FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo reacționează după discuția aprinsă a fanilor cu Rufo Collado: „Am contactat ambasada și poliția, e o situație gravă”

Alex Couto (dreapta), alături de Dorin Șerdean și Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Alex Couto (dreapta), alături de Dorin Șerdean și Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 08:04 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 16:57

Alex Couto, directorul general al lui Dinamo, a criticat grupul de ultrași ai „câinilor” care ieri, la baza de la Săftica, i-au cerut directorului sportiv Rufo Collado să plece de la club.

  • CONTEXT: Un grup de suporteri ai lui Dinamo, nervoși din cauza situației financiare dezastruoase prin care trece clubul, au mers la baza echipei de la Săftica, unde i-au reproșat toate problemele directorului sportiv Rufo Collado;
  • Informația a fost dezvăluită inițial de Fanatik și confirmată ulterior de sursele GSP. De altfel, directorul sportiv a oferit o reacție pe acest subiect pentru cititorii GSP - detalii, AICI;
  • Alexandru Conovaru, reprezentant al proiectului socios „Doar Dinamo București”, a negat existența unui conflict violent al fanilor-acționari cu Rufo Collado - vezi aici poziția DDB.

Couto cataloghează acțiunile fanilor drept „inacceptabile” și dezvăluie că ambasada Spaniei în România și poliția au fost contactate pentru fi informate despre amenințările fanilor.

Alex Couto: „Cortacero spune că vine în România”

„Rufo Collado a fost amenințat de un grup de fani radicali, de ultrași. I-au spus să plece. E inacceptabil. A mai fost un episod pe 25 noiembrie la hotel, un grup de ultrași au bătut la ușa președintelui executiv, am răspuns eu pentru că mă aflam acolo. Rufo Collado mi-a spus că a fost abordat de fani care i-au transmis să plece cu primul avion. Noi ne facem treaba, nu ne temem. E o situație gravă. Am vorbit cu autoritățile, am vorbit cu poliția.

Noi nu avem bani să punem în club, noi gestionăm ceea ce avem. Am contactat și ambasada Spaniei, știe tot ce s-a întamplat. Cortacero spune că vine în Romania. Dacă fanii l-ar aștepta la aeroport, așa cum au spus, ar fi încă un episod foarte grav. Cred că fanii nu au nimic cu noi din punct de vedere personal. Noi suntem fața lui Dinamo, dar suntem parte din soluție, nu parte din problemă”, a transmis Couto pentru sport.ro.

VIDEO. Radu Birlică, director marketing Dinamo, declarații de dragoste în direct pentru suporterii dinamoviști și programul DDB

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Mai vin și vești bune la Dinamo: „Confirm, au plătit toate datoriile” » De ce FRF nu l-a verificat pe Cortacero

Cosmin Contra, dezvăluiri aiuritoare de la Dinamo: „Nu vreau să mor din cauza lor” + „Jucătorii fac chetă prin cantonament”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
creeperno
creeperno  •  01 Decembrie 2020, 22:47

Felicitari! Numai cu ajutorul politiei te poti pune cu huliganii lui bucurica. Astia sunt in stare si sa te omoare pentru dorinta lor de a prelua clubul si a spala bani pentru domnul gerea ca sa contribuie la bugetul partidului sau. Daca ne prelueaza astia, intram in faliment 100%

224556945391005
Horneţ Mirel  •  01 Decembrie 2020, 19:50

De ce ati chemat Politia ? V-ati autodenuntat ?

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  01 Decembrie 2020, 15:32

Plecati bah sarantocilor, n-aveti una bucata leu. Plecati inapoi in mlastinile voastre de excroci.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează