FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA

CORESPONDENȚĂ DIN TURCIA Fosta vedetă din Superliga a executat-o pe Chindia în amicalul din Antalya

Articol de , - Publicat marti, 10 ianuarie 2023 16:25 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2023 16:30

Chindia a disputat al doilea meci amical din stagiul de pregătire din Antalya, 2-3 cu Zira, formație ce ocupă locul 4 în Azerbaidjan. Vremea s-a schimbat radical de luni până marți, așa că elevii lui Toni Petrea au avut nevoie și de al doilea rând de echipament pentru a putea juca amicalul pe o ploaie torențială.

A fost ploaie și de goluri, mai ales în prima parte, când s-a înscris de 4 ori. Neguț a deschis scorul (11) pentru Chindia, care în doar 7 minute s-a văzut condusă. Tot el a marcat până la pauză, s-a făcut 2-2. În a doua parte, azerii au mai înscris o dată, marcator fiind Hamidou Keyta, fostul atacant de la Dunărea, Farul și Botoșani, la ultima cu o evoluție excelentă. 

+3 FOTO

Echipa folosită de Toni Petrea: 
D. Moldovan - Corinus, Celea, C. Dinu, Căpușă, Jipa - Atanase, Perianu, Ahmatov - Neguț, Cooper

La finalul partidei, Daniel Celea, unul dintre fundașii dâmbovițenilor, și Sorin Paraschiv, directorul sportiv al clubului, au oferit declarații. 

VIDEO. Daniel Celea a descris situația de la Chindia: „E nevoie de încă 2-3 jucători pentru un lot complet”

„Au venit 2 jucători până în acest moment. Se aude că vor mai veni 2-3. Noi cred că avem un lot bun și putem să avem rezultate bune în retur, dar cu siguranță mai este nevoie de 2-3 jucători pentru a avea un lot complet. 

Îl așteptăm și pe Dulca. A fost un jucător care la noi a jucat foarte bine și ne-a ajutat. Din ce am înțeles și ce am citit în ultimele zile, am înțeles că va veni”, a spus Daniel Celea. 

VIDEO. Sorin Paraschiv: „Va urma un retur foarte greu în Liga 1”

„Știam că pot veni și ploi aici în Antalya. Așa cum în trecut au fost dificultăți cu vremea, așa sunt și acum ploi torențiale. Din fericire, terenurile de aici au un drenaj bun și ne putem face treaba cât de cât. Primele 45 de minute s-a jucat fără probleme, au fost și multe goluri. 

Va urma o perioadă dificilă în România. Va fi un retur foarte greu. Cu Dulca discutăm, încercă, să-l aducem la echipă. Așa cum a spus și el a avut anumite probleme, de aceea nu a putut ajunge aici. Negociază cu președintele clubului. 

Din punctul meu de vedere, nu ar fi prea multe de negociat. Dacă aș fi în locul lui, aș veni să joc. Suntem în negocieri cu alți 2-3 jucători, și români și străini”. 

Citește și:

Transfer pe axa CFR - U Cluj: Dan Petrescu îl ajută pe Sabău

Un fotbalist de la Bayern Munchen a dat-o în judecată pe Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close