FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandal la Săftica! Ultrașii lui Dinamo au intrat peste directorul sportiv » Reacția acestuia: „Mi-au zis să mă urc în primul avion!”

Suporterii lui Dinamo au răbufnit
Suporterii lui Dinamo au răbufnit

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 12:42 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 13:00

Un grup de suporteri ai lui Dinamo, nervoși din cauza situației financiare dezastruoase prin care trece clubul, au mers la baza echipei de la Săftica, unde i-au reproșat toate problemele directorului sportiv Rufo Collado!

Mai mulți ultrași ai lui Dinamo, sătui de promsiunile neonorate ale conducerii, au mers astăzi la baza echipei din Săftica, în momentele în care jucătorii susțineau un antrenament. Ținta fanilor a fost Rufo Collado, directorul sportiv, pe care l-au acuzat că el și ceilalți spanioli din conducere își bat joc de club!

Rufo Collado, abordat de suporterii nervoși ai lui Dinamo: „Ce vină am eu?”

Informația a fost dezvăluită inițial de Fanatik și confirmată ulterior de sursele GSP. De altfel, directorul sportiv a oferit o reacție pe acest subiect pentru cititorii GSP:

Mi-au zis să mă urc în primul avion și să plec. Ce vină am eu? Sunt doar director sportiv, nu investitor. Sunt foarte mândru de echipa pe care am construit-o ca o fundație pentru viitor. Nu renunț! Am muncit să construiesc un mare prezent și, sper, viitor pentru această echipă, am planuri mari, dar nu sunt eu responsabil pentru întârzierea banilor. Știe și Pablo Cortacero situația”.

Voi rămâne să lupt pentru Dinamo. Sunt alături de jucători și simt empatie din partea lor. Și sper din tot sufletul ca miercuri să fie plătiți!  - Rufo Collado, pentru GSP.ro

Între timp, banii promiși de acționarul majoritar Pablo Cortacero întârzie să apară. Angajații clubului sunt neplătiți de luni bune iar Dinamo s-a aflat în pericolul iminent de a fi depunctată din cauza datoriilor. Pentru moment, acestea au fost stinse, mulțumită unor parteneri, printre care EAD, deținătorul drepturilor TV în Liga 1 - detalii AICI

VIDEO. Radu Birlică, declarații halucinante despre fanii lui Dinamo și „diamantul” CONTRAcero

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„Dinamo se va desființa în curând” » Cine anunță dezastrul

Operațiunea „Salvați Dinamo” » Nicolae Badea pândește falimentul pentru a continua tradiția clubului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (35)
dragdim
dragdim  •  01 Decembrie 2020, 01:42

Asta e reprezentarea adevarata a felului cum se fac afacerile după modelul spaniol, unde echipele fanion ale Spaniei se îngroapă in datorii și la 4-5 ani cersesc mila guvernului. Guvernul le șterge datoriile și ei fac altele.

creeperno
creeperno  •  30 Noiembrie 2020, 22:41

Inca o ,,lovitura" din partea programului lui bucurica. Sa nu va mirati daca domnul Cortacero nu mai baga niciun ban saptamana asta

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  30 Noiembrie 2020, 20:18
Postat de mittroman pe 30 Noiembrie 2020, 18:21

deci ala tine cu universitatea craiova si se vede si din nume si din sigla si tu vorbesti de Steaua din liga 1? wtf? cat de prost sa fii? de aia vitanul tau barzesti o sa se desfiinteze urgent,bai tortionare cu nume de tortionar tcaciuc.

Și tu crezi că dacă ți ai pus .....nu știu ce la avatar ești și deștept? Sau dacă susții, când fc pușcăria becali , când fotbal ceaușescu steaua , ești deștept? Tot din redacție ești!????

Vezi toate comentariile (35)
Comentează