spaniol vine cu Colceag și cu încă un pupincurist, Matei. «Băi, oameni buni, eu am contract aici, nu s-a terminat cu mine. Ce căutați aici? Logic era prima dată să termine cu mine, apoi să discute cu voi». 

Apoi m-am enervat, credeți-mă că eu nu prea sunt dus pe la biserică. Nu știu de unde l-au scos pe băiatul ăsta spaniol, umblă cu niște adidași la club. L-am întrebat ce calitate are aici. «Păi eu sunt analist video, am fost angajat nu știu pe unde în Spania»”, a declarat Mihali la emisiunea Liga DigiSport. 

Gică, nu pot să îți rezilieze contractul așa. Fără un document scris nu are nicio valoare ce spun unul sau altul - Emilian Hulubei, președinte AFAN

Emil Ursu, un alt antrenor din Academia lui Dinamo, a fost la rândul său înștiințat că este demis. „A mai fost o chestie. L-a chemat și pe Ursu, care a terminat pe locul 3, pentru că ceilalți erau bunicei, și l-au dat și pe el afară”, a declarat Mihali. 

17goluri în 175 de meciuri a marcat Mihali pentru Dinamo în Liga 1

2 titluriși 2 Cupe ale României a câștigat Mihali în tricoul lui Dinamo

Gică Mihali, completări incredibile pentru GSP.ro » Clauza de secretomanie pusă de șefii lui Dinamo

Gică Mihali a continuat seria de dezvăluiri incredibile din haosul de la Dinamo pentru GSP.ro. Componentul Generației de Aur a declarat că șefii lui Dinamo i-au cerut să semneze o foaie care nu i-ar fi permis să vorbească despre situația de la club la TV cât timp se află la Dinamo și în următorii doi ani de la o eventuală despărțire de club. Consternat, Mihali a refuzat să semneze.

„Acum vreo lună au venit la mine cu o hârtie din partea conducerii, mi s-a spus din partea domnului Couto (n.r. - directorul general), să o semnăm că nu avem voie să vorbim de Dinamo, vezi Doamne să nu spunem secrete din club. Și că dacă plecăm de la echipă și nu dăm echipamentul trebuie să plătim 10.000 de euro.

 Cu asta eram de acord, dar ceea ce m-a deranjat a fost că eram obligat să nu vorbesc absolut nimic de Dinamo la nicio emisiune televizată sau să am vreo declarație publică timp de 2 ani după ce m-am despărțit de club. Astfel plăteam iar amenda de 10.000 de euro. Având în vedere că mi-am rupt picioarele pentru Dinamo, le-am și spus ălora: «Plecați, bă, de aici, cu foile alea». 

Astăzi m-au pus în fața unei situații umilitoare cu copiii la antrenament. Până la urmă ce suntem noi pentru managementul ăsta, slugi? Eu sunt neplătit de 4 luni și până vin cu o foaie să reziliem contractul oficial, eu nu părăsesc echipa. Mă mai întreabă soția din când în când: «Bă, tu chiar nu iei niciun ban de la Dinamo?» Liftiera de la Primăria Capitalei câștigă dublu cât mine. Să nu vă închipuți că am vreun super contract și de asta stau eu la Dinamo”, a declarat Mihali pentru GSP.ro.

Umilit! A vorbit ieri la TV despre situația de la Dinamo, iar azi spaniolii l-au dat afară! Moment stânjenitor: „Dați-mi contractul, nu sunt plătit de 4 luni”
Gică Mihali

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fug din „haită” » Doi titulari și un nume important din staff pleacă joi de la Dinamo, odată cu Cosmin Contra!

Prima reacție dinspre Paco Jemez despre posibilitatea de a-i lua locul lui Contra la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
demadrid_al
demadrid_al  •  03 Decembrie 2020, 01:20
Postat de creeperno pe 02 Decembrie 2020, 22:40

Daca esti sifonar, este normal sa fii dat afara. Ce-i in club trebuie sa ramana in club

ALT EINSTEIN? DINAMOVISTII CEI MAI INTELIGENTI SUPORTERI? CE GLUMA PROASTA :))))0 MERI BAH CU CERCUL... SL UGA

demadrid_al
demadrid_al  •  03 Decembrie 2020, 01:19
Postat de babahuda pe 02 Decembrie 2020, 18:01

stii cine injura politia si oamenii legii .cine ii uraste ?ai ghicit hotii,banditii,golanii ,nu am auzit un om care isi vede de treaba sa injura un politist ..cei care aplica legea celor ca fac acte ilegale infara de hoti etc sunt si betivii care merh=g bauti pe drumurile pu lice punand in pericol vietile a multor oamenii ,unii nu au avut noric si au dat peste ei specimenele ..am vazut ce iubita era steaua care a luat cupa nu pe teren si cu ajutorul dictatorului cum de altfel si-a croit palmaresul cu ajutorul partidului si a dictatorului ..pe Dinamo nu o simpatiza u hotii si cei enumerati dar pe steaua un popor intreg inafara catorva mii ..pe vremea aia ici in europa nu putea strange cateva mii pt ca nu avea deunde si aducea soldatii din unitatile militare de pe langa stadion ..

:)))))))0 PRIVITI LA EINSTEIN..BAH-MILITIA AMENDEAZA OAMENII-AU PLANURI LA PROSTII CARE NU POARTA MASCA PE STRADA..DESI STIU CA CURTEA CONSTITUTIONALA A DECIS CA SUNT ILEGALE.. BUBUI

creeperno
creeperno  •  02 Decembrie 2020, 22:40

Daca esti sifonar, este normal sa fii dat afara. Ce-i in club trebuie sa ramana in club

Vezi toate comentariile (42)
Comentează