FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chipciu povestește reacția unui puști de la Cupa Hagi: "Unul mi-a zis că vrea să mă vadă la Barcelona!"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 20:52

Alexandru Chipciu a fost prezent ieri la Cupa Hagi Danone, iar la final a dat autografe și a făcut poze cu puștii care visează să devină fotbaliști.

Șeptarul Stelei spune că le-a promis copiilor că va rămâne în continuare la formația roș-albastră și a dezvăluit dorința unui copil care spunea că l-ar dori la Barcelona.

"Am fost invitat ieri la Cupa Hagi Danone. M-am bucurat să stau de vorbă și să fac poze cu micii fotbaliști de la școlile din București și mi-am adus aminte cum eram și eu la vârsta lor.

Puștii m-au întrebat dacă plec de la Steaua, dar le-am promis că nu. Unul dintre ei mi-a zis că ar vrea să mă vadă la Barcelona. Când ești copil, ai voie să spui orice, nu?", a scris Chipciu pe contul său de Facebook.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
1799119560315571
Aneta Rosca  •  17 Mai 2016, 09:43

Sariti repede cu gura. Pustiul i-a spus ca vrea sa-l vada la Barcelona, adica sa se intalneasca cu el in oras, pentru ca el pleca in vacanta cu parintii in Spania !

819602521427859
Stancu Florin  •  17 Mai 2016, 08:35

Parerea mea, este ca se forteaza f mult cu acest ingamfat (tata puiu, mas media, evenimente...), care nu a aratat nimic in ultimul an competitional. Chiar nu mai exista alt jucator (Tamas, a avut, are si va avea 2 clase peste el) care sa partcipe la fel si fel de evenimente?...

zizu
zizu  •  17 Mai 2016, 07:43
Postat de steaua1986forever pe 17 Mai 2016, 01:49

Tu nu stii limba romana, esti certat cu logica si bunul-simt dar ai auzul foarte bun, felicitari, asa e in natura, se compenseaza defectele.....Oricum, sa auzi ce zice ala intr-o poza e o mare performanta. Atentie, nu e vorba de un videoclip aici...

iar incepe gsp campaniade promovare a petardelor lui becalii! chirpicu...in afarade faptul ca l a copiat pe infractorul mm la nesimtire si tupeu e o petarda rasuflata! un jucator cu adevarat jucator,si atunci cand e in forma slaba tot mai arata ceva.....asta in afara de gura mare.....nu arata nimic...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close