FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB

Chindia - FCSB. Emil Săndoi le-a pus gând rău „roș-albaștrilor” » Vrea o minune după 18 ani și 2 luni

Emil Săndoi, antrenor Chindia
Emil Săndoi, antrenor Chindia

Articol de , - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 08:12 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 08:28

Atât a trecut de la ultima victorie a antrenorului Emil Săndoi (55 de ani) în fața celor de la FCSB. Tehnicianul Chindiei vrea să plece cu cele trei puncte după confruntarea de azi.

  • Chindia - FCSB se joacă în această seară, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro;

Emil Săndoi are planuri mari în meciul din această seară, ce se joacă la Giurgiu. Vrea să blocheze jucătorii de milioane de euro ai FCSB-ului și să rupă blestemul înfrângerilor din ultimii 18 ani. „Trebuie să fim realişti! Toate meciurile sunt complicate în acest campionat. Acum ştim că întâlnim o echipă, FCSB, care din punctul meu de vedere are cele mai bune individualităţi din campionatul nostru. Sunt acolo jucători cu o calitate deosebită. 

Dar nu trebuie să uităm că am reuşit rezultatele bune în compania unor echipe precum CFR Cluj, chiar FC Botoşani. Aşa că vom încerca și acum să facem o partidă în care să avem cât mai puţine greşeli individuale. Trebuie să fim disciplinaţi, să încercăm să speculăm greşelile adversarilor. Bineînţeles că ne propunem să scoatem un rezultat pozitiv”, spune Săndoi.

Ultimul succes cu FCSB, în 2002

Chiar dacă statistica nu-i deloc de partea antrenorului Chindiei, acesta vrea să repete succesul din 2002, atunci când, ca antrenor al Universtății, s-a impus 3-1 în Bănie. În fața unui stadion plin, 35.000 de spectatori și cu alte câteva zeci de mii la porțile arenei, Luțu, Vlădoiu și Verdeș au răpus Steaua, care a marcat golul de onoare prin Claudiu Răducanu.

„De la meciul ăla nu o să uit niciodată o întâmplare. Eram în autocar și ne duceam la stadion. Erau vreo 20.000 de oameni în afara stadionului, asta cu o oră și jumătate înainte de start. Ne-am dus la vestiare și când am ieșit pe teren să vedem gazonul, stadionul era plin și alți 20.000 de oameni rămăseseră pe afară”, își amintește Săndoi.

De atunci i-a mai întâlnit pe steliști în 6 meciuri oficiale, dar niciodată nu a reușit să-i mai învingă. A scos cel mult un egal, în martie 2015, când CSU Craiova cu Săndoi antrenor a făcut 0-0 în L1. Pe banca FCSB-ului era Constantin Gâlcă, antrenor.

2 victoriiare antrenorul Săndoi împotriva roș-albaștrilor: prima în Cupa României pe 12 octombrie 1999, 1-0, și cea de-a doua pe 1 septembrie 2002, în Liga 1, 3-1

Chindia - FCSB. Emil Săndoi le-a pus gând rău „roș-albaștrilor” » Vrea o minune după 18 ani și 2 luni

VIDEO. Tot ce trebuie să știi despre Chindia - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mihai Stoica nu s-a putut abține! Oficialul de la FCSB, ironii către Dan Petrescu și CFR Cluj: „Cum facem, Nea Dane barosane?”

Dan Petrescu și-a anunțat plecarea: „Nu mai pot! Vreau ca echipa să se prezinte, dar fără mine. Îmi iau pauză”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  02 Noiembrie 2020, 09:51

Mai Emile cum sa-ți alegi Giurgiu inde in perioada asta seara este ceata?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează