FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima reacție dinspre Paco Jemez despre posibilitatea de a-i lua locul lui Contra la Dinamo

Paco Jemez // foto: Imago
Paco Jemez // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 13:31 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 15:15

Despărțirea lui Cosmin Contra (44 de ani) de Dinamo este iminentă. În scurt timp divorțul celor două părți se va oficializa, iar șefii spanioli ai clubului se vor vedea nevoiți să numească un nou antrenor principal.  

Conducătorii echipei l-au trecut pe lista scurtă pe Paco Jemez (50 de ani), antrenor cu un CV bogat, în care figurează echipe precum Cordoba, Las Palmas și Rayo Vallecano, însă nu au luat legătura cu acesta până acum. Cel puțin așa susține o persoană din anturajul antrenorului spaniol, care a declarat pentru entrenadoresfutbol.es că „Îmi pare rău, dar nu știm nimic despre asta”. Sursa citată dă drept nule șansele ca ibericul să vină la București. 

Paco Jemez este liber de contract din luna august a acestui an. Ultima dată a antrenat-o pe Rayo Vallecano, echipă la cârma căreia s-a aflat pentru a doua oară. Rayo a jucat 56 de meciuri sub comanda sa între martie 2019 și august 2020 și a obținut 18 victorii, a remizat de 24 de ori și a pierdut 14 meciuri. În primul mandat la Rayo, Jemez a lucrat și cu Răzvan Raț, în sezoanele 2013-2014 și 2015-2016.

190 de meciuria adunat Jemez în La Liga: 57 de victorii, 34 de egaluri și 99 de înfrângeri

Aventura la Dinamo l-a adus pe Cosmin Contra la capătul puterilor

În două luni de zile am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct, a fost pe bază de stres, într-o seară. Eram singur acasă. Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau. 

Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere. Nu mai vreau niciun post acum. Vreau doar să merg acasă la soție, să aibă grijă de mine câteva săptămâni
- Cosmin Contra

Fără Cosmin Contra și fără șanse de a-l aduce pe Paco Jemez, Dinamo va fi pregătită la meciul cu FC Argeș de vineri de către Jerry Gane, „secundul” lui „Guriță”.

VIDEO. Cosmin Contra, ironic la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile. N-au tăria să mă dea afară!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fug din „haită” » Doi titulari și un nume important din staff pleacă joi de la Dinamo, odată cu Cosmin Contra!

Șefii lui Dinamo reacționează după discuția aprinsă a fanilor cu Rufo Collado: „Am contactat ambasada și poliția, e o situație gravă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
mehighms
mehighms  •  03 Decembrie 2020, 06:26
Postat de creeperno pe 02 Decembrie 2020, 22:44

Unde-i steaua lui becali ca ma uit pe clasament si n-o gasesc

"azi intra banii" - ai uitat sa postezi!

creeperno
creeperno  •  02 Decembrie 2020, 22:44

Unde-i steaua lui becali ca ma uit pe clasament si n-o gasesc

steauaeuna
steauaeuna  •  02 Decembrie 2020, 19:59
Postat de Serge Sand pe 02 Decembrie 2020, 16:13

Ce articol penibil

Va doare rau, nu? Frustratilor, saraciilor...dati vina pe ziaristi, nu vedeti ca sunteti plini de *** pana-n gat. Ce ati dori voi sa scrie daca asta e realitatea. Sunteti pe topogan. Partieeee...Nu va uitati in sus. Nu. Ca ***. Acolo sus e o stea. STEAUA BUCURESTI. ADEVARATA STEAUA. STEAUA LUI BECALI. Au ce doare. Auuuuuu...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează