FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - STEAUA 1-4

Chipciu așteaptă selecția la națională » Ce spune despre o eventuală plecare de la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2016 22:50

Alex Chipciu a marcat în victoria obținută de Steaua în fața echipei ASA Târgu Mureș, scor 4-1, și a declarat că va pleca în vacanță, unde va aștepta o eventuală convocare la națională.

"În vacanță mă voi duce câteva zile, aștept să văd jucătorii care vor fi convocați. Dacă selecționerul va apela la mine, ma voi duce cu cea mai mare plăcere", a spus Chipciu.

Mijlocașul de 27 de ani a vorbit și despre declarațiile în care afirma că ar putea pleca, motivând că atitudinea lui s-a datorat contestatarilor.

"La cât m-a criticat presa, mi-e greu să vorbesc de oferte, dar la un moment dat am spus că a fost visul meu să joc la Steaua, iar apoi am declarat că vreau să plec pentru că am fost foarte afectat că oamenii mă huiduiau pe nedrept, cred eu. Devotamentul meu pentru club a fost la fel", a declarat Alex Chipciu la finalul meciului cu ASA, la Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Mai 2016, 19:30

NU JOCI NIMIC,POTI PLECA ACUM

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Mai 2016, 14:19

Cat tupeu are acest individ. El ia cel mai mare salariu din liga1 si echipa joaca mereu in 10 oameni din cauza lui...Vrea sa faca la fel si pentru Nationala? Mai mult sa incurce decat sa ajute echipa? Dar cum poate sa gandeasca acest Chipciu ca merita convocat la Nationala? Are mult tupeu, si nu e vorba de un tupeu "pozitiv", pentru ca pe teren e mai mult domnisoara de vreo 2 ani....

kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Mai 2016, 13:32

Sa plece linistit... Sa nu uite sa-si tine telefonul deschis :))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează