FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Alex Chipciu în fața elevilor: „Îmi plăcea mult istoria”. La ce materie mai era bun fotbalistul cu 13 trofee

Alex Chipciu în fața elevilor: „Îmi plăcea mult istoria”. La ce materie mai era bun fotbalistul cu 13 trofee
Alex Chipciu în fața elevilor: „Îmi plăcea mult istoria”. La ce materie mai era bun fotbalistul cu 13 trofee

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 14:22 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 14:42

Alexandru Chipciu, 34 de ani, căpitanul lui U Cluj, s-a întâlnit cu elevii și le-a vorbit despre rolul sportului în educație

Cei de la U Cluj au solicitat suporterilor să vină cu cărți la stadion, la meciul cu Universitatea Craiova (1-1), într-o acțiune pentru elevi. Ardelenii au continuat apoi seria evenimentelor din Săptămâna Europeană a Sportului 2023 organizată de oficialitățile locale, în colaborare cu asociațiile și cluburile sportive!

Ochiul lui Ioan Ovidiu Sabău nu-l trădează: „Talent și foame”. U Cluj joacă în Ghencea, apoi cu FCSB
U CLUJ
Ochiul lui Ioan Ovidiu Sabău nu-l trădează: „Talent și foame”. U Cluj joacă în Ghencea, apoi cu FCSB

Căpitanul lui U Cluj s-a întâlnit cu elevii

Astfel, la începutul săptămânii, Alex Chipciu, 34 de ani, le-a vorbit elevilor de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” la SportsTalks, eveniment coordonat de SportsFestival, despre importanța practicării sportului, relația dintre sport și educație, dar și despre cum sportul transformă eșecul în parte a succesului.

13trofee a cucerit Chipciu: 7 campionate (3 cu CFR Cluj, 3 cu FCSB, 1 cu Anderlecht), Cupa României cu FCSB, 2 Supercupe ale României (cu CFR și cu FCSB), 2 Cupe ale Ligii cu CFR Cluj și Supercupa Belgiei cu Anderlecht

Alex Chipciu înapoi la orele de școală: ”Mi s-a părut chiar mișto”

Alături de căpitanul ”Șepcilor roșii”, în fața copiilor s-a aflat și pilotul de raliuri Simone Tempestini. După ce au ascultat poveștile celor doi, cei mici au avut ocazia să pună propriile întrebări, iar la final s-au bucurat de o sesiune de autografe.

”Inițiativa în sine mi s-a părut chiar mișto, întrebările interesante, unele m-au și surprins, așa... E nevoie de astfel de acțiuni pentru ca și copiii să conștientizeze ceea ce înseamnă sportul pentru viața lor. Îmi plăcea mult istoria, eram foarte bun. Și la matematică eram bun”, a declarat fotbalistul care a adunat 47 de selecții la prima reprezentativă și 6 goluri.

3goluri în 9 meciuri a reușit Chipciu în acest sezon, având și două assist-uri pentru U Cluj

U Cluj joacă joi în primul meci din grupa Cupa României contra celor de la CSA Steaua, pe stadionul ”Ghencea”, apoi lunea viitoare pe Arena Națională, în campionat, contra celor de la FCSB.

Citește și alte știri:

FCSB are „decar”! » Revenire senzațională pentru roș-albaștri: 10 goluri produse în 14 meciuri

Fanii Stelei au ieșit la atac, după egalul cu CSM Slatina: „Demisia, lăutarilor! Tractoriștii, habarniștii și incompetenții semi-analfabeți sunt de vină pentru starea sportului stelist”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează