FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI 1-0

Chipciu deplînge soarta celorlalte adversare ale Stelei: ”Păcat de rivalele noastre!”

Chipciu a marcat unicul gol al meciului cu Vaslui.
Chipciu a marcat unicul gol al meciului cu Vaslui.

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 martie 2013 23:04

Chipciu a dat golul victoriei şi celebrează mirîndu-se de criza adversarelor principale din campionat.

- Alex, aţi suferit contra Vasluiului. E mulţumitor acest 1-0?
- Ne gîndeam că va fi greu după efortul pe care l-am făcut la Londra. Se simte oboseala, normal, deşi noi sîntem destul de bine pregătiţi fizic şi facem faţă pe toate fronturile. Cred c-am demonstrat asta.

- V-aţi obişnuit în duelurile cu Ajax şi cu Chelsea să aveţi mulţi spectatori. În seara asta au fost puţin peste 10.000 de oameni. Te aşteptai la o asistenţă mai mică?
- M-a mirat că n-a venit mai multă lume, dar am înţeles că şi preţurile biletelor au fost mari, poate lumea se aştepta s-o eliminăm pe Chelsea şi a contat şi asta în alegerea unora de a nu mai veni pe stadion.

- Sînt 12 puncte peste Astra, de pe poziţia a doua. Mai e echilibrată lupta?
- Cînd am timp liber, mă mai uit la celelalte meciuri din Liga 1, dar nu mai ţin neapărat să le văd. Îmi pare rău, îmi place rivalitatea, mi-ar fi plăcut să fi existat o luptă mai strînsă, dar adversarele se fac cunoscute mai mult prin declaraţii răutăcioase. Steaua a demonstrat în acest sezon că e cea mai bună, dovada e că am obţinut rezultate bune şi în Europa League, nu numai în campionat.

- Ce crezi că se va întîmpla în meciul "naţionalei" cu Ungaria?
- Normal că batem!

"Efortul acestor băieţi e incredibil! Merită cu toţii felicitări! Iancu nu rezistă un meci întreg, dar l-am folosit de la început fiindcă intrînd pe parcurs ar fi avut emoţii mai mari" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Din octombrie sîntem întrebaţi dacă ne mai poate ajunge cineva în clasament. Nu, nu mai poate ajunge nimeni, la începutul lunii mai vom sărbători titlul" (Florin Gardoş)

"Aveam un complex în faţa Vasluiului, pe care nu prea reuşeam să-l învingem. N-o să ne relaxăm, deşi avem avans în clasament, staff-ul nu ne permite să ne relaxăm" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

"Nu ştiu ce se întîmplă cu noi, parcă nu ne mai revenim, deşi nu jucăm foarte slab. Am fi meritat un punct, că am avut ocazii importante" (Jivko Milanov, fundaş Vaslui)

"E posibil să renunţ! În trei etape au ratat 25 de ocazii de gol. Nu mai avem echipa pe care o avea" (Viorel Hizo, antrenor Vaslui)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
xhthu
xhthu  •  18 Martie 2013, 14:44
Postat de dan.motru pe 18 Martie 2013, 08:51

Voi sunteti campioni la abuzuri datorita mafiotului Becali care este privilegiatul caracatitei mafiei din fotbalul romanesc. Abuzurile n-au fost inventate acum, ele sunt doar continuate de steaua si dinamo in urma prabusiri sistemului totalitar.Cand va sustrageti de la regulamente datorita mafiei FRF si LPF e normal sa aveti cea mai buna echipa din liga.La datoriile pe care le are Becali neplatite dar cu licenta obtinuta,steaua a cumparat cei mai buni jucatori din liga.Indiferent de datoriile actuale steaua va primi licenta datorita mafiei.Cum vreti sa fiti iubiti precum UNIV.CRAIOVA cand sunteti campioni la abuzuri.

bre ,noi n-avem de ce sa vrem sa fim iubiti ca u craiova ,e tren depasit demult,suntem MAI IUBITI decat u craiova.cat despre privilegiatu becali ,asa privilegiat e el ca am castigat campionate de ne-am saturat .ai logica buna .cap de praz ce esti

putregaiu
putregaiu  •  18 Martie 2013, 14:02

Domnu' Catalin Popescu are nevoie de meditatii la limba Romana: -corect este "situatia CELORLALTOR echipe"

andyj91
andyj91  •  18 Martie 2013, 12:44

Au astia un stil de a invarti cuvintele ca sa rascoleasca k.k.tul si ca sa creeze scandal intre suporteri... Chipciu a avut o declaratie de bun simt, nu a fost arogant cu nimic. Si are dreptate. Mie imi pare rau ca a ajuns astfel Liga 1, as vrea sa vad iar derby-urile de altadata cu Rapid, Dinamo si chiar si echipele de provincie care au jucat FOTBAL candva in trecutul recent, inainte sa fie facute praf de management prost si lacomia patronilor. Nu va temeti, si actuala generatie a Stelei, care are un mare potential, va fi distrusa in 1-2 ani de Gigi...asa cum s-a intamplat cu echipa din 2006, care in loc sa fie lasata sa se dezvolte in continuare a fost facuta praf de maimutoiul asta.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează