FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Cosmin Contra, dezvăluiri aiuritoare de la Dinamo: „Nu vreau să mor din cauza lor” + „Jucătorii fac chetă prin cantonament”

Cosmin Contra (44 de ani) a oferit noi detalii incredibile despre situația de la Dinamo. Antrenorul „câinilor” spune că a avut probleme medicale serioase din cauza stresului. +7   FOTO
Cosmin Contra (44 de ani) a oferit noi detalii incredibile despre situația de la Dinamo. Antrenorul „câinilor” spune că a avut probleme medicale serioase din cauza stresului.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 19:10 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 20:05

Cosmin Contra (44 de ani) a oferit noi detalii incredibile despre situația de la Dinamo. Antrenorul „câinilor” spune că a avut probleme medicale serioase din cauza stresului. 

Fanii dinamoviști au mers astăzi la baza de la Săftica, unde l-au confruntat pe directorul sportiv, Rufo Collado. Cosmin Contra spune că are la rândul său o problemă cu omul desemnat de Cortacero să conducă formația.

Dinamo, antrenamente fără medic

„Am văzut că au vorbit suporterii ceva Rufo Collado. Eu eram în biroul meu, nu pot confirma dacă au fost anumite discuții încinse sau nu. Eu nu mai am ce să vorbesc cu directorul sportiv. Am avut o problemă săptămâna trecută, când am rămas fără medic. Nu a putut să o rezolve, el fiind omul care vine zi de zi la antrenamente. Eu a trebuit să îmi schimb tot programul de antrenament. Nu am ce să vorbesc cu o persoană care vede problemele de zi cu zi și nu poate să rezolve nimic. 

După ce domnul Bătineanu și-a dat demisia, am trimis un mail prin care am cerut asistență medicală. Nu am avut nici astăzi medic. Nu știu ce va fi zilele viitoare. Rufo Collado mi-a zis că a adus un asistent medical. Este de fapt maseurul echipei a doua. Este un român, are o diplomă, dar nu este calificat în cazul unei probleme majore. Nu e calificat să facă anumite lucruri. Dacă s-ar întâmpla ceva, eu aș fi responsabil”, a declarat Cosmin Contra la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Probleme de sănătate pentru Cosmin Contra

Am o familie, vreau să mă bucur de ea în continuare. Nu vreau să mor din cauza unor oameni care nu își fac treaba. Regretul meu e că nu am putut să las echipa mai sus în clasament. Am avut niște stări, niște dureri în piept. Probabil erau din cauza stresului, din cauza la ce mi se întâmpla zi de zi. Am pus multă pasiune aici, dar fiecare persoană are o limită. Nu știu dacă lumea va înțelege sau nu, dar o chestiune mai mult medicală, psihică, decât orice alt lucru

FC Argeș - Dinamo, fără Cosmin Contra

Cosmin Contra așteaptă să primească acceptul de a părăsi Dinamo. Cel mai probabil, „câinii” vor avea alt „principal” pe foaia de joc la meciul cu FC Argeș, din week-end: „Nu știu când plec. Am și eu termenele date de avocați. Nu știu când voi putea pleca și eu de la echipă. Nu știu dacă e joi. În principiu, dacă termenul e joi, foarte probabil nu voi sta pe banca la Pitești”. 

Jucătorii lui Dinamo, chetă pentru angajați

„Nu am nicio noutate. Chiar mi-aș dori ca în ultimul moment să se întâmple ce s-a promis. Eu nu mai cred, dar aș vrea să fiu eu ăla care sunt negativist. Sunt multe familii care suferă, trebuie să ne gândim la juniori, la angajați, la cei de la echipa a doua. Suporterii au venit astăzi pentru că au făcut o inițiativă, când s-au vândut niște bilete online. 

S-au strâns aproape 14.000 de euro, promiși jucătorilor pentru meciul din Cupă. Au spus că banii le vor intra miercuri. Am înțeleg că băieții vor strânge ei și pentru angajați din această sumă, împărțită la 28 de jucători. Nu e mult, dar după 3 luni de zile, poate să îi ajute”, a povestit Contra. 

VIDEO. Cosmin Contra, ironic la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Operațiunea „Salvați Dinamo” » Nicolae Badea pândește falimentul pentru a continua tradiția clubului

Scandal la Săftica! Ultrașii lui Dinamo au intrat peste directorul sportiv » Reacția acestuia: „Mi-au zis să mă urc în primul avion!”

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Comentarii (44)
anthony_alexandru
anthony_alexandru  •  01 Decembrie 2020, 02:01

cert este ca nu sti ce vrei domn Cosmin - daca ti ar fi frica de moarte ai pleca fara niciun ban - dar din ce intelegem noi singurul motiv pentru care mai stai sunt banii -si atunci noi ne intrebam tu in momentul care stai doar pentru bani cui ii faci rau ? unor investitori inexistenti sau clubuui Dinamo ? deci concluzia este ca stai pe bani asa ca frumos ar fi sa nu mai iesi public sa te plangi toata ziua ca baiat ul de pe autocar care a ajuns la Craiova care la fel se plangea zilnic si care intr un final si a incasat banii - devi pe zi ce trece mai comic - apari in urma cu cateva luni si ne garantezi cu avocati actele semnate si pe urma te plangi la tv ca nu iti primesti banii - pai daca ai un contract asa bine pregatit de ce iti este teama ca nu iti recuperezi banii in istanta - problema este cum facem cu punctele pierdute daca iti iei banii pe lunile muncite ???

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  01 Decembrie 2020, 01:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  01 Decembrie 2020, 01:01

Ai lista completa cu “nenorocirile” sau vorbești așa sa te afli in treaba?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează